Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Cudne ujęcie, a Fifka jaka dumna:) Na Kisskowe babeczki to ja tez się chetnie zapiszę:) My bedziemy w sobotę, a Wy? Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_1469.jpg ale fajne kolorki :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 uwielbiam tą ciepłą kolorystykę na twoich zdjęciach :loveu::loveu: jakie masz światło w szkle? Quote
evel Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Widzę, że przegapiłam parę fajnych tematów ;) Co do obroży/szelek - ja kocham szele norweskie z eko :loveu: Lepszych szelek w życiu nie miałam dla psa nigdy :) Bardzo, bardzo funkcjonalna ta ekoskórka. Co do gruczołów - z Zu już miewałam takie jazdy (nawet antybiotyk był aplikowany kilkukrotnie :roll:), że ostatnio uznałam, że nie ma lepszej metody na zatykające się gruczoły niż surowa kość (odpowiednia i podana w określonym odstępie czasowym między posiłkami z suchej karmy) raz na tydzień na przykład ;) Uwielbiam Twoje zdjęcia :) A Twoja sportsmenka ma najsłodszą bródkę na świecie ;) Quote
Kashdog Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale z niej wykwintna dama :loveu: http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_1508.jpg zdjęcie nieba powalające :cool3:[/FONT] No, a jak. Dama nad damami! [quote name='ariss']fajne foty psicy!!!!!!!! ależ ona ma szczęście, że na Ciebie trafiła! Doskonale wykorzystujesz jej potencjał! Bardzo dziękuję, takie komentarze bardzo podnoszą człowieka na duchu i nakręcają do dalszej pracy :)! [quote name='Collie']Zdjęcia cudne, Fifi pasuje kolor fioletowy :-D No właśnie pasuje, przez co mam ochotę na jakąś fioletową obróżkę czy coś :roll: http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=newreply&p=17746001 :) [quote name='Asiaczek']Cudne ujęcie, a Fifka jaka dumna:smile: Na Kisskowe babeczki to ja tez się chetnie zapiszę My bedziemy w sobotę, a Wy? Pzdr. Dzięki : ) (jeżeli o nas chodzi to my będziemy w dwa dni :cool1:) [quote name='Marta_Ares']http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_1469.jpg ale fajne kolorki :loveu: Też mi się podobają :evil_lol: [quote name='NightQueen']uwielbiam tą ciepłą kolorystykę na twoich zdjęciach :loveu: jakie masz światło w szkle? Ooo, miło mi, bo o dziwo mi czasami ona przeszkadza i właśnie się zastanawiałam jak to jest z innymi, oglądającymi :) W obydwóch 4.5-5.6..niestety [quote name='evel']Widzę, że przegapiłam parę fajnych tematów ;-) Co do obroży/szelek - ja kocham szele norweskie z eko :loveu: Lepszych szelek w życiu nie miałam dla psa nigdy :smile: Bardzo, bardzo funkcjonalna ta ekoskórka. Co do gruczołów - z Zu już miewałam takie jazdy (nawet antybiotyk był aplikowany kilkukrotnie :roll:), że ostatnio uznałam, że nie ma lepszej metody na zatykające się gruczoły niż surowa kość (odpowiednia i podana w określonym odstępie czasowym między posiłkami z suchej karmy) raz na tydzień na przykład ;-) Uwielbiam Twoje zdjęcia :smile: A Twoja sportsmenka ma najsłodszą bródkę na świecie ;-) Można tak powiedzieć :eviltong: Ja jeszcze żadnej obroży/szelek z eko nie mam, ale może kiedyś skoro mają taką dobrą opinię. O, to ciekawe z tą kością. A jakie jej dokładnie kości dajesz? tzn. z czego? My idziemy za jakieś 2 tyg. na następną kontrolę i zobaczymy czy będzie co do czyszczenia czy Fifce uda się to ominąć. Dziękuuuuję. Bródka niedługo idzie do ścięcia, bo już urosła troszeczkę :diabloti: A teraz zdjęcia (jeszcze z obozu), bawiłam się wtedy nieswoim szkiełkiem, więc są jakie są. Ale obiektyw bardzo mi się spodobał i zaczęła się akcja, pt. "zbieranie pieniędzy" :) Tutaj ostrość uciekła, ale zobaczcie jakiego zaciesza ma mój pies, kompletnie nie wiem co ona wtedy robiła (a piłki na pewno nie łapała czy czegoś takiego) I Hakerek na koniec :) Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ooo, miło mi, bo o dziwo mi czasami ona przeszkadza i właśnie się zastanawiałam jak to jest z innymi, oglądającymi :smile: W obydwóch 4.5-5.6..niestety mi się bardzo podoba taka kolorystyka, a sama jej nie potrafię u siebie osiągnąć :razz: serio takie ciemne :crazyeye: ja zakładałam że masz 2.8 albo jaśniejszy Co ty masz canona? Quote
