Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc w środe i czwartek bylismy na kolejnym semianarium z darkiem radomskim :]
bylo super :]
tutaj nasza grupa (niestety niecala)

2 zdjecia przed rozpoczeciem zajec czwartkowych

i z frisbee
1. cos chyba nie wyszlo

2. chest voult

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć:).
Marto Psikut jest uroczy:loveu:;). Ma takie wyjątkowe, wierne spojrzenie:).
Super zdjęcia i przede wszystkim śliczniachny model:lol:.
Będę wpadać;).

Posted

No dzisiejsze zdjęcia aż zasługują zeby je obuplikować xD
mała prośba: prosze nie patrzec na moje miny ;)
Oto ja i Psikut wymiatacz:

Oto portret w/w Psikuta

Bardzo ładnie prosil o jakies nowe frisbowe zdjęcia:

no to stwierdziłam ze najpierw poskacze bez dysku

Pozniej doszly dyski
1. ogolnie nie wiedzialam ze po zbyt czestym rzucaniu psy zamieniaja sie w potwory z dyskami zamiast oczu xD

Posted

Tragicznie xD Piękne 3 disy! xd
Psikut strasznie sie rozpraszal przez cieczkujace suki na hali a do tego bal sie tuneli.. Myslslam ze juz ostani bieg bd piekny ale moj pies jest dziwny i po wbiegnieciu do tunelu wycofal sie i sie wysikal ;O bylam w szoku. bal sie przez niego przebiec wiec ominelam i pobiegalm do konca ;D
No coż moze jutro bd lepiej xD

Posted

psikut_zabrze napisał(a):
Tragicznie xD Piękne 3 disy! xd
Psikut strasznie sie rozpraszal przez cieczkujace suki na hali a do tego bal sie tuneli.. Myslslam ze juz ostani bieg bd piekny ale moj pies jest dziwny i po wbiegnieciu do tunelu wycofal sie i sie wysikal ;O bylam w szoku. bal sie przez niego przebiec wiec ominelam i pobiegalm do konca ;D
No coż moze jutro bd lepiej xD

posikał - haha żartujesz :D powodzenia jutro - wysikaj go solidnie :) I czekam na więcej informacji filmików i zdjęć

Posted

Ajć xD juz po zawodach ;D
Kolejne zdobyte disy w pięknym stylu :D haha xd nie wiem czemu psikut bal sie zakreconych tuneli <mysli> Ogolnie biegal o wiele ladniej niz wczoraj, byl bardziej skupiony/nakrecony.
W ostatnim biegu za pierwszym razem olal tunel wiec calapalismy dis ale bieglam dalej wiec jak znowu byl ten tunel tylko wejscie bylo od drugiej strony psikut wszedl i "zgubil sie" w tunelu, bo cos tam pachnialo... wolalam,pilke pokazywalam prawie weszlam za nim ale w koncu wybiegl az sedzia zaczal mu klaskac xD
Ogolne wrazenia b.pozytywne. torki bardzo proste, z psikuta jestem zadowolona, nie wymagalam od niego zeby na swoich pierwszych a do tego halowych zawodach zgarnal cos sie dalo :d Teraz musimy popracowac na tunelami i powinno byc okey :D ogolnie ladnie sie zachowywal lezal sobie kolo mnie i byl grzeczny :D
Dobra starczy pisania. xd teraz regeneracja sil bo 1-2 maj dcdc w chorzowie!! xD

Pozdrawiamy i dziekujemy za trzymanie kciuków. XD

Posted

Bravo ! Gratulacje ! haha zaczynam żałować że mnie nie było :( i na DCDC też mnie nie bd MOŻE we Wrocku ... A możesz mi powiedzieć inne klasy i kto w zerówkach wygrał (L.M,S) ?

Posted

gusia1972 napisał(a):
a ja będę jednak w Chorzowie :) sama ... z aparatem :)

Super xd Mam nadzieje ze sie zalapiemy w obiektyw.. choc obawiam sie ze nie bd na co popatrzec :D

Dziekujemy wszystkim za mile komentarze :D