Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisses napisał(a):
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_1337.jpg :loveu:

Dobrze widzę, szele z ActiveDoga? Planuje coś swoim zamawiać stamtąd i zbieram opinie :D

Dobrze widzisz :D
Moja opinia na temat activdogowych wyrobów jest pozytywna. Naprawdę wszystko jest zrobione starannie, nie na odwal się. Te szelki Fifka ma od zimy i trzymają się świetnie, chodzi w nich często, przeszły już mrozy, śniegi, ulewy, błotne kąpiele i żyją. Niedługo znowu mam zamiar coś kupić od Tani, ale to dopiero po wystawie :cool3:

Posted

O, dobrze wiedziesz :D A masz tam polar, nie? Bo ja nie wiem co wybrać, polar czy ekoskórkę, w sumie nic o niej nie słyszałam (też zbieram opinie :D), ale nie wiem, czy w polarze nie za bardzo im będzie grzać :???:

Posted

Kisses napisał(a):
O, dobrze wiedziesz :D A masz tam polar, nie? Bo ja nie wiem co wybrać, polar czy ekoskórkę, w sumie nic o niej nie słyszałam (też zbieram opinie :D), ale nie wiem, czy w polarze nie za bardzo im będzie grzać :???:

Mam polarek zarówno w szelkach jak i w obroży. I jak będę zamawiać szelki też wezmę do nich polar. Jakoś wygodniejszy jest. Fifka chodziła w 30 stopniach w obroży z polarkiem i nie było różnicy żadnej, a porównywałam to ze zwykłą taśmówką :)

Posted

To może ja też się wypowiem ;)

Dla psa nie ma wielkiej różnicy czy polar czy eco - przynajmniej jak uważam. Mam szelki z polarem i z eco i muszę powiedzieć, że jest to fajna alternatywa. Sierści nie zostaje na szelkach, a jak się przybródzi wystarczy przetrzeć i po chwili jest suche.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Mam szelki z polarem i z eco i muszę powiedzieć, że jest to fajna alternatywa. Sierści nie zostaje na szelkach, a jak się przybródzi wystarczy przetrzeć i po chwili jest suche.

Mówisz tu konkretnie o eco, tak?

No to mnie już w 100% przekonałyście to zamówienia z ActiveDog, ale chyba poczekam, aż mała podrośnie, zamówię wtedy obróżki po 2 cm szerokości dla obu, już nawet wzorki sobie upatrzyłam :D
Kashdog, kocham Twoje foty, pamiętaj o mnie w Kielcach, chce zdjęcia :D Na 100% Cairny i westy suka weteran też by było miło :)

Posted

sator_k_ napisał(a):
To może ja też się wypowiem ;)

Dla psa nie ma wielkiej różnicy czy polar czy eco - przynajmniej jak uważam. Mam szelki z polarem i z eco i muszę powiedzieć, że jest to fajna alternatywa. Sierści nie zostaje na szelkach, a jak się przybródzi wystarczy przetrzeć i po chwili jest suche.

No dokładnie tak samo uważam.

Kisses napisał(a):
Mówisz tu konkretnie o eco, tak?

No to mnie już w 100% przekonałyście to zamówienia z ActiveDog, ale chyba poczekam, aż mała podrośnie, zamówię wtedy obróżki po 2 cm szerokości dla obu, już nawet wzorki sobie upatrzyłam :-D
Kashdog, kocham Twoje foty, pamiętaj o mnie w Kielcach, chce zdjęcia :-D Na 100% Cairny i westy suka weteran też by było miło :smile:

Pamiętam, pamiętam i postaram się przyjść Was obfocić i tym razem chcę muffinkę:diabloti:!
Tylko jeżeli cairny będą w tym samym czasie co bordery lub coś w ten deseń to zamorduję!!:mad::evil_lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
Pamiętam, pamiętam i postaram się przyjść Was obfocić i tym razem chcę muffinkę:diabloti:!
Tylko jeżeli cairny będą w tym samym czasie co bordery lub coś w ten deseń to zamorduję!!:mad::evil_lol:

Aaa, czyli mam kupić babeczki, okej :D

No to patatajaj do oddziału i niech plan pod Ciebie ułożą! A, rok temu się po czasie kapnęłam, że na zewnątrz było wystawione pudło z finałów do robienia sobie fot, także po ocenie tam się możemy przejść i cyknąć, o ile znowu je dadzą :)

Posted

[quote name='Kisses']Aaa, czyli mam kupić babeczki, okej :D

No to patatajaj do oddziału i niech plan pod Ciebie ułożą! A, rok temu się po czasie kapnęłam, że na zewnątrz było wystawione pudło z finałów do robienia sobie fot, także po ocenie tam się możemy przejść i cyknąć, o ile znowu je dadzą :)

Babeczki mają być, tak tak :diabloti:

Taaa, już to widzę :evil_lol:
O, nawet robiłam tam zdjęcia rok temu, więc jak będzie to idziemy !

Posted

[quote name='Tengusia']zagladam ... podziwiam ... i powoli ucze psiaki reagowac na smakolyki, ciekawe czy dojde do takiej wprawy zeby mi tez tak slicznie pozowaly :roll:

Na pewno, to tylko kwestia czasu i przyzwyczajenia psa :) Fifka kiedyś miała gdzieś aparat i odwracała na jego widok głowę w drugą stronę, dzisiaj jak go widzi- wielki zaciesz i czasami aż chce mi się śmiać z tego jak ona pozuje :evil_lol: