Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moon bardzo odmłodniał. Biega, bawi się ze swoją Panią, przewraca, żeby głaskać go po brzuchu. Dużo lepiej utrzymuje równowagę, tylne nogi pracują całkiem sprawnie. Przy marszu i przy biegu wcale nie zarzuca tyłem, jedynie przy siadaniu traci równowagę. Na pysku nie ma siwych włosów więc może wcale nie jest tak wiekowy. Nie chce spać w domu. Na stałe przeniósł się do budy.

Zawieźliśmy mu trzy wielkie worki karmy. Kolejnym planowanym wydatkiem jest budowa podestu na którym postawi się budę i zadaszenie nad podestem. Na razie szukamy najtańszej oferty. Rozliczenie kosztów wkleimy na wątku.

Posted

Frotka napisał(a):
Moon bardzo odmłodniał. Biega, bawi się ze swoją Panią, przewraca, żeby głaskać go po brzuchu. Dużo lepiej utrzymuje równowagę, tylne nogi pracują całkiem sprawnie. Przy marszu i przy biegu wcale nie zarzuca tyłem, jedynie przy siadaniu traci równowagę. Na pysku nie ma siwych włosów więc może wcale nie jest tak wiekowy. Nie chce spać w domu. Na stałe przeniósł się do budy.

Zawieźliśmy mu trzy wielkie worki karmy. Kolejnym planowanym wydatkiem jest budowa podestu na którym postawi się budę i zadaszenie nad podestem. Na razie szukamy najtańszej oferty. Rozliczenie kosztów wkleimy na wątku.

Wielkie dzięki za wspaniałe wieści :-)!!!!
Jeśli rzeczywiście nie jest taki stary i jeszcze długo będzie się cieszył życiem, to --- słów brak....
Oby tak właśnie było!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Zofija napisał(a):
Niewiarygodne........... wygląda pięknie

Ja tez zagladam do Mooneczka...zdjecia piekne jaki to teraz inny psiak...niewiarygodne ale Pakus tez byl lysy i malutki, a teraz same zobaczcie chyba za gruby..

Posted

Nutusia napisał(a):
O rany, jaki przystojny brunet! :) Moonku, wygrałeś los na loterii - należało Ci się jak mało komu!

to prawda !!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

dodałam zdjęcie na naszą-klasę z linkiem do"stanu wyjściowego", żeby ludzie zobaczyli, jak warto pomagać w sytuacjach prawie beznadziejnych...

• 1 month later...
Posted

A ja mam pytanie. Stan Moon´a sprzed roku dobitnie wskazywal na okrutne znecanie sie nad nim przez wlasciciela, poprzez zaniedbanie. Czy ktos pociagnal go do odpowiedzianosci, wniosl skarge, czy tymi bydlakami zajela sie prokuratura? Bo to przeciez niemozliwe zeby takie cos uszlo im na sucho. W Polsce karanie dreczycieli zwierzat kuleje, ale takie traktowanie zwierzat jest prawnie karalne i powinni oni za to odpowiedziec.