Becia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Grosziwo'] Moonczku pokaż się zapominalskim ciotkom :loveu:[/QUOTE] Też bym chciała zobaczyć..... Quote
Asior Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 no wieści są :) Ale nic nowego się nie dzieje poza tym że Moon świata nie widzi poza swoją pańcią ;) Quote
Asior Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 poproszę achaję, żeby wzięła następnym razem aparat do Moonka to może jakieś zdjęcia cyknie ;) Quote
jola_li Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Asior']no wieści są :) Ale nic nowego się nie dzieje poza tym że Moon świata nie widzi poza swoją pańcią ;)[/QUOTE] A jak lapki? Jak tusza? Jak narzeczona :-)? Quote
Asior Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 łapkami przebiera jak "normalny, zdrowy" pies.. Natomiast stał się bardzo wybredny :roll: Zamawiałam mu karmę mobility z krakvetu i okazało się, że są dwie podobne nazwą i składem i ten drań nie chce jeść tej nowej bo mu nie smakuje :roll: a w składnie ja nie zauważam różnicy.... Quote
jola_li Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Asior']łapkami przebiera jak "normalny, zdrowy" pies.. Natomiast stał się bardzo wybredny :roll: Zamawiałam mu karmę mobility z krakvetu i okazało się, że są dwie podobne nazwą i składem i ten drań nie chce jeść tej nowej bo mu nie smakuje :roll: a w składnie ja nie zauważam różnicy....[/QUOTE] [CENTER]ALE WSPANIAŁE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/CENTER] Że Ty nie widzisz różnicy - ba! - widać nie jesteś tak wyrafinowanym smakoszem jak nasz Moonek ;-). Niech sobie wybrzydza ile chce - nareszcie może!!! - byle mu się jak najdłużej zdrowo żyło!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak zabraknie kasy na smakowite jedzonko -zrobimy zrzutkę :-)!!! [CENTER]:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/CENTER] Quote
Nutusia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Asior napisał(a):ssspoko ssspoko , kasa jest :) Szczęśliwy, w dodatku z... posagiem! Czego chcieć więcej?! Można sobie pogrymasić... :) Quote
Wisełka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Asior napisał(a):poproszę achaję, żeby wzięła następnym razem aparat do Moonka to może jakieś zdjęcia cyknie ;) Taaaaaaaaak, fotek chcemy :) :) :) Quote
anawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Asior napisał(a):łapkami przebiera jak "normalny, zdrowy" pies.. Natomiast stał się bardzo wybredny :roll: Zamawiałam mu karmę mobility z krakvetu i okazało się, że są dwie podobne nazwą i składem i ten drań nie chce jeść tej nowej bo mu nie smakuje :roll: a w składnie ja nie zauważam różnicy.... A musi koniecznie jeść Mobility? Mój podopieczny też miał wskazanie na tą karmę i też nie chciał jej jeść. Musi jakaś okropna być :watpliwy: Wetka powiedziała, że codzienne podawanie Arthroflexu wystarczy i zgodziła sie na zmianę karmy na inną. Może spróbować tak z Moonkiem..... Po co go katować tym świństwem...... Quote
Asior Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ale on to jedno mobility wpieprza, tylko tego drugiego nie bardzo ;) Quote
Wisełka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 W końcu kiedyś nic w miseczce nie miał, to teraz może chłopak sobie powybrzydzać :evil_lol: Quote
anawa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asior napisał(a):ale on to jedno mobility wpieprza, tylko tego drugiego nie bardzo ;) Nawet nie wiedziałam, że są dwa rodzaje. W każdym razie ja trafiłam na tą "beeee" Wisełka napisał(a):W końcu kiedyś nic w miseczce nie miał, to teraz może chłopak sobie powybrzydzać :evil_lol: A pewnie, że tak :) Quote
Asior Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 są takie: http://www.krakvet.pl/royal-canin-mobility-larger-dogs-14kg-p-1510.html i http://www.krakvet.pl/royal-canin-mobility-support-14kg-p-865.html Quote
anawa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asior napisał(a):są takie: http://www.krakvet.pl/royal-canin-mobility-larger-dogs-14kg-p-1510.html i http://www.krakvet.pl/royal-canin-mobility-support-14kg-p-865.html Dzięki ale wiesz, chyba nie bedę już ryzykować. To kupa forsy a jak znów hrabiemu nie posmakuje....... Zakupiłam mu puchy Animonda (m.in. jeleń z jabłkiem!!!!! :crazyeye: :smhair2: ) i podajemy Arthroflex. Quote
anawa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asior napisał(a):bosszz jeleń z jabłkiem??? sama bym zjadła :) Właśnie!!! Chyba sama też spróbuję ;) Quote
Wisełka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Asior napisał(a):bosszz jeleń z jabłkiem??? sama bym zjadła :) Jelenia zjeść a rogi na ścianie nad kominkiem powiesić?? :mad: :mad: :mad: ;) A ja od 2 m-cy nie jem mięsa, poza sporadyczną rybką i czuję się z tym o niebo lepiej :p Quote
Asior Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ja niestety jestem mięsożercą.. bez mięcha bym umarła..... Quote
MyrkurDagur Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Przepraszam za offa... Potrzebna POMOC w odnalezieniu 4 letniej owczarkowatej suni i jej 2 letniego syna bez tylnej łapy. Psy zaginęły miesiąc temu w okolicach Środy Śląskiej. http://www.dogomania.pl/threads/188881-Zaginęła-OWCZARKOWATA-SUKA-i-jej-SYN-BEZ-TYLNEJ-ŁAPY-okolice-Środy-Śląskiej-!!!?p=15013219#post15013219 Quote
jola_li Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Moonkowi, z okazji trzeciej miesięcznicy nowego życia, życzę dużo zdrowia, pociechy z Pani i nowej dostawy smacznej karmy :-). Quote
Nutusia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 jola_li napisał(a):Moonkowi, z okazji trzeciej miesięcznicy nowego życia, życzę dużo zdrowia, pociechy z Pani i nowej dostawy smacznej karmy :-). Jolcia, ale z Ciebie chodzące kalendarium jest! :) Ja oczywiście Moonkowi też życzę cudnego życia i kolejnych szczęśliwych miesięcznic, a potem rocznic! :) Quote
jola_li Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nutusia napisał(a):Jolcia, ale z Ciebie chodzące kalendarium jest! :) Eeee, wcale nie. Żebyś wiedziała ile imienin/urodzin przegapiłam ;-)! Pamiętam tylko o WAŻNYCH datach :-). Nowonarodziny takie właśnie są :-)!!! Quote
Recommended Posts