Alexandra29 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ślicznie wygląda, nie do poznania. Tak się cieszę! Quote
Asior Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ...................................................... Quote
MaDi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Kibicowałam mu od samego początku, piękna metamorfoza. Quote
tula Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Teraz to szczęśliwy psiak:) Jaki Moonek ma uśmiechnięty pycholek:) Quote
Aga-ta Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 wyglada SUPER i widac, ze jest szczesliwy:):):) Quote
Frotka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Moon bardzo odmłodniał. Biega, bawi się ze swoją Panią, przewraca, żeby głaskać go po brzuchu. Dużo lepiej utrzymuje równowagę, tylne nogi pracują całkiem sprawnie. Przy marszu i przy biegu wcale nie zarzuca tyłem, jedynie przy siadaniu traci równowagę. Na pysku nie ma siwych włosów więc może wcale nie jest tak wiekowy. Nie chce spać w domu. Na stałe przeniósł się do budy. Zawieźliśmy mu trzy wielkie worki karmy. Kolejnym planowanym wydatkiem jest budowa podestu na którym postawi się budę i zadaszenie nad podestem. Na razie szukamy najtańszej oferty. Rozliczenie kosztów wkleimy na wątku. Quote
jola_li Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Frotka napisał(a):Moon bardzo odmłodniał. Biega, bawi się ze swoją Panią, przewraca, żeby głaskać go po brzuchu. Dużo lepiej utrzymuje równowagę, tylne nogi pracują całkiem sprawnie. Przy marszu i przy biegu wcale nie zarzuca tyłem, jedynie przy siadaniu traci równowagę. Na pysku nie ma siwych włosów więc może wcale nie jest tak wiekowy. Nie chce spać w domu. Na stałe przeniósł się do budy. Zawieźliśmy mu trzy wielkie worki karmy. Kolejnym planowanym wydatkiem jest budowa podestu na którym postawi się budę i zadaszenie nad podestem. Na razie szukamy najtańszej oferty. Rozliczenie kosztów wkleimy na wątku. Wielkie dzięki za wspaniałe wieści :-)!!!! Jeśli rzeczywiście nie jest taki stary i jeszcze długo będzie się cieszył życiem, to --- słów brak.... Oby tak właśnie było!!!! Quote
Nutusia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 O rany, jaki przystojny brunet! :) Moonku, wygrałeś los na loterii - należało Ci się jak mało komu! Quote
Lucyja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wprost nieprawdopodobna przemiana. Poprostu nagroda Nobla dla wszystkich "zamieszanych" w ratowanie Moonka. Quote
Wisełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mooniasku kochany ale się cieszę że po tylu mękach widać że szczęście do Ciebie zawitało :loveu: Quote
diana79 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Moonku ale Ci się poszczęściło :loveu: teraz masz wynagrodzone te wszystkie lata męki Quote
anawa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Moon cały czas przy swojej Pani........... Piękny widok........... Wreszcie.......... Zobaczcie, co się dzieje za naszą wschodnia granicą: http://www.fejsik.pl/Masowa-EKSTERMINACJA-psow-przed-Euro-2012-Facebook-protestuje-a262 Quote
Alexandra29 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Zobaczcie, co się dzieje za naszą wschodnia granicą: http://www.fejsik.pl/Masowa-EKSTERMINACJA-psow-przed-Euro-2012-Facebook-protestuje-a262 Widziałam!!! To potworne, Sk............... Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Slicznie Moonek wygląda,a czy on coś jednak widzi czy nie? Quote
jola_li Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nic na to nie poradzę ;-)! Obudziła mnie dzis myśl, że to już [FONT=Comic Sans MS]4 miesiące[/FONT] :-)!!! Quote
Nutusia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jola_li']Nic na to nie poradzę ;-)! Obudziła mnie dzis myśl, że to już [FONT=Comic Sans MS]4 miesiące[/FONT] :-)!!! Joluś, KOCHAM Twój kalendarz! :) Quote
jola_li Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nutusia napisał(a):Joluś, KOCHAM Twój kalendarz! :) Jest bardzo... hm..... selektywny ;-). Quote
coronaaj Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zofija napisał(a):Niewiarygodne........... wygląda pięknie Ja tez zagladam do Mooneczka...zdjecia piekne jaki to teraz inny psiak...niewiarygodne ale Pakus tez byl lysy i malutki, a teraz same zobaczcie chyba za gruby.. Quote
mari23 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nutusia napisał(a):O rany, jaki przystojny brunet! :) Moonku, wygrałeś los na loterii - należało Ci się jak mało komu! to prawda !!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: dodałam zdjęcie na naszą-klasę z linkiem do"stanu wyjściowego", żeby ludzie zobaczyli, jak warto pomagać w sytuacjach prawie beznadziejnych... Quote
Cottontail Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A ja mam pytanie. Stan Moon´a sprzed roku dobitnie wskazywal na okrutne znecanie sie nad nim przez wlasciciela, poprzez zaniedbanie. Czy ktos pociagnal go do odpowiedzianosci, wniosl skarge, czy tymi bydlakami zajela sie prokuratura? Bo to przeciez niemozliwe zeby takie cos uszlo im na sucho. W Polsce karanie dreczycieli zwierzat kuleje, ale takie traktowanie zwierzat jest prawnie karalne i powinni oni za to odpowiedziec. Quote
Recommended Posts