Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj bylismy na seminarium dogfrisbee.. opis przekopiuje z innego forum a zdjecia wstawie wieczorem ;)
Miielismy przyjemnośc uczestniczyc w seminarium dog frisbee wiadomo z kim ;D 10-17 ;d 7 godz z frisbee,psem i swietnymi ludzmi.. no i nie zapominajmy o goracej herbatce <3 Cudownych kilka godzin podczas ktorych nauczylam sie nowych rzutow,nauczylam sie(teoretycznie, bo z praktyka gorzej) korygowac lot dysku,dowiedzialam sie jak rzucac floatery przy overach,teorie do voultow (back,chest and leg voultow), dowiedzialam sie ze wraz ze swoim psem tworze interesujaca/ciekawa pare,ze jesli dopracuje technike i przelamie swoje obawy mamy duze szanse na zawodach, ze moj pies jest sliczny,madry szybki i skoczny.. do tego zostalam zaproszona na zabrzanskie pokazy w ktorych mam brac udzial z rudym.

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha to dobrze :) ja osobiście nie lubię seminariów ... bo często owi organizatorzy vel trenerzy mało potrafią ...
Ale Psikut jakiś taki mały mi się wydaje ile ma ?

Posted

psikut_zabrze napisał(a):
Jakies 40 w klebie :d
A seminarium bylo fajne ;D Prowadzil je p.Darek Radomski takze wiesz ;]

wiem :)
Czyli startujecie w m-kach ?

Posted

haha co się przejmujesz :D głupie zawody :P A poza tym jeszcze dłłłłługo do nich ...
Mam nadzieję,że się spotkamy chyba ,że nie dojadę ... w ogóle nie ma bezpośredniego transportu tam z Wrocławia ...

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Z dzisiejszego spaceru..

piłeczkowy zawrót głowy:

i ostatnie

i tu w ramach wyjasnienia :D Psikut na tym ujeciu tylko stoi na tylnych łapkach a nie ląduje :]
Po prostu zeby zlapac pile postanowil stanac na tylnich łapeczach :D