Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
jaka ona leciutka :loveu: ja za nic mojego klocka nie mogę podnieśc, daję radę z samym zadem i z samym przodem :eviltong: ale żeby podnieśc całego, musiałabym miec 4 ręce :diabloti:

To ile on waży :diabloti:?
Zuza na siłownię chodziłaś, to co nad mięśniami nie pracowałaś :mad:?

westie_justa napisał(a):
Też chcę tego nauczyć, ale jak sprawić żeby pies był 'bezwładny' :lol:?

Ja na początku oczywiście nauczyłam Fifkę samej pozycji w jakiej ma leżeć, jak już ogarnęła, to zaczęłam ją powoli jakoś dotykać, na początku palcem po łopatkach, klatce piersiowej, grzbiecie jeśli nie reagowała k/s, ale musiałam bardzo szybko reagować, bo Fifa jest takim psem, który nie lubi jak się coś przy niej robi (w sensie o dotykanie chodzi), potem jak wiedziała, że można leżeć spokojnie to wkładałam pod nią jeden palec, potem, dwa, całą rękę itd. no i oczywiście przy każdym prawidłowym zachowaniu k/s :)

Posted

Kashdog napisał(a):
T

Ja na początku oczywiście nauczyłam Fifkę samej pozycji w jakiej ma leżeć, jak już ogarnęła, to zaczęłam ją powoli jakoś dotykać, na początku palcem po łopatkach, klatce piersiowej, grzbiecie jeśli nie reagowała k/s, ale musiałam bardzo szybko reagować, bo Fifa jest takim psem, który nie lubi jak się coś przy niej robi (w sensie o dotykanie chodzi), potem jak wiedziała, że można leżeć spokojnie to wkładałam pod nią jeden palec, potem, dwa, całą rękę itd. no i oczywiście przy każdym prawidłowym zachowaniu k/s :)

o dzieki wielke:) D ume 'zdechł pies' i jest wlasnie w tej pozycji jak Fifka na filmie:) sprobuje, a k/s to chodzi o klik? :lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
To ile on waży :diabloti:?
Zuza na siłownię chodziłaś, to co nad mięśniami nie pracowałaś :mad:?

14,5 co uważam za wyczyn :evil_lol: ale on jest strasznie krępy i mocny, weźmiesz go na ręce to zrozumiesz :diabloti:
haha ale sobie pochodziłam na tą siłownię :siara:

Posted

[quote name='westie_justa']aha spoko, jeszcze raz wielkie dzięki;) niedługo się zbierzemy;)
Powodzenia w takim razie ;)
[quote name='Zuzia&Snoopy']14,5 co uważam za wyczyn :evil_lol: ale on jest strasznie krępy i mocny, weźmiesz go na ręce to zrozumiesz :diabloti:
haha ale sobie pochodziłam na tą siłownię :siara:
No chyba będę musiała :diabloti:
A jak tam bieganie :evil_lol:?

Mój 'frizbowy' pies z dzisiejszego spaceru

fot. Sara :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Sztucka "bezwładny pies" ciekawa. "Normalny" człowiek, tak, jak ja, nawet sobie nie zdaje sprawy, jak to jest skomplikowane do wykonania:)
Gratuluje postepów!!!

pzdr.
No trochę jest z tym roboty, szczególnie jak się ma takiego nietykalnego psa jak Fifka :)
Dzięki!
[quote name='westie_justa']Powiem Ci że Twoja instrukcja działa, i nawet nam to wychodzi:)
[quote name='Natalia&Cody']Tej sztuczki to ja również wypróbuję :D
No jeszce trochę i dcdc będziecie podbijać :loveu:
Próbuj, próbuj ;)
Z Fifką...nigdy w życiu :eviltong:
W takim razie się cieszę i czekam na jakiś filmik ;)
[quote name='Fantowa']http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0782.jpg :loveu:
No i jestem pod wrażeniem Waszej sztuczki :loveu:
:lol:

[quote name='Zuzia&Snoopy']podniosłam dziś beagla :grin::evil_lol:
Łohoho, wielkie gratulacje, jakie wrażenia :diabloti:?
[quote name='Pestka']Macie dyski 17?
Jeśli o średnicę chodzi to 18 ;)

Zdjęcia by Sara

Posted

[quote name='westie_justa']Jakbys chciała filmik zobaczyc to u nas w galerii jest;)
Jak już sama wiesz, obejrzany :cool3:
[quote name='Pestka']http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0777.jpg
Latający Fif :loveu:
:loveu:
[quote name='Zuzia&Snoopy']wow, Fifka mistrz!! Kiedy jakiś filmik nowy? :)

a co do podnoszenia beagla to bardzo fajne uczucie, polecam :cool3:
Jakoś po obozie pewnie :eviltong:

Noo, może kiedyś wypróbuję :razz:

Ze względu na to, że nasz klub ostro zbiera na strefówki, postanowiłyśmy sobie na nie dorobić robiąc ciacha dla psów :)
Zamówienia zbieramy do piątku, także tego....serdecznie zapraszamyyyyy :multi:
http://bepowerowskieciacha.blox.pl/html

Posted

[quote name='Asiaczek']Obydwie robicie skręt ciałem w tym samym kierunku:) ale bez obrazy - Fifce to lepiej wychodzi;)
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0777.jpg

Pzdr.

No nic dziwnego :diabloti:
[quote name='Agathee']za zdolny ten Twój pies ;)
e tam zdolny :cool3:

Filmik z sobotniego treningu
http://www.youtube.com/watch?v=WQe_Nxzpetc&feature=youtu.be

Muszę powiedzieć, że Fifka bardzooo ładnie biegała, gorzej ze mną :)