Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='westie_justa']Haha kozia bródka :lol: cudowne oczy :loveu:
[quote name='Pestka']Kozia bródka the best :diabloti:
Spoko, spoko, przed obozem zostanie ścięta :diabloti: Także jak coś to macie jeszcze czas aby się pośmiać :lol:

A wieczorem może pochwalę się zdjęciami z treninguuu :razz:

Edited by Kashdog
Posted

[quote name='WeronikaM']jak wysoko :loveu:
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/11-4.jpg
No, niestety :)
[quote name='Zuzia&Snoopy']jej, dziękuję :loveu:
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/11-4.jpg ale by śmiesznie w stojących uszach :evil_lol:

ej tylko tydzień :mdleje:
A wiesz jak śmiesznie bez uszu:diabloti:

Daj spokój, jaki tydzień! Nie licząc weekendu to tylko 5 dni:loveu:
Nie mogę się doczekać!

[quote name='darii_iia']B. fajnie razem biegacie i sztuczkujecie. :)

Urocza sunia. :loveu:
I jaka śmiechowa bródka. :evil_lol:
Dzięęki :)
No bródka jest zarówno śmiechowa jak i ohydna :evil_lol:

W łapencje całuj :diabloti:

Posted

westie_justa napisał(a):
Nie wiem, ale serio u nas broda jest zazwyczaj sucha, a woda to chyba nie taka straszna rzecz:lol:

Jeszcze Doti nie ma długiej brody, ale jak niektóre sznaucery mają to masakra. Woda nie straszna, najgorsze te uczucie dotknięcia mokrej brody :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jeszcze Doti nie ma długiej brody, ale jak niektóre sznaucery mają to masakra. Woda nie straszna, najgorsze te uczucie dotknięcia mokrej brody :lol:

No racja;) ja ścinam jej dosc krotko, ale te sznaucerowe tez mi sie nie podobają, :P

Posted

westie_justa napisał(a):
No racja;) ja ścinam jej dosc krotko, ale te sznaucerowe tez mi sie nie podobają, :P
Jakbym miała sznaucera to bym mu brodę na zero ścięła :D Ale takiego psa nie będę miała, bo mi się nie podobają

Posted

[quote name='Kashdog']No, niestety :)

A wiesz jak śmiesznie bez uszu:diabloti:

Daj spokój, jaki tydzień! Nie licząc weekendu to tylko 5 dni:loveu:
Nie mogę się doczekać!

Boże co Ty z jej uszami robisz, przykręcasz, odkręcasz, stawiasz, klapiesz, no nie do TOZU!!:mad:

:loveu:

http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/19%20czerwca%202012/DSC_0930.png no nie mogę jaka damulka :loveu: Fifkooo :loveu:

Posted

Izabela124 mokra broda to nic w porównaniu z tym jaki koszmar przeżywałam jakiś rok temu :diabloti: Mój pies miał manie na jedzenie wszelkiego rodzaju odchodów, czasami trafiały się jeszcze 'świeże', więc to dopiero było ohydztwo! Widok przychodzącego do Ciebie pieska z odchodami w brodzie...bleh!

Ale tak ogólnie to jakoś nie mam z tym problemów, Fifka raczej brodą się nie ociera o mnie, a jak już się napije to na pewno nie, nie ma takiego zwyczaju po prostu. Co nie zmienia faktu, że bródka i tak idzie pod nożyczki :cool3:
[quote name='Zuzia&Snoopy']Boże co Ty z jej uszami robisz, przykręcasz, odkręcasz, stawiasz, klapiesz, no nie do TOZU!!:mad:

http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/19 czerwca 2012/DSC_0930.png no nie mogę jaka damulka :loveu: Fifkooo :loveu:
Zawijam, wiążę, wywijam, wszystko co możliwe :diabloti:

[quote name='Justa']Fifulec :loveu:

A co do sznaucerów.. pies bez brody to nie pies :diabloti:

Dobrze mówisz :evil_lol:

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
Broda dodaje Fifce uroku :loveu: :loveu: :D

No właśnie, ja tam uważam że broda fajna jest :cool3: . Kobiecie wszak nie przystoi mieć długie wąsy!

Poza tym obłędnie wygląda na tych zdjęciach z tą wystawioną łapką. Sygnetu brakuje :-D

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Broda dodaje Fifce uroku :loveu: :loveu: :D
No może trochę :lol:

[quote name='gato']No właśnie, ja tam uważam że broda fajna jest :cool3: . Kobiecie wszak nie przystoi mieć długie wąsy!

Poza tym obłędnie wygląda na tych zdjęciach z tą wystawioną łapką. Sygnetu brakuje :-D
Jejku, mnie najbardziej śmieszą teksty na spacerach w stylu
"patrz jaki stary piesek! "
"ooo, jaką ma bródkę. Pewnie już starY jest?"
I wiele innych. Już się pomału przyzwyczajam do tego, że Fifka jest starym samcem z fajną bródką i przestałam tłumaczyć ludziom pewne sprawy. Teraz wszystkie ich słowa potwierdzam :lol:

No o dziwo ładnie wyszła :loveu: