Lionees Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ależ się cieszę,że jesteście Państwo tak wyrozumiali dla Rodzynka:loveu: U nas tez kłapał ząbkami jak mu coś nie pasowało i tez chodziłam pogryziona:p A z tym spaniem pod kołdrą jest niesamowity.Zawsze z mężem spieraliśmy się,przy kim będzie Rodzynuś,bo inne psy spały w nogach,na kołdrze,a Rodzynek wtulał się w człowieka i tak ślicznie usypiał.Poza tym ma futerko mięciutkie jak króliczek:smile:. U nas na początku tez molestował psiaki,ale mu przeszło i nigdy więcej tego nie robił. Bardzo dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Rodzynkiem i czekamy na fotki;) Quote
emilia2280 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ozesz Rodzynku! Zachowuj sié wampirku! Cala nadzieja w kastracji, ze poskromi temperament nietetryka, jak sié okazalo z wiekiem. Do tego czasu proponujé karnie zalozyc mu pieluché, tak jak Renatka na poczátku mu zrobila, az sam sie uspokoil z podsikiwaniem. I jeszcze obrazalski gnojek. Proszé mi wybaczyc, wiem ze tu nic do smiechu, ale ja juz tak mam, i padlam po tym wampirkowatym ugryzieniu na znak protestu przed zalozeniem kubraczka. A u weta pokaral tez siebie biedak. Zdjécie Prosiaczka- bezcenne. Oczami wyobrazni widzé Rodzynusia w takim kubraczku i jego wscieklosc przed takim przebraniem. Aaa. i pielucha powinna unieszkodliwic, albo przeszkodzic choc w molestowaniu biednego towarzystwa. Quote
emilia2280 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No i jestem dozgonnie wdziéczna za Perelké. Mila suczka nie miala szczéscia do swojego domu, do teraz. Dziékujé! Quote
Lionees Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='emilia2280']No i jestem dozgonnie wdziéczna za Perelké. Mila suczka nie miala szczéscia do swojego domu, do teraz. Dziékujé! Miła???Ja zawsze mówiłam,że Perełka jest idealna,tylko musi trafić na swojego człowieka.Mam nadzieję,że w końcu trafiła:loveu: Quote
koosiek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Skoro Rodzynek ma już dom, zapraszam Was na wątek mini Liki z Azylu: http://www.dogomania.pl/threads/141682-LIKA-mA-odziutka-MINI-sunia-szuka-domu-bez-dzieci-Warszawa Ona jest śliczna, młoda i przekochana, ma tylko jedną wadę - nie toleruje dzieci. A po takiego psiaka dzwonią przede wszystkim rodziny z dziećmi. A jej wątek świeci pustkami :-( Quote
__Lara Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wow!!! No to super!!! Bardzo się cieszę, że Rodzynuś znalazł swój ostateczny kąt :D i taki młodzieniaszek się okazał, no proszę :D widać, że ma wspaniały domek :D :D :D :D :D Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ostatnie fotki Rodzynusia u nas... Kochany,zaspany miś koala:loveu: A tu sępy:diabloti:,mój mąż coś tam jadł,no i stadko go obstąpiło,bo może coś skapnie.Oczywiście skapnęło:evil_lol: Teraz musimy cierpliwie czekać na fotki z nowego domku:loveu: Quote
yennefer070 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Zdjęcie zaspanego Rodzynusia jest powalające:lol: rzeczywiście wygląda jak koala Quote
Syla Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Inny piesek, malutki ślepaczek może trafić do DT Renaty5, tylko brak mu kasy.Proszę o zajrzenie na jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany Quote
