Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa Witamy u nas:multi:
pati-c dzięki ;) Fifi coraz częściej widzę w takim zabójczym humorze :evil_lol:
Torusia O matko! Fifi strasznie się zmieniła, z wystraszonej, chudej suczki powstała wesoła, pełna radości FIFI! Bardzo dziękuję, że wyciągnęłaś ją z tego schorniska. Jestem Ci bardzo za to wdzięczna :loveu::loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyciągnęłam JĄ razem z funią to Ona znała kontakt z pati-c, u mnie była tylko jedną noc i pół dnia bo akurat jechałyśmy do Warszawy to trzeba było korzystać z okazji,ale przez ten krótki czas jaki u mnie była to od razu dała się poznać jako bardzo mądra sunieczka,jeszcze raz życzę powodzenia :loveu:

Posted

Torusia napisał(a):
wyciągnęłam JĄ razem z funią to Ona znała kontakt z pati-c, u mnie była tylko jedną noc i pół dnia bo akurat jechałyśmy do Warszawy to trzeba było korzystać z okazji,ale przez ten krótki czas jaki u mnie była to od razu dała się poznać jako bardzo mądra sunieczka,jeszcze raz życzę powodzenia :loveu:

No to bardzo dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w wyciągnięcie Fifi ze schroniska i pati-c która zaopiekowała się nią przez taki długi okres czasu :loveu:

Posted

Dzięki za odwiedziny :loveu:

To może dla odmiany teraz Tarzan:

W niebie :loveu:

Dzisiaj Fifi zapoznawała się z Tarzanem najpierw podeszła do klatki i jak zobaczyła, że coś się rusza zaczęła się skradać. Tarzan biedny nie wiedział co się dzieje bo nie mógł się wspinać( Fifi w czasie jego wspinaczki spychała go nosem). Mam filmik :cool3:

Posted

Teraz Fifi codziennie zagląda do Tarzana i spokoju mu nie daje :diabloti:
Na dworze straszne upały aż z domu się wychodzić nie chce. Fifka cały czas na płytkach w przedpokoju leży bo tam zimno, z chęcią by na balkon wyszła, ale jeszcze się boi- za dużo hałasów i ten dźwięk kosiarki jest okropny :evil_lol:!

Pozdrawiamy ze słonecznych Kielc :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak, Fifi to strasznie ciekawski pies, wszędzie musi wsadzić swój nos. W domu już chyba nie ma miejsca gdzie nie zajrzała :lol:

No i wreszcie Fifka przełamała swój strach przed wchodzeniem na balkon. Gdy już przestali kosić weszła za mną. Teraz obserwuje co się dzieje na zewnątrz z góry i wyleguje się na słońcu.

Dumny pies:

Byłyśmy dzisiaj na długaśnym spacerze, mała teraz odsypia. Jeżeli będziecie chcieli to może jakieś zdjęcia wstawię :cool3:

Posted

ewelinka_m już daję ;) Ja też się bardzo cieszę :loveu: Chociaż najpierw myślałam, że u mnie w domu zamieszka jakiś kielecki szczeniak :lol:
Ahata_Roki Witamy :multi: Już daję nowe zdjęcia :)

Polowanie na wrony :diabloti:

Zdjęcie pt. "O mój Boże, coś ty najlepszego zrobiła ?!"

Zjem to !

Pora się napić

Teraz Fifce się nudzi, nie ma z kim spacerować, wszyscy powyjeżdżali, a Fifka nie ma kumpla do zabawy. Może ktoś jest chętny na spacerek :cool3::cool3: