Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małe sprostowanie :)
Moon nie mieszka w samym krakowie, ale na obrzeżach krakowa ;)
to tak dla uzupełnienia, bo nie chcę, żeby były nieścisłości ;)

A jeśli idzie o dobre wieści ;)
moon chodzi na wyprostowanych łapkach :)
Jeszcze wczoraj chodził na przygiętych ;) ale dziś śmiga jak sarenka :loveu:
Cały czas jest w ruchu, jak by się chciał nacieszyć tą wolnością :multi: Chyba nigdy nie miał tyle wolności co teraz ;)
Jest też podejrzenie, że Moonek coś widzi :) Bo doskonale radzi sobie z terenem ;)

Posted

Jego nowa Pani też.. Troche miała stracha jak sobie poradzi z opieką nad nim , ale jak zaczął dzoś śmigać to raniutko dzwoniła cała szczęśliwa :)

Posted

Asior napisał(a):
Cały czas jest w ruchu, jak by się chciał nacieszyć tą wolnością :multi: Chyba nigdy nie miał tyle wolności co teraz ;)
Jest też podejrzenie, że Moonek coś widzi :) Bo doskonale radzi sobie z terenem ;)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Asior napisał(a):
Małe sprostowanie :)
Moon nie mieszka w samym krakowie, ale na obrzeżach krakowa ;)
to tak dla uzupełnienia, bo nie chcę, żeby były nieścisłości ;)

Przecież widać, że nie centrum ...i na szczęście :cool3:, powietrze zdrowe. A tak w ogóle to wszystko jak zwykle przez te .....kobiety :eviltong:, a nie mówiłem , że Go Laska rozrusza tak, że nie poznamy gościa.
Będzie jeszcze duże WOW jak się potwierdzą podejrzenia :lol: ...a nowe fotki ?

Posted

Pies Wolny napisał(a):
a nie mówiłem , że Go Laska rozrusza tak, że nie poznamy gościa.
Będzie jeszcze duże WOW jak się potwierdzą podejrzenia :lol: ...a nowe fotki ?

wiesz... dziołcha sterylizowana, więc nie wiem czemu ona tak za nią lata ;)
A co do zdjęć, to następne będą jak achaja będzie wiozła im karmę....

Posted

Asior napisał(a):
wiesz... dziołcha sterylizowana, więc nie wiem czemu ona tak za nią lata ;)
A co do zdjęć, to następne będą jak achaja będzie wiozła im karmę....

Sterylizowana, niesterylizowana .... ważne , że swój urok ma i działa ....na Moona, ...eh te baby :lol:

Posted

PANI ZAKOCHANA w Moonie :)
Pani siedzi z nim godzinami a on jak Pani od niego wychodzi, czy do innego pokoju przechodzi to piszczy za nią :loveu:
Ja myślałam, ze nim nie ma takiego kontaktu, że żyje sobie we własnym świecie ..a tu taka niespodzianka ;)
No i Pani się bardzo boi, czy uda jej się odchudzić Moonka ... BO ON JEST TAKI BIEDNY, BO PATRZY NA NIĄ TAK PROSZĄCO :megagrin:
Po prostu Moon zawładną serduchem pani na MAXA ;)

Posted

dana napisał(a):
Chociaż jedna dobra wiadomość, po prostu wspaniała :lol:
Achaja, Frotka, dzięki Wam Moonek ma dom :loveu:

To jedyna doskonala wiadomosc dzisiaj...same smutasy...wlaczajac problemy z netem...Pakus zadomowil sie bez problemow, nawet Brytyjczyka goscia z londynu zaakceptowal ale to stary psiarz..

Posted

Asior napisał(a):
Pani siedzi z nim godzinami a on jak Pani od niego wychodzi, czy do innego pokoju przechodzi to piszczy za nią :loveu:
Ja myślałam, ze nim nie ma takiego kontaktu, że żyje sobie we własnym świecie ..a tu taka niespodzianka ;)
No i Pani się bardzo boi, czy uda jej się odchudzić Moonka ... BO ON JEST TAKI BIEDNY, BO PATRZY NA NIĄ TAK PROSZĄCO :megagrin:

Wspaniale, że ma wreszcie kogoś kochającego i do kochania!!! Teraz musi być silny, zdrowy (i szczupły ;-)!!!), żeby długo się tym cieszyć!

Posted

Wspaniałe wieści, niestety tak to juz bywa, że na tak cudowny dom trzeba sobie czasem poczekać;) Moonku korzystaj teraz ile wlezie z tego wszystkiego, laskę masz superową:)

Posted

Asior napisał(a):

Potęga miłości , bezpieczeństwa i spokoju.............. :)

Posted

anawa napisał(a):
Potęga miłości , bezpieczeństwa i spokoju.............. :)

Oj masz racje...sama to widze po Pakusiu..tylko cos z kotami na bakier...Mooneczku caluski z Arizony , odemnie, Pakusia i Meksykanow...zyj szczesliwie i dlugo.
Bardzo sie ciesze z tak udanej adopcji, jednak warto bylo czekac...

Podesle pare palm w zamian za te zielonosci i cudowna okolice gdzie Moonek ma nowy domek.

Posted

Monku jak Ty taki cudowny domek znalazłeś :loveu::multi:
wspaniałe wiadomości i zdjęcia :loveu: Monek ma jak w raju :loveu:

p.s. a czy Monka adoptowała ta pani, która go odwiedzała czy to inny domek?

Posted

No i GUT jest, a nawet VERY GOOD. Przed nową i jedyną Panią Moona na raz, dwa, trzy : do ziemi czołem :modla::modla::modla::modla::modla: i do tego :Rose: ,
a może i Pani coś sama napisze o Moonie.

PS. Z lekka 'tłuste' psole ładniejsze som :eviltong: