Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codziennie mam jakieś poprawy i nie za bardzo mam czas na odzywanie się tutaj, także przepraszam :) Ale nas mało osób odwiedza, więc...:diabloti:

Za to mam do Was gorącą prośbę. Biorę udział w konkursie eko-psa i jeżeli moglibyście zagłosować na moje zdjęcie to byłabym bardzo wdzięczna.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=230485243631473&set=a.229900480356616.76655.125004037512928&type=1&theater
Aby zagłosować należy kliknąć "lubię to"
Z góry wszystkim dziękuję :)!

A zdjęcia będą może w przyszłym tyg. bo będę mieć 3 dni wolnego od szkoły i jeszcze czekam na zdjęcia z ostatniego treningu :)

Posted

Dzisiaj Fifka zaliczyła swoje pierwsze pływanie w tym roku, więc sezon pływacki- zaczęty! Oprócz tego coś mi się z nogą stało, strasznie mnie mięśnie w jednej bolą gdy chodzę, a dzisiaj trening! Mam nadzieję, że przejdzie do tego czasu...

Towarzyszyła nam:

Posted

[quote name='Kaja10014']http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_0018-1.jpg
:loveu: Słodka :)

O której godzinie macie trening? Bo my się meczymy o 20, upał straszny i jeszcze komary, nie da się pracować :(

Dzisiaj o 14:40. My ćwiczymy między polami także strasznie grzeje, ale się cieszę, że mamy gdzieś trochę drzew i możemy się tam jakoś schłodzić w przerwie między bieganiem, bo tak to by kiepsko było i do tego mamy dwie wielkie butle (4l), którymi schładzamy psy.

Posted

Jeśli Cię ta noga długo będzie bolała to lepiej idź z tym do lekarza, nigdy nie wiadomo co to może być. Mam w rodzinie taki przypadek, od dłuższego czasu bagatelizuje niby niegroźne objawy, a w końcu zaczęło się to nasilać :roll:.

Tosia do wody w tym stopniu chyba za nic się nie przekona, pamięta jedynie, jak w zeszłym roku klikałyśmy wchodzenie do wanienki i dzięki temu wchodzi teraz do wody na płycizny :lol:. Za to Gin chyba zmierza w lepszym kierunku, wczoraj sama z siebie weszła do oczka po piłkę :multi:.

Posted

Illusion napisał(a):
Jeśli Cię ta noga długo będzie bolała to lepiej idź z tym do lekarza, nigdy nie wiadomo co to może być. Mam w rodzinie taki przypadek, od dłuższego czasu bagatelizuje niby niegroźne objawy, a w końcu zaczęło się to nasilać :roll:.

Tosia do wody w tym stopniu chyba za nic się nie przekona, pamięta jedynie, jak w zeszłym roku klikałyśmy wchodzenie do wanienki i dzięki temu wchodzi teraz do wody na płycizny :lol:. Za to Gin chyba zmierza w lepszym kierunku, wczoraj sama z siebie weszła do oczka po piłkę :multi:.

Już jest wszystko ok, musiałam sobie widocznie coś nadciągnąć, ale na szczęście na treningu tego tak nie odczuwałam i jakoś żyłam :)

Eee tam, ktoś z dogo udawał, że się topi i tym oto sposobem przekonał psa do wody ( nie wiem czy to przypadkiem ewelinka_m nie była:diabloti:), także może tak ją przekonasz :evil_lol: Brawo dla Gin! Z każdym kolejnym spotkaniem z wodą niech będzie coraz lepiej!
Dobcia napisał(a):
http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_0034-1.jpg
jak skromna pannica :smile:
śliczna, kochana sunia ;-)

Dzięki za odwiedziny :)
Marta_Ares napisał(a):
pozno cos Fifka zaczeła sezon plywacki:eviltong:

http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_0018-1.jpg
urocza!:loveu: :loveu: :loveu:

No niestety dopiero teraz, bo woda jest cieplejsza, a do zimnej nie chce ona za bardzo wchodzić :)
Avaloth napisał(a):
a Chester jeszcze w tym roku nie pływał xd

uwielbiam Fifkę, a jak widzę jak 'się wstydzi' to wymiękam całkiem:loveu::loveu:
jak noga ?

No to czas najwyższy !

Haha, wygląda jak ostania sierota wtedy :diabloti:
Z nogą już wszystko ok ; )
NightQueen napisał(a):

:cool1:

Zdjęcie sprzed roku, które już chyba wstawiałam, ale tak właśnie Fifka sobie odpoczywała wtedy nad wodą i zostało jej to do dnia dzisiejszego :diabloti:

Posted

Collie napisał(a):

Dzięki :)
dagaa111 napisał(a):

:diabloti:

W związku z tym, że moja klasa pojechała na wycieczkę, a ja zostałam w domu wybrałam się na 2h spacer nad wodę naszą!

Posted

Fifi jest przesłodka,a Twoje fotki po prostu genialne!
Moja Lusia wchodzi do wody, ale tylko za mną i tylko do momentu aż jej brzuch się zamoczy -potem stoi jak osiołek i czeka aż wyjdę z wody

Posted

[quote name='sator_k_']O Ty leniuchu, a czemu na wycieczkę nie pojechałaś?
Ja sobie właśnie na informatyce siedzę :D

Fiful jako szczurek ślicznie wygląda. ;)

Bo nie było z kim jechać :diabloti:

[quote name='Illusion']http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/DSC_0093.jpg

To wyszło świetnie! :loveu:
Dzięki :)
[quote name='Sylwia K']Fifi jest przesłodka,a Twoje fotki po prostu genialne!
Moja Lusia wchodzi do wody, ale tylko za mną i tylko do momentu aż jej brzuch się zamoczy -potem stoi jak osiołek i czeka aż wyjdę z wody
Dziękuję bardzo :lol::lol::oops:
Fifka też ma czasami opory, głównie gdy w pobliżu są inne psy i wtedy nie zawsze chce wskakiwać za piłką do wody, więc muszę poczekać aż zostaniemy same, ale tak to wchodzi sama, kładzie się na brzegu i chłodzi czy też pokaże kaczkom gdzie jest ich miejsce:diabloti:Chociaż teraz już jej tak na to za bardzo nie pozwalam.
[quote name='wiq']bardzo lubię tu zaglądać, piękne zdjęcia :smile:
Dzięki wielkie :) A mi waszą galerię wywaliło z subskrypcji, ale już do Was zaglądam :)
[quote name='ariss']Twoja psica jest świetna:loveu:
Zdarza jej się :diabloti:

Ciąg dalszy wczorajszych zdjęć: