Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sator_k_ napisał(a):
Podziwiam Was, kiedy Wy macie na to czas??? Mi o dwakacji udało się obejrzeć jeden odcinek TVD...

Piątkowe wieczory i weekendy :cool3::cool3: Czasami w tygodniu, w ramach odpoczynku od szkoły :diabloti:

Posted

evel napisał(a):
Jak to kiedy? No przed kolokwium, przed pracą zaliczeniową, przed innymi takimi :cooldevi:

HIMYM to 'Jak poznałem waszą matkę' ;)

Przed rożnego rodzaju sprawdzianami, kartkówkami itd.!

No tak! Od razu trzeba było tak pisać :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
Jesteśmy po wystawie, po pokazie (bardzo obawiałam się jak wypadnie Fifka i czy w ogóle będzie chciała pracować, ale jak przyszło co do czego to dała z siebie tyle i ile mogła na te warunki:loveu:)! Muszę powiedzieć, że uwielbiam swojego psa!
Oczywiście w nagrodę dostała mrożonego króliczka, puszkę ze strusiem, penisy wołowe i kurze rapki, należało jej się w 100%! A ja sobie obróżkę sprawiłam :evil_lol:
Dokładniejsza relacja będzie jak się ogarnę, bo jestem padnięta!

Gratulacje:)
film widziałami jestem pod wrażeniem:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, Fifka dała z siebie wszystko:)
Brawo!!!

Pzdr.

Można tak powiedzieć :)

Dzisiaj wybrałyśmy się na drugi koniec miasta w celuuuuu......spotkania się z kieleckimi aussikami :lol: Muszę powiedzieć, że było bardzo sympatycznie, Fifka się wyszalała, pobawiła, pomoczyła w błotku, a ja sobie porozmawiałam i może kiedyś będzie coś z tych Kielc :evil_lol:
Skład spaceru : Collak, Fifka, bc i 4 aussiki :)

Tutaj prawie wszystkie psy się załapały :diabloti:

Zdjęcia za piękne to nie są, ale światło było strasznie kiepskie i bardzo trudno było uchwycić coś sensownego co wyszłoby bez szumów i nie rozmazane.
Reszta zdjęć tutaj :
http://s1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/Spacer%2004%2012%2011/#!cpZZ1QQtppZZ24

Posted

[quote name='Illusion']Ale z Ciebie leniuch, tylko tyle fot wrzuciłaś do wątku :eviltong:.
Też bym chciała mieć "pod nosem" tyle towarzystwa do spacerowania :).
Oj tam!
Nie narzekaj, bo w Wawie co chwila takie spotkania są i nie tylko aussikowe, ale i borderowe, tollerowe :loveu: A żeby dotrzeć na ten spacer musiałam pojechać na drugi koniec miasta i czekać na jednym przystanku 40 min co było straaaszne, także tak bardzo to nie ma czego zazdrościć :diabloti:

[quote name='Kaja10014']Zazdroszczę towarzystwa spacerowego :smile:
[quote name='Kisses']Jaa, ale zazdroszczę takiej ekipy!

Fotki super :loveu:
No fajne jest, fajne :)
Jak coś to wbijać do nas na spacer :razz:
[quote name='Asiaczek']Ale Fifka wydaje się drobna :smile:
http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/Spacer%2004%2012%2011/DSC_0131.jpg

pzdr.
[quote name='Korenia']To samo pomyślałam ;-)

Ona w sumie jest drobna, tylko 41 cm w kłębie i muszę w końcu ją zważyć u weta, bo mam ją już 2 lata i nie wiem ile dokładnie waży :roll:

[quote name='Tengusia']ale fajowe stadko :loveu:
http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/Spacer%2004%2012%2011/DSC_0129.jpg
:cool1:

Troszkę dawno mnie nie było tutaj, ale jak wiadomo, zbliża si koniec semestru i w szkole jest straaaasznie.
Zdjęcia będą niebawem i to nawet dużo, bo zapewne będę mieć nowe szkiełko i będzie trzeba je wypróbować, to Was pomęczę trochę:lol:

A teraz pochwalę się co dostałam od mojej baardzo dobrej koleżanki :loveu::loveu:

Na zdjęciach tego nie widać, ale w rzeczywistości jest o 100000 razy ładniejszy i niedługo zawiśnie na 'nowej' ścianie :loveu:

Posted

swan2407 napisał(a):
Genialne! Ja jestem zawsze pełna podziwu dla osób, które mają talent plastyczny. :D

Ja tez!
U mnie w Rodzinie to moja siostra jest uzdolniona plastycznie, a ja, hm, no cóż.... niekoniecznie;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Fifka w grafice:)

pzdr.
:)
[quote name='swan2407']Genialne! Ja jestem zawsze pełna podziwu dla osób, które mają talent plastyczny. :-D
No dokładnie :)
[quote name='Asiaczek']Ja tez!
U mnie w Rodzinie to moja siostra jest uzdolniona plastycznie, a ja, hm, no cóż.... niekoniecznie;-)

Pzdr.
To jeszcze niedawno ja byłam uzdolniona plastycznie w mojej rodzinie, ale teraz ze względu na szkołę i brak czasu zaniedbałam swoje "zdolności" i często kaleczę rysując:diabloti: I do tego nie mam za bardzo takiej cierpliwości do siedzenia przez kilka godzin nad kartką :)
[quote name='Tengusia']a u mnie w rodzince okazalo sie ze siostra ma talent po mamie a nie po tacie :roll:

Spokojnych, radosnych, pogodnych Swiat dla Ciebie i Twej rodzinki :calus:

Bardzo dziękuję :)

Wszystkim odwiedzającym naszą galerię życzę wesołych, radosnych i spokojnych Świąt :lol::lol:!!

Posted

[quote name='Asiaczek']Śliczna kartka z Piękną Fifką:)

pzdr.
Dzięki :)

U nas Sylwester z tego co się dowiedziałam minął spokojnie, Fifka w czasie strzałów wylegiwała się na łóżku, czyli jak co roku :lol: I na takie lekkie odświeżenie galerii kilka zdjęć z obozu (chyba jeszcze ich tu nie wstawiałam)

Wszystkie zdjęcia są zrobione przez Zuzę :lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Fifka jak na pchełkę przystało wysoko skacze:loveu:
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/IMG_6710.jpg
[/FONT]
Proszę tylko nie pchełkę :evil_lol:!
Ale fakt czasami aż za wysoko, niestety.
[quote name='Asiaczek']Ależ smieszne ujęcie:smile:
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/Untitled16.jpg

A tutaj to brawa dla fotografa:0
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/IMG_6710.jpg

pzdr.
Dzięki :)!

I trochę czegoś aktualnego, bo dawno nic spacerowego nie było tutaj :oops: