paulina122 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ona tak słodko patrzy ;3 A gdzieś już to widziałyśmy ale nie wiem gdzie mam słabą pamięć :D Quote
Lonley Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Świetne zdjęcie :) Zazdroszczę wyjazdu ;) też bym się na jakiś wybrała ale niestety mój pies nie jest jeszcze na to gotowy ;P czekam na notkę na blogu ;) Quote
Kashdog Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 paulina122 napisał(a):Ona tak słodko patrzy ;3 A gdzieś już to widziałyśmy ale nie wiem gdzie mam słabą pamięć :D Jak jedzenie widzi to i się słodko patrzy :diabloti: Być może, że na moim fanpejzu na fejsie :razz:? Lonley napisał(a):Świetne zdjęcie :) Zazdroszczę wyjazdu ;) też bym się na jakiś wybrała ale niestety mój pies nie jest jeszcze na to gotowy ;P czekam na notkę na blogu ;) Włożysz w niego jeszcze trochę pracy i może w końcu uda Wam się przyjść do nas na jakiś trening, a potem kto wie co dalej :) Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/1-55.png piękne ma oczyska. :loveu: Quote
Kashdog Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 zaba14 napisał(a):cudne zdjęcia robisz :> jakie masz body??:> Dzięki :) Nikon d90 paulaa. napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/1-55.png piękne ma oczyska. :loveu: Mhm :loveu: Quote
Voute Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/1-55.png śliczna jest i genialne zdjęcie :loveu: Ja Waszą galerię już od dawna podglądam i nie mogę się doczekać, aż będę mogła poznać Fifkę na seminarium we wrześniu ;) Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Pewnie to pytanie padało tu milion razy, ale jakim obiektywem była robiona fotka ? :smile: Bo teraz dopiero zobaczyłam, że też masz Nikona. Nie wiem czemu byłam pewna, że Canon. Quote
Kashdog Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Voute napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/1-55.png śliczna jest i genialne zdjęcie :loveu: Ja Waszą galerię już od dawna podglądam i nie mogę się doczekać, aż będę mogła poznać Fifkę na seminarium we wrześniu ;) Ooo, noto dozobaczyska w takim razie :D paulaa. napisał(a):Pewnie to pytanie padało tu milion razy, ale jakim obiektywem była robiona fotka ? :smile: Bo teraz dopiero zobaczyłam, że też masz Nikona. Nie wiem czemu byłam pewna, że Canon. nikkor 50mm f/1.8 ;) Nieee, jak na razie zostanę wierna nikonkom :loveu::diabloti: Quote
evel Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Kaaaasiuuuu, a Ty nie chcesz miksa OBM? :eviltong: Quote
Kashdog Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Pestka napisał(a):Uwielbiam Twoje zdjęcia :diabloti: Cieszę się :evil_lol: evel napisał(a):Kaaaasiuuuu, a Ty nie chcesz miksa OBM? :eviltong: Na szczęście nie mogę :diabloti: Ogólnie widziałam już te psy i naprawdę bardzo mi ich szkoda, ale gdybym nawet miała warunki to nie wzięłabym ich na DS, co najwyżej DT. Ale mam nadzieję, że jeden z nich trafi do Ciebie na tymczasik, Ty się w nim zakochasz bez opamiętania i zostanie u Ciebie na zawsze :eviltong: Quote
evel Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Kashdog napisał(a):Na szczęście nie mogę :diabloti: Ogólnie widziałam już te psy i naprawdę bardzo mi ich szkoda, ale gdybym nawet miała warunki to nie wzięłabym ich na DS, co najwyżej DT. Ale mam nadzieję, że jeden z nich trafi do Ciebie na tymczasik, Ty się w nim zakochasz bez opamiętania i zostanie u Ciebie na zawsze :eviltong: Gdyby to było w przyszłym roku, to mooooże ;) W tym roku nie ma opcji na DS dla drugiego psa, niestety ;) Ale jakbym jednak wzięła gnojka na DT to pomogłabyś mi go rozreklamować na jakichś forach psów sportowych itd.? :) Quote
Kashdog Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 evel napisał(a):Gdyby to było w przyszłym roku, to mooooże ;) W tym roku nie ma opcji na DS dla drugiego psa, niestety ;) Ale jakbym jednak wzięła gnojka na DT to pomogłabyś mi go rozreklamować na jakichś forach psów sportowych itd.? :) Rozumiem :) W tej kwestii zawsze mogę pomóc ;) Quote
paulina122 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Później pomyślałam -No właśnie Facebook :D wybieracie się na zawody Agility Legnickie Pola ? Quote
Kashdog Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 paulina122 napisał(a):Później pomyślałam -No właśnie Facebook :D wybieracie się na zawody Agility Legnickie Pola ? Przeszła mi przez myśl taka opcja, ale jednak nie ;) Najwcześniej Powsin. Quote
Kashdog Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 westie_justa napisał(a):a kiedy będzie w powsinie?;) 23 września :) Quote
Kawalier Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Witam. Trafiłem tutaj (poprzez Twoje zdjęcie) z innego wątku. Masz super psa i robisz piękne zdjęcia i choć wiem, że masz klasowy aparat (D90 posiada matrycę od D300) i bardzo jasny obiektyw, to i tak liczy się podejście, które oczywiście masz... eleganckie. Miło ogląda się Twoje portrety psów, ostrzone na oczy. I właśnie - ostrzysz manualnie? Pozdrawiam i oznajmiam, że będę tu zaglądał. Quote
zaba14 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Mam nikkora 1,4 50mm ale coś mam problemy z ostrością ... :/ :/ fakt że bude mam gorszą bo d80 ;) Quote
Karro Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Trafiłam tutaj z fotograficznego, zawsze podziwiałam Twoje zdjęcia, z przyjemnością bedę oglądać :) Quote
Kashdog Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Kawalier napisał(a):Witam. Trafiłem tutaj (poprzez Twoje zdjęcie) z innego wątku. Masz super psa i robisz piękne zdjęcia i choć wiem, że masz klasowy aparat (D90 posiada matrycę od D300) i bardzo jasny obiektyw, to i tak liczy się podejście, które oczywiście masz... eleganckie. Miło ogląda się Twoje portrety psów, ostrzone na oczy. I właśnie - ostrzysz manualnie? Pozdrawiam i oznajmiam, że będę tu zaglądał. Witamy :multi: Bardzo dziękuję za takie miłe słowa, strasznie motywują do działania :lol: Używając stałki zawsze ostrze manulanie, kiedyś zdarzało mi się na automacie, ale szybko z tego zrezygnowałam. W takim razie zapraszamy ponownie ;) zaba14 napisał(a):Mam nikkora 1,4 50mm ale coś mam problemy z ostrością ... :/ :/ fakt że bude mam gorszą bo d80 ;) 1.4:loveu: A ostrzysz manualnie? understandme napisał(a):Trafiłam tutaj z fotograficznego, zawsze podziwiałam Twoje zdjęcia, z przyjemnością bedę oglądać :) Witamy :D! Bardzo mi miło i w takim razie zapraszam do ponownych odwiedzin :cool3: Quote
zaba14 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 tylko i wyłącznie manualnie ;) muszę poćwiczyć bardziej ;) Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jaka piękna Fifka. :loveu: Wielbię Twe zdjęcia. :lol: Quote
Kawalier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ale jak dobrze wiesz - puszka może być stara, byle obiektyw jarał:razz: Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć. Quote
Recommended Posts