Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bela51 - dom o którym pisałyśmy chciał przyjąć najbardziej potrzebującego psa. Po rozmowie z lekarzami i pracownikami schroniska uznano, że najbardziej potrzebujący jest Lunak. Kolejny dom o którym myślimy nie jest domem z łapanki ale nie wiem czy weźmie akurat Moona - to zależy od rozmów w schronisku i wspólnej decyzji o tym, który pies będzie dla tych ludzi najlepszy.

Odnośnie Fuksio - znowu dążycie do załatwiania adopcji przez wpisy na forum. :roll: Jeśli Fuksio chce adoptować Moona powinna skontaktować się z kierownikiem schroniska i lekarzami, żeby ustalić szczegóły adopcji.

Zwierzaki - nowe zdjęcia Moona będą pod koniec tygodnia. Miło, że pamiętasz o Moonie i trzymasz się tematu tego wątku. :loveu:

Posted

Chciałam tylko sprawdzic czy jest juz nowy domek,no mam nadzieję ze ten nastepny będzie zaintereswany wzięciem Moonka.

i tak nadmienie że o domku tymczasowym nie wspomniałam w ostatniej rozmowie bo ostatnia dotyczyła przyjazdu i checi umówienia sie, przedostatnia była o tym że moge zabrac, i chyba przed tą rozmową mówiłam że myślelismy o tymczasowym ale to było pewne ze napewno na stałe, no i faktycznie jest na piętrze i do pokonania 8 schodków, no i musialby być ktos blisko kto by mógł sprawdac jak adopcja przebiega czy psiunio jest szczęśliwy.

trzymam kciuki za Moonka bo bardzo bym chciała by wkońcu szczęśliwie znalazł domek. Pozdrawiam

Posted

Czy kogoś obchodzi los Moona?
Może kilka osób... Reszta wpada tylko zrobić małe piekiełko... Pokrzyczeć... Poużywać sobie anonimowo klepiąc bezmyślnie w klawiaturkę...
Nie miejcie później pretensji.
Ostrzegałam.

Ostrzeżenia nr 3 nie będzie.

pozdrawiam i życzę wszystkim miłego wieczoru
Szamanka

Posted

Zdjęcia Moona zrobione podczas dzisiejszego spaceru przez krakowskie schronisko :Rose:. Niestety nie mam czasu na wklejenie całości więc wrzucam dwa zdjęcia i wysyłam resztę do Asior. :oops: Być może jej uda się wrzucić kilka zdjęć, choć też pewnie jest zabiegana.

Posted

Śliczny ten Moonek :loveu:
Jak patrzę na jego pierwsze zdjęcia i te tu, to chce się powiedzieć CUD ! Ale to nie cud tylko ciężka praca wielu osób i wola życia tego chłopaka. Dzięki Frotka za zdjęcia :Cool!:

Posted

Białe oczka :)

Naprawdę jestem pełna podziwu dla Was. Żeby z takiego stanu pieska wyprowadzić. Dobrze, że są jeszcze tacy dobrzy ludzie. Teraz oby tylko znalazł dom, choć w schronisku też mu się dobrze wiedzie ;)