taubi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 szkoda a dzwoniła do ciebie jeszcze Pani z Wawy? bo miała jakoś przed wczoraj dzwoni? Quote
Lionees Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='taubi']szkoda a dzwoniła do ciebie jeszcze Pani z Wawy? bo miała jakoś przed wczoraj dzwoni?[/QUOTE] O bracie odkopałeś wątek,super,bo mnie już ręka boli od tego wyszukiwania,bo nic mi nie działa:mad: Nikt nie dzwonił więcej:-( Znaczy się dzwoniła jedna dziewczyna z Lublina,że jej babcia chyba z Rawy Mazowieckiej chciałaby Rodzynka.Jechała ta Pani samochodem do Płocka i miała do mnie wstąpić.Dzwoniłam,mówiła,że może wstąpi,ale jeszcze nie wie.No ale ja już wiedziałam,że nie wstąpi:shake:.I miałam rację:cool1:.Cisza...... Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Renata5']O bracie odkopałeś wątek,super,bo mnie już ręka boli od tego wyszukiwania,bo nic mi nie działa:mad: Nikt nie dzwonił więcej:-( Znaczy się dzwoniła jedna dziewczyna z Lublina,że jej babcia chyba z Rawy Mazowieckiej chciałaby Rodzynka.Jechała ta Pani samochodem do Płocka i miała do mnie wstąpić.Dzwoniłam,mówiła,że może wstąpi,ale jeszcze nie wie.No ale ja już wiedziałam,że nie wstąpi:shake:.I miałam rację:cool1:.Cisza......[/QUOTE] :shake::shake::shake: jak na złość... malutki, a nikt nie chce, grrr..... Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='__Lara']:shake::shake::shake: jak na złość... malutki, a nikt nie chce, grrr.....[/QUOTE] Laruś chcą go,chcą,ale wiesz kto....:mad: Quote
pidzej Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 kto oooooo? malutki ale robi za trzy duże ;) Quote
elmira Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 A jak on się zachowuje? Dalej wojna z Rambusiem? Czy trochę zbastował dziadzio-aparat;)? Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='pidzej']kto oooooo? [/QUOTE] No kto?...Debile:mad: [quote name='elmira']A jak on się zachowuje? Dalej wojna z Rambusiem? Czy trochę zbastował dziadzio-aparat;)?[/QUOTE] Dziadzio zbastował,nawet już pampersa nie nosi,bo nie obsikuje już kątów,natomiast Rambo się zawziął i nie popuszcza:mad::shake: Quote
emilia2280 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Renata5']O bracie odkopałeś wątek,super,bo mnie już ręka boli od tego wyszukiwania,bo nic mi nie działa:mad: Juz Renatko ponoc dziala wszystko i nie musisz jechac na récznym. Przejdz na automat :diabloti: [quote name='Renata5'] Dziadzio zbastował,nawet już pampersa nie nosi,bo nie obsikuje już kątów,natomiast Rambo się zawziął i nie popuszcza:mad::shake: To jest jeszcze atrakcyjniejszy- starszy pan bez pieluchy, wlasne zéby, czego wiécej chciec od staruszka? :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='emilia2280']Juz Renatko ponoc dziala wszystko i nie musisz jechac na récznym. Przejdz na automat :diabloti: [/QUOTE] Już właśnie przeszłam na automat:mdrmed: Quote
elmira Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Renata5'] Dziadzio zbastował,nawet już pampersa nie nosi,bo nie obsikuje już kątów,natomiast Rambo się zawziął i nie popuszcza:mad::shake:[/QUOTE] Nagrabił sobie kozaczek, to ma... Quote
taubi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-konajace-zwierzeta-na-ulicach-drastyczne-zdjecia-172267/ Quote
Lionees Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='elmira']Nagrabił sobie kozaczek, to ma... Dokładnie...:shake: Żeby tak od początku się zachowywał jak teraz to nie byłoby sprawy,a tak...niestety dla swojego dobra musi znaleźć inny dom:sad: [quote name='taubi']http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-konajace-zwierzeta-na-ulicach-drastyczne-zdjecia-172267/ Byłam na wątku,widziałam i ...brak słów:-( Quote