Kashdog Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Kaja10014']Fajne te ostatnie, jakim szkłem? :)[/QUOTE] nikkor 50mm f/1.8 [quote name='NightQueen']mi się bardzo podoba taka kolorystyka, a sama jej nie potrafię u siebie osiągnąć :razz: serio takie ciemne :crazyeye: ja zakładałam że masz 2.8 albo jaśniejszy Co ty masz canona?[/QUOTE] No to w takim razie dziękuję ponownie i bardzo się cieszę, że komuś się podoba :D No serio, serio..właśnie 2.8 to moje marzenie, ale niestety jak na razie nie do spełnienia. Niee, nie mam canona, nikuś d90 ;) (ale chyba moim następnym aparatem będzie canon):diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 a można wiedzieć czemu canonik bedzie następstwem nikona?? sama mam nieszczęsnego sony, ale na treningach robię zdjęcia nikonem znajomej i bardzo go sobię chwalę, canony jakieś takie nie wygodne w trzymaniu mi się wydają Quote
evel Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kashdog']O, to ciekawe z tą kością. A jakie jej dokładnie kości dajesz? tzn. z czego? My idziemy za jakieś 2 tyg. na następną kontrolę i zobaczymy czy będzie co do czyszczenia czy Fifce uda się to ominąć.[/QUOTE] My, jako że się przymierzamy do barfa, skarmiamy kości drobiowe raz na jakiś czas. Konkretniej indyka (szyjki, korpusy), bo Zuz ma uczulenie na kuraki sklepowe a wsiowego nie bardzo mam skąd wziąć. Koniecznie surowe muszą być i najlepiej robić jak najdłuższe odstępy od suchej karmy (u nas to minimum 12godzin). No i do tego jakiś popychacz, coby się pies nie zatkał ;) Np. trochę kefiru z łyżką oliwy. I u nas to rozwiązuje kwestię gruczołów. Quote
wiki4 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_1913-1.jpg Sama słodycz :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kashdog'] No to w takim razie dziękuję ponownie i bardzo się cieszę, że komuś się podoba :D No serio, serio..właśnie 2.8 to moje marzenie, ale niestety jak na razie nie do spełnienia. Niee, nie mam canona, nikuś d90 ;) (ale chyba moim następnym aparatem będzie canon):diabloti:[/QUOTE] ja mam 2.8 tamrona i nikkora 4-5.6, ale mam teraz ochotę na 1.8 :loveu: ale stałkę canon.. pfff nikuś lepszy :diabloti: walnij sobie d7000 i będzie idealnie :evil_lol: chociaż w sumie d300s już jest całkiem ok Quote
Kashdog Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Marta_Ares']a można wiedzieć czemu canonik bedzie następstwem nikona?? sama mam nieszczęsnego sony, ale na treningach robię zdjęcia nikonem znajomej i bardzo go sobię chwalę, canony jakieś takie nie wygodne w trzymaniu mi się wydają Jeszcze nie wiem czy w ogóle będzie, także na razie nie mogę za bardzo Ci dokładnie powiedzieć czemu. Ogólnie jakoś fajnie mi się pracowało (co prawda przez krótki czas)canonem na obozie. Ale jeszcze zostało mi z nikonem kilka lat współpracy także :lol: A masz zamiar zmienić puchę na coś innego ? [quote name='evel']My, jako że się przymierzamy do barfa, skarmiamy kości drobiowe raz na jakiś czas. Konkretniej indyka (szyjki, korpusy), bo Zuz ma uczulenie na kuraki sklepowe a wsiowego nie bardzo mam skąd wziąć. Koniecznie surowe muszą być i najlepiej robić jak najdłuższe odstępy od suchej karmy (u nas to minimum 12godzin). No i do tego jakiś popychacz, coby się pies nie zatkał ;-) Np. trochę kefiru z łyżką oliwy. I u nas to rozwiązuje kwestię gruczołów. Ja nad barfem też kiedyś myślałam, ale stwierdziłam ,że nie nadążę z kupowaniem świeżego mięcha codziennie, a zamrażarkę mam dość małą i do tego zapchaną. Myślę, że niebawem zastosuję ten sposób i myślę, że Fifulec będzie baardzo zadowolony :D [quote name='wiki4']http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_1913-1.jpg Sama słodycz :loveu::loveu: :p [quote name='NightQueen']ja mam 2.8 tamrona i nikkora 4-5.6, ale mam teraz ochotę na 1.8 :loveu: ale stałkę canon.. pfff nikuś lepszy :diabloti: walnij sobie d7000 i będzie idealnie :evil_lol: chociaż w sumie d300s już jest całkiem ok No ja zbieram właśnie na tą stałkę :) Niby taak. A nie lepiej Nikona d3x sobie zapodać :evil_lol:? Wtedy byłby full wypas. Quote
