Asior Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Małe sprostowanie :) Moon nie mieszka w samym krakowie, ale na obrzeżach krakowa ;) to tak dla uzupełnienia, bo nie chcę, żeby były nieścisłości ;) A jeśli idzie o dobre wieści ;) moon chodzi na wyprostowanych łapkach :) Jeszcze wczoraj chodził na przygiętych ;) ale dziś śmiga jak sarenka :loveu: Cały czas jest w ruchu, jak by się chciał nacieszyć tą wolnością :multi: Chyba nigdy nie miał tyle wolności co teraz ;) Jest też podejrzenie, że Moonek coś widzi :) Bo doskonale radzi sobie z terenem ;) Quote
tula Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ale by było fajnie gdyby coś widział, mógłby podziwiać swoje włości i zobaczyć wspaniałych ludzi, którzy dali mu dom:) Quote
krakowianka.fr Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 jest piekny, prawdziwa transformacja, metamorfoza psiaka. buda tez fajna, z kolderka w srodku... pan ksiaze jest na pewno zadowolony. Quote
Asior Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jego nowa Pani też.. Troche miała stracha jak sobie poradzi z opieką nad nim , ale jak zaczął dzoś śmigać to raniutko dzwoniła cała szczęśliwa :) Quote
jola_li Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asior napisał(a):A jeśli idzie o dobre wieści ;) moon chodzi na wyprostowanych łapkach :) Jeszcze wczoraj chodził na przygiętych ;) ale dziś śmiga jak sarenka :loveu: Cały czas jest w ruchu, jak by się chciał nacieszyć tą wolnością :multi: Chyba nigdy nie miał tyle wolności co teraz ;) Jest też podejrzenie, że Moonek coś widzi :) Bo doskonale radzi sobie z terenem ;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To wspaniale :Cool!::bigcool::bigcool::lilangel::angel::Cool!: Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No rawie jak Toskania! http://img72.imageshack.us/img72/174/dsc00267y.jpg Gratulacje szczęściarzu! Quote
Pies Wolny Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asior napisał(a):Małe sprostowanie :) Moon nie mieszka w samym krakowie, ale na obrzeżach krakowa ;) to tak dla uzupełnienia, bo nie chcę, żeby były nieścisłości ;) A jeśli idzie o dobre wieści ;) moon chodzi na wyprostowanych łapkach :) Jeszcze wczoraj chodził na przygiętych ;) ale dziś śmiga jak sarenka :loveu: Cały czas jest w ruchu, jak by się chciał nacieszyć tą wolnością :multi: Chyba nigdy nie miał tyle wolności co teraz ;) Jest też podejrzenie, że Moonek coś widzi :) Bo doskonale radzi sobie z terenem ;) Przecież widać, że nie centrum ...i na szczęście :cool3:, powietrze zdrowe. A tak w ogóle to wszystko jak zwykle przez te .....kobiety :eviltong:, a nie mówiłem , że Go Laska rozrusza tak, że nie poznamy gościa. Będzie jeszcze duże WOW jak się potwierdzą podejrzenia :lol: ...a nowe fotki ? Quote
bela51 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Super, że chłopak sie wreszcie doczekal ! Długich lat zdrowia Moonku !!! Quote
Grosziwo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Samego szczęścia u boku swoich ludziów i narzeczoneej życzę ! Chłopaku to dzięki tobie jestem na dogo i cały czas trzymałam za ciebie kciuki. Quote
Asior Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pies Wolny napisał(a): a nie mówiłem , że Go Laska rozrusza tak, że nie poznamy gościa. Będzie jeszcze duże WOW jak się potwierdzą podejrzenia :lol: ...a nowe fotki ? wiesz... dziołcha sterylizowana, więc nie wiem czemu ona tak za nią lata ;) A co do zdjęć, to następne będą jak achaja będzie wiozła im karmę.... Quote
Pies Wolny Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asior napisał(a):wiesz... dziołcha sterylizowana, więc nie wiem czemu ona tak za nią lata ;) A co do zdjęć, to następne będą jak achaja będzie wiozła im karmę.... Sterylizowana, niesterylizowana .... ważne , że swój urok ma i działa ....na Moona, ...eh te baby :lol: Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Prosimy o pomoc dla tego staruszka,zbieramy deklaracje.. http://www.dogomania.pl/threads/183435-Stary-chory-Fifi-umiera-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronie!-Zbieramy-na-weta-i-dt!-Pom%C3%B3%C5%BC!/page12 Quote