pidzej Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 to ja tylko podniosę... może Rambowi też przejdzie złość... Quote
Lionees Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='pidzej']to ja tylko podniosę... może Rambowi też przejdzie złość... Rambo to typowy Chłop z Mazur(właśnie na Mazurach go przygarnęliśmy;)),jak już się zaweźmie,to nie odpuści:shake:.Gdyby Rodzynuś tak nie pchał się pod ławę do Ramba to jeszcze by jakoś to było.Wszystkie psy się nauczyły,że ławę trzeba omijać,a właściwie nie podchodzić do niej,a Rodzynek z uporem maniaka włazi i włazi,mimo że nie raz już oberwał za to od Ramba:roll: Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A może ktoś z dogo chce dziadziusia?:cool3: Quote
emilia2280 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Stetryczalego starszego pana, z wlasnymi zébami :cool3: to gratka. Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Od jutra przez co najmniej dwa tygodnie nie ma mnie w domu i na dogo.W razie co,proszę o smska lub telefon 793-505-810. Pozdrowionka;) Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Renatki nie ma, ale do Rodzynka zajrzec trzeba. Quote
pidzej Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 a w azylu kolejny ratlerek, mniejszy i chyba starszy niż rodzynek, bez zębów, język na wierzchu ale podobno tak samo zgryźliwy :diabloti: Quote
siekowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czy Rodzynek naprawdę nie może iść do domu z innymi zwierzakami? On tylko z Rambem tak się nie dogaduje? Z tego co słyszałam to z ogłoszeń odzew jest spory a ciężko będzie znaleźć mu dom bez zwierzaków. Nawet do domu z suczkami by nie mógł iść? [quote name='pidzej']a w azylu kolejny ratlerek, mniejszy i chyba starszy niż rodzynek, bez zębów, język na wierzchu ale podobno tak samo zgryźliwy :diabloti: Tu jest jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ratlerek-staruszek-bez-zebow-czesci-zuchwy-warszawa-173460/ Quote
__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kolejny :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jedni wyrzucają, inni szukają ratlerków :shake::angryy: Quote
Zilwien Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witam.Zostawiam pozdrowienia dla Rodzynka i Renaty5.Takie cudeńko macie w Azylu, już tam lecę, jest podobny do mojej ś.p. Vikusi. Quote
Lionees Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 elmira napisał(a):Renatki nie ma, ale do Rodzynka zajrzec trzeba. Dzięki Elmirko:loveu: siekowa napisał(a):Czy Rodzynek naprawdę nie może iść do domu z innymi zwierzakami? On tylko z Rambem tak się nie dogaduje? Z tego co słyszałam to z ogłoszeń odzew jest spory a ciężko będzie znaleźć mu dom bez zwierzaków. Nawet do domu z suczkami by nie mógł iść? Na dzień dzisiejszy Rodzynuś dogaduje się z całym moim zwierzyńcem suczkowo-psio-kotowym,jedynie z Rambem nie może znaleźć wspólnego języka i dochodzi często do ostrej wymiany zdań.Staram się panować nad tym,no ale chyba do zgody między tymi dwoma panami już nie dojdzie:shake:.Nie mam pojęcia jak Rodzynuś zareagowałby na innego psa w nowym domu.Być może tolerowałby go tak jak toleruje pozostałe moje psy,a może uwziąłby się tak jak od początku uwziął się na Ramba.Sunie od początku zostawił w spokoju(to znaczy na dzień dobry pałał do nich zbyt gorącym uczuciem:-o,ale zaraz się uspokoił i tak jest do dzisiaj).Teraz Rodzynuś głównie śpi i je,ale jak się obudzi,to między nim,a Rambem nie jest za ciekawie:roll: Zilwien napisał(a):Witam.Zostawiam pozdrowienia dla Rodzynka i Renaty5.. Dziękujemy i również pozdrawiamy:loveu: Quote
emilia2280 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A jak teryczek przezyl bez Ciebie Renatko? I reszta babulinek? Quote
Recommended Posts