Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mineralna_']http://images45.fotosik.pl/216/80a24c08c3f03123med.jpg jaki wypłosz :evil_lol:

świetna :loveu:
[quote name='Pestka']http://images39.fotosik.pl/212/2663de23622a719fmed.jpg
Śliczna :loveu:
[quote name='agus5839']Fajne zdjatka:loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='Asiaczek']Bardzo lubie oglądac fotki Fifki... A szczególnie - jej portrety!:loveu:

Pzdr.

No to teraz będzie kolejna porcja zdjęć :cool3:

[quote name='deer_1987']wiecej wiecej wiece!!

Już, już :eviltong:

I potem jeszcze skokowy filmik :cool3:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korciaczki']ale fajny nochal :loveu:
[quote name='Feigned']strasznie fajne z niej psisko :loveu:
[quote name='Shel']http://images37.fotosik.pl/211/dc7192d0b84c5a06med.jpg
o jaaaa :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy :loveu:
[quote name='Kora-']O matku, u Was śnieg?:O
Witamy w naszej galerii :multi:
Obecnie nie ma już u nas śniegu :roll:
[quote name='Bzikowa']http://images37.fotosik.pl/211/dc7192d0b84c5a06med.jpg hihi tym spojrzeniem to sobie pewnie wszystko u Ciebie załatwia :evil_lol::loveu:

p.s. wrzucaj mniejsze fotki, te są niezgodne z regulaminem ;) FB to nie mój dział ale zaraz jakiś inny mod może Ci kazać zmienić ;)

Na początku załatwiała wszystko, ale ja wykryłam i teraz tylko to spojrzenie działa na tate :diabloti:
Ok :p

[quote name='deer_1987']Ale on minke robi chyba smaka chcial :D

O którą minkę chodzi :razz:?

[quote name='yoshiyuki']super miejsce! No i powspinać się można :) Fifka z tym nochalem wspaniała :)

Super, super, trochę mały śmietnik tam się robi w lato, ale tak to jest fajnie :cool1: Taaa, już byli tacy co się powspinać chcieli i odeszli z tego świata :razz:
Dzięki :p

I bardzo prosimy o głosy :cool3::cool3:

Fifi - slalom

Oczywiście odwdzięczymy się fotkami :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Fajne te fotki Sniegowe...No i - tradycyjnie - fotki Fifki superowe!:loveu:

Pzdr.

Dziękujemy już któryś raz z kolei :loveu:

[quote name='Infortune.']http://images37.fotosik.pl/211/dc7192d0b84c5a06med.jpg
Takim oczkom nie można się oprzeć. :loveu:

Witamy pierwszy raz w naszej galerii i mamy nadzieję, że nie ostatni :cool3::multi:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fantastyczna jest ta fota, wygląda jak ten piesek z koszulek i różnych gadżetów dziecięcych ;) wielka głowa i mały tułów :loveu::loveu:
http://images37.fotosik.pl/211/dc7192d0b84c5a06med.jpg

jak dla mnie to Axis może walić jak nie wiadomo co a i tak uważam że piękny jest :loveu::loveu: to spojrzenie
[/FONT]

Zgadzam się ;)
Piękny jest-zgadzam się, jego oczy są piękne :loveu:Taki trochę z niego indywidualista :diabloti:

[quote name='Russellka']Ten kinol i oczęta rozbrajają po prostu :loveu: Planujecie jakieś sporty? :cool3:

Planujemy agility i ewentualnie frisbee, tylko niestety w 'naszym' mieście nie ma żadnego klubu, który by nam to umożliwił :roll:

YouTube - Hop przez przeszkodę

Posted

Kashdog cieszę się, że się interesujesz agility i byłoby supeeeer gdybyś mogła zacząć z Fifką bo widać, że ma predyspozycje i jest chętna do pracy .... :loveu:

...ale nie każ jej skakać po takim podłożu, proszę!
Ja kiedyś z Bezikiem zrobiłam ten błąd jak zaczynaliśmy się w to bawić (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to nam na tak długo zostanie ;)), dosłownie parę razy chciałam żeby skoczył przez jakiś kij od szczotki , na drewnianej podłodze, parę razy się poślizgnął i wywalił. Oczywiście od razu zaprzestałam mu kazać skakać w domu ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gdybym tego nie zrobiła to nie miałby aż takiego problemu z przyczajkami.
[SIZE=2]Także naprawdę dobrze radzę... Zwłaszcza, że Fifka jest jeszcze bardzo młodziutka...

Zróbcie sobie hopki z pcv-ek albo z tyczek od pastucha elektrycznego... ale naprawdę skoki na odpowiednim podłożu to podstawa.

Już nie truję:eviltong:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Kashdog cieszę się, że się interesujesz agility i byłoby supeeeer gdybyś mogła zacząć z Fifką bo widać, że ma predyspozycje i jest chętna do pracy .... :loveu:

...ale nie każ jej skakać po takim podłożu, proszę!
Ja kiedyś z Bezikiem zrobiłam ten błąd jak zaczynaliśmy się w to bawić (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to nam na tak długo zostanie ;)), dosłownie parę razy chciałam żeby skoczył przez jakiś kij od szczotki , na drewnianej podłodze, parę razy się poślizgnął i wywalił. Oczywiście od razu zaprzestałam mu kazać skakać w domu ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gdybym tego nie zrobiła to nie miałby aż takiego problemu z przyczajkami.
[SIZE=2]Także naprawdę dobrze radzę... Zwłaszcza, że Fifka jest jeszcze bardzo młodziutka...

Zróbcie sobie hopki z pcv-ek albo z tyczek od pastucha elektrycznego... ale naprawdę skoki na odpowiednim podłożu to podstawa.

Już nie truję:eviltong:

Dobra już postaram się jej nie kazać po tym skakać :lol: Nawet nie wiedziałam, że może jej się coś stać, co prawda wiedziałam, że może się poślizgnąć, ale zaufałam chodnikowi :diabloti:

Russellka napisał(a):
U nas sprawa rysuje się tak samo, wszystko musiałyśmy robić same, a trenujemy frisbee i agility, także trzymamy kciuki :loveu::multi:

Ty przynajmniej masz działkę na której możesz rozstawić przeszkody, a u mnie pełno ludzi z psami łazi, przeszkód nie mam z czego zrobić i potem nie mam ich gdzie schowac :evil_lol: Powodzenia w dalszych treningach;)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]jaka sportsmenka :cool3:[/FONT]

Zawodowa :evil_lol::evil_lol:

ariss napisał(a):
jaka zadowolona z tych ćwiczeń:cool3:

W końcu jest w swoim żywiole :lol:

Shel napisał(a):
Powodzonka życzę :cool3:

Nie dziękujemy :cool1:

I Ewelince bardzo dziękujemy, ale następnym razem weź mnie wytnij a zostaw Fifke :diabloti:

I takie podkradzione ze Spaikowej galerii:diabloti: