pidzej Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ja trochę nie wiem o co chodzi na naszej klasie. zrobiłam osobne konto dla jednego naszego psa i pozapraszałam kilkanaście fundacji, i w ogóle różnych osób, znajomych i nieznajomych. Tak to się robi?:) Rodzynek ma 3 obserwatorów i 1800 wejść na allegro. Zaraz mu się kończy, czyli wyróżniać dalej? Quote
Lionees Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='pidzej']ja trochę nie wiem o co chodzi na naszej klasie. zrobiłam osobne konto dla jednego naszego psa i pozapraszałam kilkanaście fundacji, i w ogóle różnych osób, znajomych i nieznajomych. Tak to się robi?:) Rodzynek ma 3 obserwatorów i 1800 wejść na allegro. Zaraz mu się kończy, czyli wyróżniać dalej? Kurcze ja też nie wiem jak to się robi na Nk,bo nie jestem tam zalogowana,ale czytam na wątkach,że dziewczyny dodają psiaki na Nk i mają niezłe branie(psy oczywiście:evil_lol:).Domki rzecz jasna są sprawdzane przez dogomaniaczki;) Rodzynkowi wyróżniać nadal allegro.Napisz pw do Pani Joasi,bo była chętna na kolejne wyróżnienie allegro.Jak nie to ja zapłacę ponownie Rodzynuś już się nieco uspokoił i wyciszył,niestety Rambo jak go widzi,to dostaje białej gorączki:shake:.Za długo Rodzynek mu dokuczał i teraz Rambo nie może mu darować i już pierwszy warczy na Rodzynka.Także jak jeden się uspokoił,to drugi się wkurza i nic nie jest lepiej:shake: A to dzisiejsze foyty Rodzynka/Marcinka:loveu::loveu::loveu: Wreszcie sobie w dzień podsypia:smile: Quote
Joanna B Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 NIE ODZYWAM SIĘ, ALE ŚLEDZĘ:cool3:. Poproszę numer konta na PW zapłacę za Rodzynka. Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zajrzałam i tutaj ;) Renatko, ile ogłoszeń ma to cudo? :) Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Joanna B']NIE ODZYWAM SIĘ, ALE ŚLEDZĘ:cool3:. Poproszę numer konta na PW zapłacę za Rodzynka. Nie byłam na Pani profilu,dlatego zaproponowałam,że jeśli by się Pani nie odzywała,bo nie loguje się na dogo(no i nie odczyta przez to pw)to ja mogę wyróżnić. Dziękuję serdecznie w takim razie:loveu: Cholerny świat...Rodzynuś jest już prawie grzeczny,niestety Rambo jest strasznie pamiętliwy i czasami nawet nie pozwoli Rodzynkowi wejść do pokoju:shake: [quote name='__Lara']Zajrzałam i tutaj ;) Renatko, ile ogłoszeń ma to cudo? :) Witaj Kochana:calus: Na pewno,ma allegro i gumtre(czy jakoś tak),ale czy coś jeszcze,to nie wiem,bo ja nie robię ogłoszeń:shake: Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pani z Izabelina do tej pory się nie odzywa,dam Jej jeszcze kilka dni i sama zadzwonię z pytaniem,czy domek dla Rodzynka nadal aktualny.Ale coś mi sie wydaję,że nie,bo Pani spytała się ile Rodzynuś waży i ma wzrostu i chyba jest dla niej za duży.Ona miała ratlereczkę taką typową,więc Rodzynuś sporo odstaje od tego wyglądu.Waży z 5 kg,albo ciut więcej i mierzy od grzbietu do podłogi 30/31cm. Ale zobaczcie za to jaki jest słodziak:cool3: A tu wygląda jak miś koala:mdrmed: Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kostek napisał(a):eukaliptusa mu;) On jak odkurzacz-wszystko wciągnie,byleby było zjadliwe:diabloti: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kostek napisał(a):eukaliptusa mu;) :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Renatko, jak nie ten domek to będzie inny. :grins: Quote
pidzej Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dodalam go na kilka stron. gumtree ma regularnie. jakby ktoś mógl pomóc w ogloszaniu, byłoby super... Quote
ewkaewa3 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czy Rodzynek lubi i nadaje się do małych 3-letnich dzieci? I czy on tak wszędzie po domu sika?Narazie tylko się o niego pytam... Quote
