Asior Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 gość dostał jakąś śmieszną kare ze 300-400 zł grzywny i zawieszenie też lipne.. Quote
gameta Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 a ile tego zawieszenia? w każdym razie widać, że srogo karali w zapalczywym gniewie - jak to u nas :shake: Quote
Asior Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jutro sprawdzę bo nie chce wprowadzać Was w błąd.. Quote
Zofija Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Asior napisał(a):gość dostał jakąś śmieszną kare ze 300-400 zł grzywny i zawieszenie też lipne.. za coś takiego, taka kara????????? Masakra. Dopóki to się nie zmieni to cały czas tacy zwyrodnialcy będą bezkarnie robić co im się podoba Quote
jola_li Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No dobra ;-)! Wyciągamy szampana!!! Dziś mija pół roku jak Moon jest w DOMU :-)!!! Może parę słów o kondycji i nastroju Moonka ;-)?.... Quote
Nutusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tak się alkoholizować przed południem?!?!?!? :) Pół roku... dla tego psa to całe życie! Quote
Asior Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 mam zdjęcia Moona z nową budą, (większą od tej, bo niestety do tej wchodzić nie chciał ;) ).. wrzucę dziś wreszcie bo się zbieram już 2 tyg :D Quote
zachary Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Asior, zlituj się wreszcie i wstaw zdjęcia Moona,plissss... Quote
ANETTTA Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ASIOR PIJE to nie moze fotek wrzucac hehehehheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ANETTTA']ASIOR PIJE to nie moze fotek wrzucac hehehehheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo przepraszam... ja jestem NIE PIJĄCA .. :roll: raczej :) do środka tam jeszcze wsadzić Pani miała jakiś koc, coby było Moonkowi miękko ;) Quote
zachary Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dzięki za zdjęcia Asior! Moonek - pączusio fajny, ale zmarznie w tej budzie z otworem dla bernardyna, jesli zima będzie tak straszna jak zapowiadają....Ktoś chyba nie pomyślał.... Quote
jola_li Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='zachary']Dzięki za zdjęcia Asior! Moonek - pączusio fajny, ale zmarznie w tej budzie z otworem dla bernardyna, jesli zima będzie tak straszna jak zapowiadają....Ktoś chyba nie pomyślał....[/QUOTE] Też pomyślałam o tym wejściu, ale to być może, żeby Moonkowi było wygodniej - tylko trzeba powiesić zasłonkę - na razie chociaż częściowo przysłaniającą wejście, a na zimę nawet całkowicie. A można prosić kilka słów o Moonku - jak się miewa? Quote
Asior Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 właśnie dlatego taka buda , mimo, że dostał nówkę sztukę jak szedł do tego domku ;) Moon nie chce wchodzić do budy, nie wiadomo czy nie przez mały otwór (a może cierpi na klaustrofobię :roll:, nie wiem czy po prostu niewidome psy może mają jakiś uraz do małych pomieszczeń ). Miał mieć robioną taką jak by wiatę, żeby choć na głowę mu nie kapało, jak będzie chciał na polku posiedzieć.... ale trafiła się ta mega wioelka buda, więc na pewno lepsza, bo z 4 stron ma ściany ;) Wy chyba zapominacie, że Moon śpi w domu i w zimie też nie będzie na stałe na polu, tylko wtedy kiedy sam będzie miał na to ochotę ;) Quote
zachary Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A to co innego....Jak na stałe rezyduje w domowych pieleszach, to buda może być z takim wielkim wejściem ....i ten klaustrofobiczny strach przed małym pomieszczeniem, to tłumaczy ten za duży otwór.... Quote
Nutusia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Moonek ma willę jak się patrzy! A jaki się z niego kluseczek zrobił... :) Quote
jola_li Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Asior napisał(a):Wy chyba zapominacie, że Moon śpi w domu i w zimie też nie będzie na stałe na polu, tylko wtedy kiedy sam będzie miał na to ochotę ;) Aaaaa, skoro to tylko taka altanka to suuuuper, żadnych zasłon nie trzeba :-)!!!!! Quote
kinga_kinga7 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 pozwolę sobie zaprosić na bazarek na nasze psiaki ze schroniska z Białej Podlaskiej http://www.dogomania.pl/threads/196503-Torebki-ciuszki-co%C5%9B-dla-psa-do-22.11-na-Bia%C5%82%C4%85-Podlask%C4%85. zapraszamy,ponad 320 piesków czeka na pomoc!! Quote
Mojita Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Przypadkiem trafiłam na zdjęcie Moona na googlach, przez zdjęcie tutaj i przeczytałam cały wątek.. JESTEŚCIE WSZYSCY CUUUUUDOOOOOOOWNIIIIIIIIIII!!!!!!!! I dzięki, że w ogóle jesteście i pomagacie :) Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
krakowianka.fr Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Prosze o poczochranie Moona ode mnie!!!!! I przytulenie tez ;-) Quote
coronaaj Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='krakowianka.fr']Prosze o poczochranie Moona ode mnie!!!!! I przytulenie tez ;-) Odemnie tez..a moze jakies wioesci i fotki z domku Moona...cioteczki zajrzyjscie ponizej...tragedia, pozar... http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-POŻAR-Rodzina-Journey-straciła-wszystko-psy-walczą-o-życie#post16067570 Quote
Alexandra29 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Skopiowane Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom? Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto. http://www.dogomania.pl/threads/1440...4#post16197794 Quote
Recommended Posts