Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emilka26 napisał(a):
Cześć Moonek co tam słychać u Ciebie? Jak się miewasz? Nóżki już lepiej a apetyt nadal dopisuje?

Ma apetyt, bardzo przytył, humor mu dopisuje, z nogami też nie jest najgorzej. Problemem jest pokonywanie przeszkód, typu schody ale po płaskim chodzi całkiem dobrze.

Posted

Wszystkim zaangażowanym bezpośrednio w sprawę Moona, pragnę ukłonić się nisko, wyrazić uznanie i szacunek, ścisnąć dłoń i w ogóle wyściskać i dodać jeszcze, że cholernie Wam za tego psa dziękuję, choć głupio to brzmi bo na wątek Moona trafiłam dopiero dzisiaj.

Musiałam to powiedzieć:oops:.

Moon, trzymaj się dzielnie i komu, jak komu, ale Tobie to życzę domu najlepszego. Piesku, trzymam kciuki!

A tym, co Ci ten obóz koncentracyjny zgotowali i tym, co przez ten czas przechodzili obok i nic - to ...... nie skończę:angryy:

Nie piszę tego, by tu siać ferment czy cokolwiek, po prostu zgniotła mnie ta historia i gdybym się tu nie wygadała i nie wypłakała przed monitorem, to pewnikiem bym zwariowała. To tyle...

Posted

Frotka napisał(a):
Ma apetyt, bardzo przytył, humor mu dopisuje, z nogami też nie jest najgorzej. Problemem jest pokonywanie przeszkód, typu schody ale po płaskim chodzi całkiem dobrze.

Dobre wiesci o Moonku ale zdjecia tez:razz::razz:

Posted

mam wieści od Frotki :)

1. zdjęcia zrobiło schronisko
2. Moon ma wyniki krwi w normie (po raz pierwszy od kiedy trafił do schroniska)
3. nadal nie słyszy i prawie nie widzi
4.ma przykurcz łap i problemy z chodzeniem więc schody odpadają
5.nadal nie ma domu.

zdjęcia kiepskiej jakości, ale są ;)