Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne zdjęcie :)
Zazdroszczę wyjazdu ;) też bym się na jakiś wybrała ale niestety mój pies nie jest jeszcze na to gotowy ;P
czekam na notkę na blogu ;)

Posted

paulina122 napisał(a):
Ona tak słodko patrzy ;3
A gdzieś już to widziałyśmy ale nie wiem gdzie mam słabą pamięć :D

Jak jedzenie widzi to i się słodko patrzy :diabloti:
Być może, że na moim fanpejzu na fejsie :razz:?

Lonley napisał(a):
Świetne zdjęcie :)
Zazdroszczę wyjazdu ;) też bym się na jakiś wybrała ale niestety mój pies nie jest jeszcze na to gotowy ;P
czekam na notkę na blogu ;)

Włożysz w niego jeszcze trochę pracy i może w końcu uda Wam się przyjść do nas na jakiś trening, a potem kto wie co dalej :)

Posted

Pewnie to pytanie padało tu milion razy, ale jakim obiektywem była robiona fotka ? :smile:
Bo teraz dopiero zobaczyłam, że też masz Nikona. Nie wiem czemu byłam pewna, że Canon.

Posted

Voute napisał(a):
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/1-55.png śliczna jest i genialne zdjęcie :loveu:
Ja Waszą galerię już od dawna podglądam i nie mogę się doczekać, aż będę mogła poznać Fifkę na seminarium we wrześniu ;)

Ooo, noto dozobaczyska w takim razie :D
paulaa. napisał(a):
Pewnie to pytanie padało tu milion razy, ale jakim obiektywem była robiona fotka ? :smile:
Bo teraz dopiero zobaczyłam, że też masz Nikona. Nie wiem czemu byłam pewna, że Canon.

nikkor 50mm f/1.8 ;)
Nieee, jak na razie zostanę wierna nikonkom :loveu::diabloti:

Posted

Pestka napisał(a):
Uwielbiam Twoje zdjęcia :diabloti:

Cieszę się :evil_lol:
evel napisał(a):
Kaaaasiuuuu, a Ty nie chcesz miksa OBM? :eviltong:

Na szczęście nie mogę :diabloti: Ogólnie widziałam już te psy i naprawdę bardzo mi ich szkoda, ale gdybym nawet miała warunki to nie wzięłabym ich na DS, co najwyżej DT. Ale mam nadzieję, że jeden z nich trafi do Ciebie na tymczasik, Ty się w nim zakochasz bez opamiętania i zostanie u Ciebie na zawsze :eviltong:

Posted

Kashdog napisał(a):
Na szczęście nie mogę :diabloti: Ogólnie widziałam już te psy i naprawdę bardzo mi ich szkoda, ale gdybym nawet miała warunki to nie wzięłabym ich na DS, co najwyżej DT. Ale mam nadzieję, że jeden z nich trafi do Ciebie na tymczasik, Ty się w nim zakochasz bez opamiętania i zostanie u Ciebie na zawsze :eviltong:

Gdyby to było w przyszłym roku, to mooooże ;) W tym roku nie ma opcji na DS dla drugiego psa, niestety ;) Ale jakbym jednak wzięła gnojka na DT to pomogłabyś mi go rozreklamować na jakichś forach psów sportowych itd.? :)

Posted

evel napisał(a):
Gdyby to było w przyszłym roku, to mooooże ;) W tym roku nie ma opcji na DS dla drugiego psa, niestety ;) Ale jakbym jednak wzięła gnojka na DT to pomogłabyś mi go rozreklamować na jakichś forach psów sportowych itd.? :)

Rozumiem :) W tej kwestii zawsze mogę pomóc ;)

Posted

paulina122 napisał(a):
Później pomyślałam -No właśnie Facebook :D
wybieracie się na zawody Agility Legnickie Pola ?

Przeszła mi przez myśl taka opcja, ale jednak nie ;) Najwcześniej Powsin.

Posted

Witam.
Trafiłem tutaj (poprzez Twoje zdjęcie) z innego wątku.
Masz super psa i robisz piękne zdjęcia
i choć wiem, że masz klasowy aparat (D90 posiada matrycę od D300)
i bardzo jasny obiektyw, to i tak liczy się podejście, które oczywiście masz... eleganckie.
Miło ogląda się Twoje portrety psów, ostrzone na oczy. I właśnie - ostrzysz manualnie?
Pozdrawiam i oznajmiam, że będę tu zaglądał.

Posted

Kawalier napisał(a):
Witam.
Trafiłem tutaj (poprzez Twoje zdjęcie) z innego wątku.
Masz super psa i robisz piękne zdjęcia
i choć wiem, że masz klasowy aparat (D90 posiada matrycę od D300)
i bardzo jasny obiektyw, to i tak liczy się podejście, które oczywiście masz... eleganckie.
Miło ogląda się Twoje portrety psów, ostrzone na oczy. I właśnie - ostrzysz manualnie?
Pozdrawiam i oznajmiam, że będę tu zaglądał.

Witamy :multi:
Bardzo dziękuję za takie miłe słowa, strasznie motywują do działania :lol:
Używając stałki zawsze ostrze manulanie, kiedyś zdarzało mi się na automacie, ale szybko z tego zrezygnowałam.
W takim razie zapraszamy ponownie ;)
zaba14 napisał(a):
Mam nikkora 1,4 50mm ale coś mam problemy z ostrością ... :/ :/ fakt że bude mam gorszą bo d80 ;)

1.4:loveu: A ostrzysz manualnie?
understandme napisał(a):
Trafiłam tutaj z fotograficznego, zawsze podziwiałam Twoje zdjęcia, z przyjemnością bedę oglądać :)

Witamy :D! Bardzo mi miło i w takim razie zapraszam do ponownych odwiedzin :cool3: