Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinka_m']taki plan jak Ty bym chciała :eviltong::eviltong: ja mam gorzej duuuużo gorzej :diabloti: dodatkowo na każdym przedmiocie przypominają o tym co nas czeka w maju...:evil_lol: już mi się robi nie dobrze na samą myśl :cool1:

http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/ZdjecieAA-1.jpg
jak zobaczyłam zdjecie na nk wiedziałam od razu,że tereny sa dziwnie znajome :lol::lol:

Plan mi się już powoli zmieni..i z dnia na dzień jest coraz gorzej :mad:
Ty teraz maturę będziesz zdawać, tak?
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5246.jpg
To zdjęcie jest świetne :loveu::loveu:

[quote name='Pestka']http://images45.fotosik.pl/191/c416acdbf07073bfmed.jpg
Jejiu świetna ona jest :loveu:

:loveu::loveu:

[quote name='Shel']Zapraszam po banner :D

Już lecimy :)

[quote name='as_kate']Jaki opierzony potwór :diabloti:

:diabloti:

[quote name='jonQuilla']świetne zdjęcie :loveu:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5251.jpg

Zgadzam się :loveu:

[quote name='deer_1987']Czekam na wiecej!

Niestety, ale więcej nie mam :roll:

[quote name='Bzikowa']Hej hej, wpadłam do Was przez galerię Spaikiego ;) Jak już pisałam Fifi mi się baaaardzo podoba, jest - przynajmniej po zdjęciach patrząc - w moim - tzn terierzym:loveu: typie. No po prostu cudo Ci się trafiło! Będę zaglądać!

Hej :multi:
Tak, coś z terriera to na pewno ma, szczególnie ta jej bródka :loveu:
Dzięki :) Oczywiście zapraszamy jak najczęściej i my także postaramy się do Was wpaść w najbliższym czasie :p

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kashdog napisał(a):

Ty teraz maturę będziesz zdawać, tak?

tak jakby .... :diabloti: ale wolę o tym nie myśleć juz dostatecznie często słyszę o tym na każdej z możliwych lekcji :evil_lol::evil_lol:

Bzikowa terrierówa z niej jest :p

Posted

[quote name='ewelinka_m']tak jakby .... :diabloti: ale wolę o tym nie myśleć juz dostatecznie często słyszę o tym na każdej z możliwych lekcji :evil_lol::evil_lol:

Bzikowa terrierówa z niej jest :p

Dobra już nic nie będe o tym mówić, tylko takie jedno pytanie mam:cool1:
Na jakie studia idziesz :diabloti:?

Posted

[quote name='Kashdog']Dobra już nic nie będe o tym mówić, tylko takie jedno pytanie mam:cool1:
Na jakie studia idziesz :diabloti:?

i tuu mam właśnie ten taki drobny zasadniczy problem :evil_lol::evil_lol:
bo nie mam zielonego pojęcia co mam zdawać na tej cholernej M. :angryy: ani gdzie dalej pójść :evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
i tuu mam właśnie ten taki drobny zasadniczy problem :evil_lol::evil_lol:
bo nie mam zielonego pojęcia co mam zdawać na tej cholernej M. :angryy: ani gdzie dalej pójść :evil_lol:

Podejrzewam, że będę miała taki sam problem jak ty :evil_lol:

Posted

matura, hmm
Wcale nie jest to najważniejszy egzamin w życiu.
Ja jakoś nigdy szkołą się nie przejmowałam i maturą też nie, podobnie jak egzaminami na studia i egzaminami na studiach -ale nie bierzcie ze mnie przykładu:evil_lol:.
Ja zdawałam j. polski, matematykę pisemnie, chemie ustnie i j. niemiecki.
Ogólnie po latach miło się maturę wspomina;)

Posted

[quote name='Kashdog']Dzisiaj FiFi zaczyna siódmy miesiąc :smilecol:
[SIZE=3]Więc zdjęcia będą na pewno, tylko muszę ruszyć z aparatem na spacer :cool3::cool3:

To wszystkiego najlepszego :loveu::loveu:
Czekamy na fotki ;)

Posted

[quote name='Kashdog']Dzisiaj FiFi zaczyna siódmy miesiąc :smilecol:
[SIZE=3]Więc zdjęcia będą na pewno, tylko muszę ruszyć z aparatem na spacer :cool3::cool3:

Hej :hand: Wszystkiego najlepszego dla Fifi :multi: Rośnie nam cudna psica :loveu: Też czekamy na fotki :cool3:

[SIZE="1"]Timkowi brakuje jeszcze 10 dni. :lol:

Posted

Dziękuje wszystkim za odwiedziny :loveu:
Tak..bardzo szybko zleciały te 2 miesiące,gdy do nas trafiła była zagubiona, zmieszana, nie wiedziała co się dzieje, a teraz to wielki świr. każda butelka musiała być rozwalona. Psów się panicznie bała, nie miała zbytniej ochoty na zabawę, a teraz szaleje z 3 labradorami, rottweilerem i innymi psiakami, innych psów jeszcze troche się boi, ale nie jest tak, że wyrywa się z obroży i ucieka gdzie się da :)
Przepraszam, że wczoraj zdjęć żadnych nie dałam, ale poprawiny mi wypadły i czasu nie było dzisiaj pod wieczór pójdziemy na dłuższy spaceros i zdjęcia powinny być :p

Posted

Kashdog napisał(a):

Przepraszam, że wczoraj zdjęć żadnych nie dałam, ale poprawiny mi wypadły i czasu nie było dzisiaj pod wieczór pójdziemy na dłuższy spaceros i zdjęcia powinny być :p

No to czekamy!

Posted

Zdjęc Fifi nie mam...ale za to taki pies w typie ONka, który przybłąkał się do nas na podwórko

Potem reszta, teraz na BrzydUle lecę :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wpadam z rewizytą :lol:
Widać,że Fifi wydoroślała,ale wariatuńcio z niej taki sam jak dawniej :evil_lol:
Świetne foty, mała lepiej nie mogła trafić -oglądam i ciepło mi się na sercu robi :iloveyou: