Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='taubi']szkoda a dzwoniła do ciebie jeszcze Pani z Wawy? bo miała jakoś przed wczoraj dzwoni?[/QUOTE]
O bracie odkopałeś wątek,super,bo mnie już ręka boli od tego wyszukiwania,bo nic mi nie działa:mad:
Nikt nie dzwonił więcej:-(
Znaczy się dzwoniła jedna dziewczyna z Lublina,że jej babcia chyba z Rawy Mazowieckiej chciałaby Rodzynka.Jechała ta Pani samochodem do Płocka i miała do mnie wstąpić.Dzwoniłam,mówiła,że może wstąpi,ale jeszcze nie wie.No ale ja już wiedziałam,że nie wstąpi:shake:.I miałam rację:cool1:.Cisza......

Posted

[quote name='Renata5']O bracie odkopałeś wątek,super,bo mnie już ręka boli od tego wyszukiwania,bo nic mi nie działa:mad:
Nikt nie dzwonił więcej:-(
Znaczy się dzwoniła jedna dziewczyna z Lublina,że jej babcia chyba z Rawy Mazowieckiej chciałaby Rodzynka.Jechała ta Pani samochodem do Płocka i miała do mnie wstąpić.Dzwoniłam,mówiła,że może wstąpi,ale jeszcze nie wie.No ale ja już wiedziałam,że nie wstąpi:shake:.I miałam rację:cool1:.Cisza......[/QUOTE]

:shake::shake::shake: jak na złość... malutki, a nikt nie chce, grrr.....

Posted

[quote name='pidzej']kto oooooo?

[/QUOTE]
No kto?...Debile:mad:
[quote name='elmira']A jak on się zachowuje? Dalej wojna z Rambusiem?

Czy trochę zbastował dziadzio-aparat;)?[/QUOTE]
Dziadzio zbastował,nawet już pampersa nie nosi,bo nie obsikuje już kątów,natomiast Rambo się zawziął i nie popuszcza:mad::shake:

Posted

[quote name='Renata5']O bracie odkopałeś wątek,super,bo mnie już ręka boli od tego wyszukiwania,bo nic mi nie działa:mad:

Juz Renatko ponoc dziala wszystko i nie musisz jechac na récznym. Przejdz na automat :diabloti:

[quote name='Renata5']
Dziadzio zbastował,nawet już pampersa nie nosi,bo nie obsikuje już kątów,natomiast Rambo się zawziął i nie popuszcza:mad::shake:

To jest jeszcze atrakcyjniejszy- starszy pan bez pieluchy, wlasne zéby, czego wiécej chciec od staruszka? :evil_lol:

Posted

[quote name='emilia2280']Juz Renatko ponoc dziala wszystko i nie musisz jechac na récznym. Przejdz na automat :diabloti:
[/QUOTE]
Już właśnie przeszłam na automat:mdrmed:

Posted

[quote name='Renata5']
Dziadzio zbastował,nawet już pampersa nie nosi,bo nie obsikuje już kątów,natomiast Rambo się zawziął i nie popuszcza:mad::shake:[/QUOTE]

Nagrabił sobie kozaczek, to ma...

Posted

[quote name='pidzej']to ja tylko podniosę...
może Rambowi też przejdzie złość...
Rambo to typowy Chłop z Mazur(właśnie na Mazurach go przygarnęliśmy;)),jak już się zaweźmie,to nie odpuści:shake:.Gdyby Rodzynuś tak nie pchał się pod ławę do Ramba to jeszcze by jakoś to było.Wszystkie psy się nauczyły,że ławę trzeba omijać,a właściwie nie podchodzić do niej,a Rodzynek z uporem maniaka włazi i włazi,mimo że nie raz już oberwał za to od Ramba:roll:

Posted

Czy Rodzynek naprawdę nie może iść do domu z innymi zwierzakami? On tylko z Rambem tak się nie dogaduje? Z tego co słyszałam to z ogłoszeń odzew jest spory a ciężko będzie znaleźć mu dom bez zwierzaków. Nawet do domu z suczkami by nie mógł iść?

[quote name='pidzej']a w azylu kolejny ratlerek, mniejszy i chyba starszy niż rodzynek, bez zębów, język na wierzchu ale podobno tak samo zgryźliwy :diabloti:

Tu jest jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ratlerek-staruszek-bez-zebow-czesci-zuchwy-warszawa-173460/

• 2 weeks later...
Posted

elmira napisał(a):
Renatki nie ma, ale do Rodzynka zajrzec trzeba.

Dzięki Elmirko:loveu:

siekowa napisał(a):
Czy Rodzynek naprawdę nie może iść do domu z innymi zwierzakami? On tylko z Rambem tak się nie dogaduje? Z tego co słyszałam to z ogłoszeń odzew jest spory a ciężko będzie znaleźć mu dom bez zwierzaków. Nawet do domu z suczkami by nie mógł iść?

Na dzień dzisiejszy Rodzynuś dogaduje się z całym moim zwierzyńcem suczkowo-psio-kotowym,jedynie z Rambem nie może znaleźć wspólnego języka i dochodzi często do ostrej wymiany zdań.Staram się panować nad tym,no ale chyba do zgody między tymi dwoma panami już nie dojdzie:shake:.Nie mam pojęcia jak Rodzynuś zareagowałby na innego psa w nowym domu.Być może tolerowałby go tak jak toleruje pozostałe moje psy,a może uwziąłby się tak jak od początku uwziął się na Ramba.Sunie od początku zostawił w spokoju(to znaczy na dzień dobry pałał do nich zbyt gorącym uczuciem:-o,ale zaraz się uspokoił i tak jest do dzisiaj).Teraz Rodzynuś głównie śpi i je,ale jak się obudzi,to między nim,a Rambem nie jest za ciekawie:roll:
Zilwien napisał(a):
Witam.Zostawiam pozdrowienia dla Rodzynka i Renaty5..

Dziękujemy i również pozdrawiamy:loveu: