Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ się cieszę,że jesteście Państwo tak wyrozumiali dla Rodzynka:loveu:
U nas tez kłapał ząbkami jak mu coś nie pasowało i tez chodziłam pogryziona:p
A z tym spaniem pod kołdrą jest niesamowity.Zawsze z mężem spieraliśmy się,przy kim będzie Rodzynuś,bo inne psy spały w nogach,na kołdrze,a Rodzynek wtulał się w człowieka i tak ślicznie usypiał.Poza tym ma futerko mięciutkie jak króliczek:smile:.
U nas na początku tez molestował psiaki,ale mu przeszło i nigdy więcej tego nie robił.
Bardzo dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Rodzynkiem i czekamy na fotki;)

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ozesz Rodzynku! Zachowuj sié wampirku! Cala nadzieja w kastracji, ze poskromi temperament nietetryka, jak sié okazalo z wiekiem. Do tego czasu proponujé karnie zalozyc mu pieluché, tak jak Renatka na poczátku mu zrobila, az sam sie uspokoil z podsikiwaniem.

I jeszcze obrazalski gnojek. Proszé mi wybaczyc, wiem ze tu nic do smiechu, ale ja juz tak mam, i padlam po tym wampirkowatym ugryzieniu na znak protestu przed zalozeniem kubraczka. A u weta pokaral tez siebie biedak. Zdjécie Prosiaczka- bezcenne. Oczami wyobrazni widzé Rodzynusia w takim kubraczku i jego wscieklosc przed takim przebraniem.

Aaa. i pielucha powinna unieszkodliwic, albo przeszkodzic choc w molestowaniu biednego towarzystwa.

Posted

[quote name='emilia2280']No i jestem dozgonnie wdziéczna za Perelké. Mila suczka nie miala szczéscia do swojego domu, do teraz. Dziékujé!
Miła???Ja zawsze mówiłam,że Perełka jest idealna,tylko musi trafić na swojego człowieka.Mam nadzieję,że w końcu trafiła:loveu:

Posted

Wow!!! No to super!!! Bardzo się cieszę, że Rodzynuś znalazł swój ostateczny kąt :D i taki młodzieniaszek się okazał, no proszę :D widać, że ma wspaniały domek :D :D :D :D :D

Posted

Ostatnie fotki Rodzynusia u nas...

Kochany,zaspany miś koala:loveu:

A tu sępy:diabloti:,mój mąż coś tam jadł,no i stadko go obstąpiło,bo może coś skapnie.Oczywiście skapnęło:evil_lol:

Teraz musimy cierpliwie czekać na fotki z nowego domku:loveu:

Posted

Dzisiaj już Eduś do mnie przyjeżdża:loveu:.Mam nadzieję,że tak jak było mówione,to starszy psiak...:roll:.
Zresztą się przekonam po reakcji Rambusia.Instynkt psi nigdy nie zawodzi.Dawali Rodzynusiowi 16-19 lat,a ja się dziwiłam,że chłopaki nijak sie nie mogą dogadać.Przecież mój Rambo staruszków za chiny nie ruszy,więc czemu tak z Rodzynkiem sie nie cierpieli?Ano temu,że Rodzynuś był prawie w wieku Ramba i rywalizowali o przywództwo w stadzie...
Mam nadzieję,że ten psiak na prawdę będzie staruszkiem:-).
Halo,halo,zmieniamy tytuł,bo przecież Rodzynuś już w swoim cudownym domku:loveu:

Paweł,napisz co tam u Was?

Posted

[quote name='Renata5']Dzisiaj już Eduś do mnie przyjeżdża:loveu:.Mam nadzieję,że tak jak było mówione,to starszy psiak...:roll:.
Zresztą się przekonam po reakcji Rambusia.Instynkt psi nigdy nie zawodzi.Dawali Rodzynusiowi 16-19 lat,a ja się dziwiłam,że chłopaki nijak sie nie mogą dogadać.Przecież mój Rambo staruszków za chiny nie ruszy,więc czemu tak z Rodzynkiem sie nie cierpieli?Ano temu,że Rodzynuś był prawie w wieku Ramba i rywalizowali o przywództwo w stadzie...
Mam nadzieję,że ten psiak na prawdę będzie staruszkiem:-).
Halo,halo,zmieniamy tytuł,bo przecież Rodzynuś już w swoim cudownym domku:loveu:

Paweł,napisz co tam u Was?

[quote name='Renata5']Brakuje troszkę na transport i sam transport też jest jak na razie problemem:sad:

A co tam u Rodzynusia?:loveu:

U Rodzynusia, a tak naprawdę Feneczka :) wszystko świetnie. No może poza ciągłym siusianiem i kupkowaniem w domu... ale na razie taki ziąb na zewnątrz, że nie będziemy niczego próbować. Może spróbujemy pieluszkę :)
Ale poza tym mały u weterynarza był jeszcze dwa razy - na konsultację z dentystą i na zaczipowaniu. I za każdym razem było coraz lepiej w jego zachowaniu. Co prawda ugryźć chciał, ale nie stresował się tak strasznie. No i wszystko się udało zrobić - okazało się, że badania krwi są w normie. I chłopaczek już właściwie nie molestuje nikogo :) Tylko robi tak jak na galerii poniżej:
http://pokazywarka.pl/fxzhsd/
Jak tylko będziemy mieli nowe zdjęcia, to zamieścimy :)
pozdrawiamy Monika & Paweł i cała "sfora" :P

Posted

Dziękujemy ślicznie :) Wszystko jest nadal ok, Rodzynuś/Feneczek chodzi teraz cały czas w pieluszkach (czasami zużywa prawie 10 dziennie :), ale chyba mu to nie przeszkadza. W styczniu będzie miał sanację ząbków, potem za m-c kastrację, a potem już święty spokój i życie jak w Madrycie :) Jeszcze raz dziękujemy:)

Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

• 1 month later...