ewelinka_m Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 obłędna jest ona :loveu: nadrobiłam wąteczek :diabloti: na babeczki Kissowej też sie znowu pisze :evil_lol: Quote
Kashdog Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='ewelinka_m']obłędna jest ona :loveu: nadrobiłam wąteczek :diabloti: na babeczki Kissowej też sie znowu pisze :evil_lol: :diabloti: No widzisz, a mnie rok temu nie poczęstowała :mad: Troszkę z dzisiejszego spacerku :) Quote
Qeeriefire Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Wiedz ,że masz fankę Fifki :D Jest cudna, masz być na zawodach agi w Rzeszowie :) Widzę,że a.r.t.e.k204 "wszędzie" tym linkiem spamuje. Quote
Kashdog Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Collie']Wiedz ,że masz fankę Fifki :D Jest cudna, masz być na zawodach agi w Rzeszowie :) Widzę,że a.r.t.e.k204 "wszędzie" tym linkiem spamuje. No postaramy się przybyć :D ? Quote
Qeeriefire Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kashdog']No postaramy się przybyć :D ? Mam nadzieje :diabloti: Spam z linkiem przez tego użytkownika pewnie moderator już usunął, czyli nieważne ;) Quote
Kashdog Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Collie']Mam nadzieje :diabloti: Spam z linkiem przez tego użytkownika pewnie moderator już usunął, czyli nieważne ;) :) Aa, ok. Nawet nie widziałam tego posta, dlatego nie wiedziałam o co chodzi :) Quote
Asiaczek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Przyczajka:) http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_1840.jpg Pzdr. Quote
brjagata Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 zastanawiam sie i jakos tak pasowalby mi do was border do kompletu do Fifki, nie sadzisz? :cool3: Quote
Kashdog Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Przyczajka:) http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_1840.jpg Pzdr. :D [quote name='Agathee']zastanawiam sie i jakos tak pasowalby mi do was border do kompletu do Fifki, nie sadzisz? :cool3: Oj i to bardzooo :loveu: Ale niestety jak na razie nie mogę sobie pozwolić na drugiego psa. Wiem, że bc dużo by pomógł mi w pracy z Fifką i widzę to nawet po zwykłych spacerach z obcymi psami, gdzie zdarza mi się z nimi bawić piłką, szarpać itd. Fifka wtedy o dziwo rozkochuje się w każdej zabawce, nie wybrzydza tylko z radością aportuje i się nawet nimi szarpie. Kilka postów wcześniej wstawiłam zdjęcie Fifulca z niebieską trąbką, która jest właśnie tej borderki-Iszy. W codziennym życiu, w domu mój pies w życiu by jej nie tknął tylko dziwnie się na nią patrzył i jeszcze miałaby wyrzuty do mnie,a tu jak widać biega sobie z nią itd. Także drugi piecho byłby dobrą inwestycją zarówno dla mnie jak i dla Fi:diabloti: A tak z nowości to uczymy się nowych sztuczek, niedługo może pojawi się jakiś filmik, chodzimy na spacery, chociaż nie są one tak długie jak w wakacje, ale niestety to są uroki LO. I do tego zgłosiłam się do MP z Iszą (to ta borderka na zdjęciach powyżej), na razie ogarniam wszystkie figury, niedługo muszę umówić się na jakieś ćwiczenia z Iszką i zobaczymy jak nam będzie szło :) Quote
Tengusia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 taki psiur mi sie marzy ostatnio ale w rudych odcieniach i z niebieskimi oczetami :grins: http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_1840.jpg zapomnialabym ... zajrzyj prosze czasem bo ja na dogo bywam z doskoku ;) http://www.dogomania.pl/threads/216226-Bazarek-na-rzecz-fundacji-SOS-dla-zwierz%C4%85t-ksi%C4%85%C5%BCki-do-30.10. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 A gdzie będzie debiut w MP? Może w Kielcach w tym roku? pzdr. Quote
Recommended Posts