Kashdog Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Witamy:cooldevi: [SIZE=3]Fifi [SIZE=3][SIZE=2] Pochodzi z zamojskiego schorniska, urodziła się ok. 06.03.2009r. Jest małą, drobną, szorstkowłosą wariatką, wszędzie jej pełno, kocha kopać doły gdzie popadnie i oczywiście kocha wode. Bardzo chciałabym trenować z nią agility lecz w 'moim' mieście nie ma żadnego klubu, który by to nam umożliwił. Ćwiczymy także różne sztuczki. Bardzo dziękujemy wszystkim osobom, które wyciągneły ją z tego koszmaru, a w szczególności Pati-c, która opiekowała się nią przez pewien okres czasu i otoczyła ją bardzo dobrą opieką :Rose: Wyuczone komendy, sztuczki: -siad, -leżeć, -obrót, -slalom między nogami, -przybij piatke prawa, lewa), -daj lape (prawa lewa), -hop na plecy, -hop przez udo, -hop przez noge lewa i prawa, -hop na coś, -zdechł pies, -a kuku, -proś, -turlaj się, -zostań z pozycji siedzącej i leżącej, -do mnie, -hop, -pa pa -hop przez przeszkodę -skok przez nogi -ukłon -puść -targetowanie nosem -ence pence Ćwiczymy: -chodzenie przy nodze, -aport, -czołgaj się, -hop przez złączone ręce http://www.youtube.com/watch?v=WPxy3tyv9co Tutaj możecie zobaczyć część sztuczek [SIZE=3][SIZE=2] [SIZE=3][SIZE=2] Tarzan Obecnie ma rok i 3 miesiące, za czasów młodości jego ulubionym zajęciem było wspinanie się po klatce. Teraz trochę starszy kocha spać. Jest chomikiem z zoologa trafil do mnie gdy był wielkości kciuka. Był kompletnie dziki, uciekał przed ludzką ręką, potrzeba było trochę cierpliwości, czasu i stał się chomikiem, który nie syczy na ludzi, którzy przechodzą obok jego kaltki , ani nie gryzie ich jeżeli oni mu nic nie zrobią. Jest trochę roztrzpany, ale taka jest już jego natura :lol: Odszedł od nas 26 września 2009 roku. Quote
ewelinka_m Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ależ ona jest cudnaaa:loveu::loveu: gratuluje psiaka! :multi: Quote
Sylwia K Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nareszcie Fi w nowym kochającym domku:multi: ona jest taka śliczniutka Quote
Kashdog Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 ewelinka_m Dzięki :loveu: Sylwia K nareszcie u nas :multi: Podziękowania od Fifi ;) Przed chwilą wróciłyśmy z dłuuuugiego spaceru, Fifi padła jak mucha :evil_lol: Pod klatką jeszcze została wygłaskana przez dzieciaki. Jeszcze z nowości to Fifi umie siadać i leżeć na komendę :p A to nasz drugi domownik Tarzan: Quote
Kashdog Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Shel napisał(a):Obydwoje cudowni, nie mogę się napatrzeć! :loveu: Witaj u nas :multi:! Fifi i Tarzan to zgrana para xD Quote
brjagata Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Witam i gratuluję psiaka ;) Fifka ma świetną mordeczę :loveu: Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cześć! :multi: Gratuluję psiaka, sunia jest prześliczna :loveu:. My się znamy z DA :cool3:. Quote
Kashdog Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 RCookie napisał(a):Cześć! :multi: Gratuluję psiaka, sunia jest prześliczna :loveu:. My się znamy z DA :cool3:. Hej! Witaj u nas :multi: Dzięki xD Tak, kojarzę cię 8DDD Quote
Kashdog Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Jeszcze troche wczorajszej Fifi : Polowanie na robaki :evil_lol: Quote
Kashdog Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dzisiaj na spacerze pomału zaczynałyśmy przyzwyczajać się do frisbee i muszę powiedzieć, że poszło nam całkiem nieźle :multi: Z przychodzeniem na zawołanie też jest dobrze, ale trzeba jeszcze popracować. Dzisiaj jeszcze przyszedł kliker i jutro zaczynamy szkolenie może uda mi się jakieś filmiki wgrać. Frisbee: I na koniec Zapraszamy! Quote
pati-c Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 O rany,Fifuś,słodziaku, szczęśliwego życia! Kasia, super fotki, widać,że mała ma dobrze :) Buziaki dla Was! Quote
Illusion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 To świetnie, że talerzyk się jej podoba :multi:. Quote
Kashdog Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 C&B Witamy i zapraszamy do odwiedzin :multi: pati-c Witamy u nas ! RCookie Za talerzykiem lata jak szaloona, szkoda tylko, że w Kielcach nie ma żadnego klubu frisbee :placz: Quote
pati-c Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No nie mogę, ona jest REWELACYJNA! Ale się cieszę,że tak dobrze trafiła :loveu: Quote
Kashdog Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 pati-c napisał(a):No nie mogę, ona jest REWELACYJNA! Ale się cieszę,że tak dobrze trafiła :loveu: My też się cieszymy, że trafiła do nas :loveu: Quote
C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Widzę, że nie tylko moja ma w zwyczaju mordy pluszaków:evil_lol: Quote
Kashdog Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 C&B napisał(a):Widzę, że nie tylko moja ma w zwyczaju mordy pluszaków:evil_lol: Psy mają mordowanie pluszaków w genach :evil_lol: Quote
C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kashdog napisał(a):Psy mają mordowanie pluszaków w genach :evil_lol: Też mi się tak wydaję :evil_lol: Moja bardziej ślini niż morduje, ale dziur też narobi pełno, a jak się patrzy kiedy się wywala, dlatego staramy się wywalać jak jest na spacerze:diabloti: Quote
Kashdog Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 C&B napisał(a):Też mi się tak wydaję :evil_lol: Moja bardziej ślini niż morduje, ale dziur też narobi pełno, a jak się patrzy kiedy się wywala, dlatego staramy się wywalać jak jest na spacerze:diabloti: Dzisiaj Fifi zabiła piłkę, poszłam jeść śniadanie i dałam jej piłkę, zjadłam i zachowywała się strasznie cicho, wchodzę do pokoju, a tam cała pika rozwalona- wata z niej wyjęta i wszystko do kosza :diabloti: Quote
C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kashdog napisał(a):Dzisiaj Fifi zabiła piłkę, poszłam jeść śniadanie i dałam jej piłkę, zjadłam i zachowywała się strasznie cicho, wchodzę do pokoju, a tam cała pika rozwalona- wata z niej wyjęta i wszystko do kosza :diabloti: Ale z niej łobuziak:evil_lol: Ale kochany lobuziak:loveu: Ja te psoty najbardziej w psach chyba kocham:evil_lol: Quote
joszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kolejna szczęśliwa psina w nowym kochającym domku :lol: aż miło patrzeć :loveu: Quote
Recommended Posts