Lionees Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Syla napisał(a):Inny piesek, malutki ślepaczek może trafić do DT Renaty5, tylko brak mu kasy.Proszę o zajrzenie na jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany Brakuje troszkę na transport i sam transport też jest jak na razie problemem:sad: A co tam u Rodzynusia?:loveu: Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dzisiaj już Eduś do mnie przyjeżdża:loveu:.Mam nadzieję,że tak jak było mówione,to starszy psiak...:roll:. Zresztą się przekonam po reakcji Rambusia.Instynkt psi nigdy nie zawodzi.Dawali Rodzynusiowi 16-19 lat,a ja się dziwiłam,że chłopaki nijak sie nie mogą dogadać.Przecież mój Rambo staruszków za chiny nie ruszy,więc czemu tak z Rodzynkiem sie nie cierpieli?Ano temu,że Rodzynuś był prawie w wieku Ramba i rywalizowali o przywództwo w stadzie... Mam nadzieję,że ten psiak na prawdę będzie staruszkiem:-). Halo,halo,zmieniamy tytuł,bo przecież Rodzynuś już w swoim cudownym domku:loveu: Paweł,napisz co tam u Was? Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cioteczki, pomożecie? brakuje nam na transport http://www.dogomania.pl/threads/1758...ANSPORT-pomocy Quote
PRusak Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Renata5']Dzisiaj już Eduś do mnie przyjeżdża:loveu:.Mam nadzieję,że tak jak było mówione,to starszy psiak...:roll:. Zresztą się przekonam po reakcji Rambusia.Instynkt psi nigdy nie zawodzi.Dawali Rodzynusiowi 16-19 lat,a ja się dziwiłam,że chłopaki nijak sie nie mogą dogadać.Przecież mój Rambo staruszków za chiny nie ruszy,więc czemu tak z Rodzynkiem sie nie cierpieli?Ano temu,że Rodzynuś był prawie w wieku Ramba i rywalizowali o przywództwo w stadzie... Mam nadzieję,że ten psiak na prawdę będzie staruszkiem:-). Halo,halo,zmieniamy tytuł,bo przecież Rodzynuś już w swoim cudownym domku:loveu: Paweł,napisz co tam u Was? [quote name='Renata5']Brakuje troszkę na transport i sam transport też jest jak na razie problemem:sad: A co tam u Rodzynusia?:loveu: U Rodzynusia, a tak naprawdę Feneczka :) wszystko świetnie. No może poza ciągłym siusianiem i kupkowaniem w domu... ale na razie taki ziąb na zewnątrz, że nie będziemy niczego próbować. Może spróbujemy pieluszkę :) Ale poza tym mały u weterynarza był jeszcze dwa razy - na konsultację z dentystą i na zaczipowaniu. I za każdym razem było coraz lepiej w jego zachowaniu. Co prawda ugryźć chciał, ale nie stresował się tak strasznie. No i wszystko się udało zrobić - okazało się, że badania krwi są w normie. I chłopaczek już właściwie nie molestuje nikogo :) Tylko robi tak jak na galerii poniżej: http://pokazywarka.pl/fxzhsd/ Jak tylko będziemy mieli nowe zdjęcia, to zamieścimy :) pozdrawiamy Monika & Paweł i cała "sfora" :P Quote
Lionees Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dla Rodzynusia/Feneczka i Jego Wspaniałej Rodzinki... Quote
PRusak Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziękujemy ślicznie :) Wszystko jest nadal ok, Rodzynuś/Feneczek chodzi teraz cały czas w pieluszkach (czasami zużywa prawie 10 dziennie :), ale chyba mu to nie przeszkadza. W styczniu będzie miał sanację ząbków, potem za m-c kastrację, a potem już święty spokój i życie jak w Madrycie :) Jeszcze raz dziękujemy:) Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
elmira Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Renatko, wszystkiego najlepsiejszego!!!!!! Quote
siekowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Do azylu znowu trafił starszy ratlerek :placz:pilnie potrzebuje tymczasu! http://www.dogomania.pl/threads/179390-Stary-ratlerek-szkielet-TYMCZAS-POTRZEBNY-NA-JUA-POMOCY-W-wa?p=14046353#post14046353 Quote
Recommended Posts