Kashdog Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']No, tak trzymac!! Widzimy się w kwietniu! :) A i owszem! Już nie mogę się doczekać :multi:! Z nowości jesteśmy już po pierwszym treningu w 2012 i pies był mega narajany, szybki itd. ale ja nie ogarniałam przeszkód, a właściwie kolejności i kondycja już nie ta :evil_lol: Trzeba będzie nad sobą popracować :lol: Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 też mieliśmy być na tych zawodach, ale Mayka po zabiegu nie da rady skakać jeszcze na largach ;( Quote
Kashdog Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Marta_Ares napisał(a):też mieliśmy być na tych zawodach, ale Mayka po zabiegu nie da rady skakać jeszcze na largach ;( Eh, a szkoda, bo byłaby fajna okazja do spotkania się :) Quote
Illusion Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Kashdog']A i owszem! Już nie mogę się doczekać :multi:! Z nowości jesteśmy już po pierwszym treningu w 2012 i pies był mega narajany, szybki itd. ale ja nie ogarniałam przeszkód, a właściwie kolejności i kondycja już nie ta :evil_lol: Trzeba będzie nad sobą popracować :lol: No tak, starość nie radość :evil_lol:. Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kashdog napisał(a):Eh, a szkoda, bo byłaby fajna okazja do spotkania się :) ja też załuje bo chiałam bardzo spróbować, ale nie ma szans, zatrzymuje się przed hopkami :( Aresowi za to bardzo fajnie idzie, ale na obcym terenie znowu nieźle się zestresuje/ obszczeka sędziego i tyle by było z tego Quote
Kashdog Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Illusion napisał(a):No tak, starość nie radość :evil_lol:. :evil_lol: Po tej zimie czuję się na prawdę jak jakiś staruszek ! Ale już niedługo ruszamy z jakimś wieczornym bieganiem :diabloti: Marta_Ares napisał(a):ja też załuje bo chiałam bardzo spróbować, ale nie ma szans, zatrzymuje się przed hopkami :-( Aresowi za to bardzo fajnie idzie, ale na obcym terenie znowu nieźle się zestresuje/ obszczeka sędziego i tyle by było z tego Będzie jeszcze nie jedna okazja pewnie. Teraz coraz więcej tych treningowych zawodów jest :) Ja też się o to boję u Fifki, bo u niej każdy biegający (i nie tylko biegający )facet jest podejrzany i trzeba go odstraszyć...oczywiście szczekając. Ale pocieszam się, że dzień wcześniej będzie miała z sędzią styczność, to może nie będzie tak źle :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kashdog napisał(a)::evil_lol: Po tej zimie czuję się na prawdę jak jakiś staruszek ! Ale już niedługo ruszamy z jakimś wieczornym bieganiem :diabloti: Będzie jeszcze nie jedna okazja pewnie. Teraz coraz więcej tych treningowych zawodów jest :) Ja też się o to boję u Fifki, bo u niej każdy biegający (i nie tylko biegający )facet jest podejrzany i trzeba go odstraszyć...oczywiście szczekając. Ale pocieszam się, że dzień wcześniej będzie miała z sędzią styczność, to może nie będzie tak źle :diabloti: hehe to Fifka widzę podobnie jak Ares ma, też chciałam na to seminarium się wybrać, ale kasy brak, bo tu jeszcze dojazd trzeba doliczyć.... Powodzenia Wam życzę :) Quote
Kashdog Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='Marta_Ares']hehe to Fifka widzę podobnie jak Ares ma, też chciałam na to seminarium się wybrać, ale kasy brak, bo tu jeszcze dojazd trzeba doliczyć.... Powodzenia Wam życzę :) No tak, dojazd też niestety kosztuje...ja tylko liczę, że akurat tą kwestie zasponsorują rodzice :diabloti: [nie]dziękujemy :) A teraz taka krótka relacja z dzisiejszego biegania http://www.youtube.com/watch?v=4u14no6RRwQ&feature=youtu.be Quote
kajkoowa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 No no, ale się Kielce rozkręcają :cool3: Nowe hopeczki boskie, oby Wam dobrze służyły :) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kondycję zawsze można poprawic:) Jest juz ciepło, to proponuje albo rano albo wieczorkiem pobiegac samej lub z filka. Ale to ma byc bieg a nie hopki (ze strony psa):) Wierze, że do kwietnia dacie radę:) pzdr. Quote
Kashdog Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Kaja10014']No no, ale się Kielce rozkręcają :cool3: Nowe hopeczki boskie, oby Wam dobrze służyły :) Trzeba w końcu zacząć działać w naszej wiosce :cool1: [nie]dziękujemy :) [quote name='Asiaczek']Kondycję zawsze można poprawic:smile: Jest juz ciepło, to proponuje albo rano albo wieczorkiem pobiegac samej lub z filka. Ale to ma byc bieg a nie hopki (ze strony psa):smile: Wierze, że do kwietnia dacie radę:smile: pzdr. Wiem, wiem, jak idę biegać to i psa biorę ze sobą, bo jej kondychę też trzeba poprawić :cool3: Damy radę! Inaczej być nie może. Tak na dobry początek- zdjęcie sprzed tygodnia Quote