Lionees Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ewkaewa3 napisał(a):Czy Rodzynek lubi i nadaje się do małych 3-letnich dzieci? I czy on tak wszędzie po domu sika?Narazie tylko się o niego pytam... Wydaje mi się,że Rodzynek nie nadaje się do małych dzieci.On nie słyszy i może dziabnąć,a ząbki ma ostre.Nie lubi łapania za obrożę,nie lubi jak się go przesuwa na łóżku(bo on akurat chce leżeć tam,a nie gdzie indziej:roll:),nie lubi podchodzenia "od tyłu"...generalnie powinien iść do domu z większymi dziećmi,albo z samymi dorosłymi.Rodzynek ma charakterek i jak coś się robi wbrew jego woli,to ugryzie. A on nie sika,tylko po złości robi siknięcia na Ramba zabawki,posłanie itp.Nie lubi Ramba i w ten sposób to okazuje:shake:.Gdyby poszedł do domu bez zwierząt,to na bank zachowywałby się inaczej Quote
Joanna B Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Prezepraszam, ale dopiero wczoraj wpłaciłam za wyróżnienie Rodzynka na allegro. Piemiążki już lada dzień powinny być na koncie fundacji. Quote
Lionees Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czy coś się dzieje w sprawie Rodzynka/Marcinka? Rambo nie chce mu odpuścić,wczoraj złapał go za ucho jak Rodzynek po raz kolejny właził mu pod ławę.:shake: Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Renata5']Czy coś się dzieje w sprawie Rodzynka/Marcinka? Rambo nie chce mu odpuścić,wczoraj złapał go za ucho jak Rodzynek po raz kolejny właził mu pod ławę.:shake:[/quote] Ojej, co za zadziora z tego Rambo :shake: Quote
izzie1983 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='__Lara']Ojej, co za zadziora z tego Rambo :shake:[/quote] Z tego co ja wiem to niestety Rodzynek uwziął się na Rambo :-( A Rambo chyba już ma dosyć... Quote
Lionees Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='izzie1983']Z tego co ja wiem to niestety Rodzynek uwziął się na Rambo :-( A Rambo chyba już ma dosyć...[/quote] Dokładnie.To Rodzynek pierwszy zaczął dokuczać i molestować Ramba:shake: Teraz Rodzynek się uspokoił,ale Rambo nie chce zapomnieć o doznanych krzywdach i jak tylko zobaczy Rodzynka,to aż kipi ze złości.No i czasami go dorwie:roll::shake: Quote
elmira Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Renata5']Dokładnie.To Rodzynek pierwszy zaczął dokuczać i molestować Ramba:shake: Teraz Rodzynek się uspokoił,ale Rambo nie chce zapomnieć o doznanych krzywdach i jak tylko zobaczy Rodzynka,to aż kipi ze złości.No i czasami go dorwie:roll::shake:[/quote] To się dziedeczek doigrał. Charakterny skubaniutki jest:roll: Quote
Lionees Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='elmira']To się dziedeczek doigrał. Charakterny skubaniutki jest:roll:[/quote] Oj charakterny...jak mu coś nie na rączkę(łapkę;)) to gryzie i się rzuca na człowieka,jakby jakimś psem obronnym był,a to taki mały szkrab:roll: Quote
elmira Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Renata5']Oj charakterny...jak mu coś nie na rączkę(łapkę;)) to gryzie i się rzuca na człowieka,jakby jakimś psem obronnym był,a to taki mały szkrab:roll:[/quote] Juz szron na głowie, już nie to zdrowie, a w głowie ciągle maj (choc powinno być...lipiec z letnimi burzami);) Quote
pidzej Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 na allegro ma pięciu obserwatorów:roll: zaraz aukcja sie konczy, wyrozniac dalej? Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='pidzej']na allegro ma pięciu obserwatorów:roll: zaraz aukcja sie konczy, wyrozniac dalej? Az pięciu?Ho,ho...branie ma ten nasz Rodzynuś:cool3:.Tylko ciekawe,czy ktoś zadzwoni w jego sprawie?:cool1: Allegro dalej wyróżniać,zapłacę.W razie gdyby jakimś cudem ktoś zadzwonił i domek byłby ok i chciałby Rodzynka,to wrzućcie na jego allegro inną bidę;)Tylko proszę podawajcie ludziom mój numer i niech oni dzwonią do mnie,a nie ja do nich:roll: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ogłoszenia: www.eoferty.com.pl 4. www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl Quote
Recommended Posts