Asior Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 PANI ZAKOCHANA w Moonie :) Pani siedzi z nim godzinami a on jak Pani od niego wychodzi, czy do innego pokoju przechodzi to piszczy za nią :loveu: Ja myślałam, ze nim nie ma takiego kontaktu, że żyje sobie we własnym świecie ..a tu taka niespodzianka ;) No i Pani się bardzo boi, czy uda jej się odchudzić Moonka ... BO ON JEST TAKI BIEDNY, BO PATRZY NA NIĄ TAK PROSZĄCO :megagrin: Po prostu Moon zawładną serduchem pani na MAXA ;) Quote
coronaaj Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dana napisał(a):Chociaż jedna dobra wiadomość, po prostu wspaniała :lol: Achaja, Frotka, dzięki Wam Moonek ma dom :loveu: To jedyna doskonala wiadomosc dzisiaj...same smutasy...wlaczajac problemy z netem...Pakus zadomowil sie bez problemow, nawet Brytyjczyka goscia z londynu zaakceptowal ale to stary psiarz.. Quote
Baski_Kropka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nooo Moonek niczym król...:D Do posiadania takich włości pasuje jak ulał faktycznie trochę tłuściutki jest :D BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE MA DOM!! Jesteście nie ocenieni po prostu! :D Quote
Agnie Koty Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jak chłopak będzie się ruszał to i ciałko zgubi. Bardzo się cieszę. Ukłony z Mazowsza dla osób zaangażowanych w misję "Moon" Quote
jola_li Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Asior napisał(a):PANI ZAKOCHANA w Moonie :) Pani siedzi z nim godzinami a on jak Pani od niego wychodzi, czy do innego pokoju przechodzi to piszczy za nią :loveu: Ja myślałam, ze nim nie ma takiego kontaktu, że żyje sobie we własnym świecie ..a tu taka niespodzianka ;) No i Pani się bardzo boi, czy uda jej się odchudzić Moonka ... BO ON JEST TAKI BIEDNY, BO PATRZY NA NIĄ TAK PROSZĄCO :megagrin: Po prostu Moon zawładną serduchem pani na MAXA ;) Wspaniale, że ma wreszcie kogoś kochającego i do kochania!!! Teraz musi być silny, zdrowy (i szczupły ;-)!!!), żeby długo się tym cieszyć! Quote
majuska Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wspaniałe wieści, niestety tak to juz bywa, że na tak cudowny dom trzeba sobie czasem poczekać;) Moonku korzystaj teraz ile wlezie z tego wszystkiego, laskę masz superową:) Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Warto było Moonku poczekać na taki WSPANIAŁY DOM!!!! Quote
anawa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Asior napisał(a):PANI ZAKOCHANA w Moonie :) Pani siedzi z nim godzinami a on jak Pani od niego wychodzi, czy do innego pokoju przechodzi to piszczy za nią :loveu: Ja myślałam, ze nim nie ma takiego kontaktu, że żyje sobie we własnym świecie ..a tu taka niespodzianka ;) No i Pani się bardzo boi, czy uda jej się odchudzić Moonka ... BO ON JEST TAKI BIEDNY, BO PATRZY NA NIĄ TAK PROSZĄCO :megagrin: Po prostu Moon zawładną serduchem pani na MAXA ;) Potęga miłości , bezpieczeństwa i spokoju.............. :) Quote
coronaaj Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anawa napisał(a):Potęga miłości , bezpieczeństwa i spokoju.............. :) Oj masz racje...sama to widze po Pakusiu..tylko cos z kotami na bakier...Mooneczku caluski z Arizony , odemnie, Pakusia i Meksykanow...zyj szczesliwie i dlugo. Bardzo sie ciesze z tak udanej adopcji, jednak warto bylo czekac... Podesle pare palm w zamian za te zielonosci i cudowna okolice gdzie Moonek ma nowy domek. Quote
diana79 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Monku jak Ty taki cudowny domek znalazłeś :loveu::multi: wspaniałe wiadomości i zdjęcia :loveu: Monek ma jak w raju :loveu: p.s. a czy Monka adoptowała ta pani, która go odwiedzała czy to inny domek? Quote
Pies Wolny Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No i GUT jest, a nawet VERY GOOD. Przed nową i jedyną Panią Moona na raz, dwa, trzy : do ziemi czołem :modla::modla::modla::modla::modla: i do tego :Rose: , a może i Pani coś sama napisze o Moonie. PS. Z lekka 'tłuste' psole ładniejsze som :eviltong: Quote
Recommended Posts