brjagata Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 super sobie radzicie :loveu: z Birmutem zazdrościmy ;) Quote
Shetanka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 fotka jest cudowna <3 a czy mówicie może o treningowych zawodach w Warszawie (Powsinie) 29 kwietnia? :D Quote
Kashdog Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Agathee']super sobie radzicie :loveu: z Birmutem zazdrościmy ;) A mi się marzy zobaczyć zdjęcie odbijającego się od ciała Birmuta, więc działaj :evil_lol: [quote name='Shetanka']fotka jest cudowna <3 a czy mówicie może o treningowych zawodach w Warszawie (Powsinie) 29 kwietnia? :-D Zgadza się, jedziemy na te treningowe zawody :cool3: Quote
brjagata Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) [quote name='Kashdog']A mi się marzy zobaczyć zdjęcie odbijającego się od ciała Birmuta, więc działaj :evil_lol: do szkoły :diabloti: oj tam... mi aktualnie zależy bardziej na tym, żeby ją nakręcić na aport na dworze, bo to przerasta Birmutowe zdolności, co tam jakieś odbicia od ciała, czy nawet stawanie na głowie :evil_lol: http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/539700_334773399904281_258038507577771_855572_882559239_n.jpg to mi się strasznie podoba :loveu: Edited March 27, 2012 by Agathee Quote
Fantowa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Fajne te hopeczki macie! I to zdjęcie o zachodzie słońca, ahh! :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Miodzik:) http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/37.jpg Pzdr. Quote
Shetanka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 O to się widzimy też :D Fajne hopsa sobie ^^" Quote
Kashdog Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='Agathee']do szkoły :diabloti: oj tam... mi aktualnie zależy bardziej na tym, żeby ją nakręcić na aport na dworze, bo to przerasta Birmutowe zdolności, co tam jakieś odbicia od ciała, czy nawet stawanie na głowie :evil_lol: http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/539700_334773399904281_258038507577771_855572_882559239_n.jpg to mi się strasznie podoba :loveu: Eee weeeź :diabloti: Ja też mam z tym problem. Fifka nie zawsze interesuje się zabawkami na dworze, jak już coś to jakieś piłeczki itd. a chciałabym na treningach zacząć pracować na zabawki także znowu zaczniemy działać jak się tylko pogoda poprawi :) [quote name='Klaudia.']Fajne te hopeczki macie! I to zdjęcie o zachodzie słońca, ahh! :loveu: Mi też się podobają :loveu: [quote name='Asiaczek']Miodzik:smile: http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/37.jpg Pzdr. :cool3: [quote name='Shetanka']O to się widzimy też :-D Fajne hopsa sobie ^^" Do zobaczenia w takim razie ;)A na blogu nowa notka :cool3: www.fifkowata.blogspot.com Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Strasznie mi się podobają te zdjęcia z mega klimatem! :) Też takie chcę :P Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 swietne klimatyczne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: widzę, że szpice też próbują swoich sił w agility :cool3: bardzo fajne macie te ćwiczenia dla początkujących... w klubie w którym zaczynałam nic takiego nie było:roll: bardzo fajnie Wam wychodzi to wspólne bieganie :loveu: :loveu: Quote
Kashdog Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']Strasznie mi się podobają te zdjęcia z mega klimatem! :) Też takie chcę :P Ja się chętnie na Was zdjęciowo wyżyję :cool3::diabloti: [quote name='Marta_Ares']swietne klimatyczne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: widzę, że szpice też próbują swoich sił w agility :cool3: bardzo fajne macie te ćwiczenia dla początkujących... w klubie w którym zaczynałam nic takiego nie było:roll: bardzo fajnie Wam wychodzi to wspólne bieganie :loveu: :loveu: Też mi się podobają :loveu: A jak! W innych klubach są bordery, u nas haszczaki :diabloti: Staramy się jakoś odmienić ten sposób nauczania w naszym klubie, bo kiedyś nie miałyśmy w ogóle pojęcia jak to robić i nasze psy na pierwszych zajęciach biegały torki :evil_lol::shake: Ale poczytałyśmy, naoglądałyśmy się filmików, pojechałyśmy na obóz i jakoś mniej więcej ogarniamy, chociaż i tak to nie jest to. Ale jak się nie ma na miejscu osoby, która się na prawdę zna na rzeczy to trzeba jakoś samemu działać ;) Bardzo nam miło :loveu: [quote name='sator_k_']No żeś się upisała na tym blogu:diabloti: Ważne, że nota jest :diabloti:! [quote name='Asiaczek']Miłego weekendu:smile: pzdr. Wzajemnie:) Takie tam z Iszą Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Kashdog napisał(a):Ja się chętnie na Was zdjęciowo wyżyję :cool3::diabloti: O taaaak! :loveu: 29 dniii :loveu: w ogóle bierzesz sprzęcik? :cool3: :cool: Co tak skąpisz tych fociszy?! Więcej!:mad: Quote
Recommended Posts