Frotka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):cos pisaliscie o gruzlicy - skad to wiadomo? zdjecie bylo robione czy proba ??? Nic nie pisaliśmy o gruźlicy. :loveu: Quote
Frotka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 iwona213 napisał(a):kto będzie pokrywał koszty leczenia, czyżby schronisko?? bo widzę że nie jest potrzebne wsparcie finansowe, a podejrzewam że leczenie będzie raczej kosztowne. Koszty pokrywa krakowskie schronisko. Quote
Frotka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):czyli pies jest w krakowie?? Jest w Krakowie. Quote
gibon301 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ... nic więcej nie mogę napisać:-( potrzebny plakat? chętnie zrobię tylko co na nim napisać? Quote
stonka1125 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 MOON:loveu:mam nadzieje że nikt na tym wątku nie ma watpliwości co do fantastycznej przyszłości moona ,oby tylko w srodku moonowym było wszystko ok,zewnętrze zawsze sie naprawi i jeszcze zobaczymy jaki piękny będzie z niego pies,piękny ,szczęśliwy i z własnym ,odpowiedzialnym domkiem,precz zwatpienie,precz pesymizm,on i tak już wygrał,domek sie znajdzie na bank,nie ma innej opcji! Quote
Kaaasiaaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 to moze jednak pomyslicie o jakims hoteliku?? mysle ze tam lepiej by sie nim zajeli, chyba ze uda sie znaalezc dom Quote
Frotka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Czy ktoś może zebrać w jednym poście wszystkie miejsca, w których ogłoszono psa, żebym mogła wkleić je w pierwszym poście, dla jasności (już nie pamiętam kto z Was wpadł na ten pomysł ale jest bardzo dobry)? Ja niestety nie dam rady tego zrobić. Quote
Kaaasiaaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='iwcza']Zrobiłam wątek na e-beagle http://******************/viewtopic.php?t=6972 nie moge wejsc w ten watek - pisze mi ze Firefox nie może odnaleźć serwera Quote
Frotka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):to moze jednak pomyslicie o jakims hoteliku?? mysle ze tam lepiej by sie nim zajeli, chyba ze uda sie znaalezc dom Ten pies zaraża (a przynajmniej może zarazić) i psy i ludzi. Hotel go nie przyjmie. Julia, która ma wziąc Moona na najbliższe tygodnie wraca do Holandii z końcem lipca więc mamy trochę czasu na znalezienie domu stałego/tymczasowego. Jeśli nic z tego nie wyjdzie wolę upchnąć Moona kątem u kogoś ze sprawdzonych znajomych (wymusić na nich wzięcie Mooona) niż wysyłać do płatnego DT. Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ja nie chcę być pesymistką... ale co będzie jeśli Moon nie znajdzie DS do końca lipca? Czy np płatny DT też zostanie wówczas opłacony przez schronisko? Bo nie wyobrażam sobie aby w tym stanie psiak miał przebywać nawet w najlepszym na świecie schronisku... Co do rokowań - trzeba być optymistą. Stan co prawda przerażający, ale przy dobrej i troskliwej opiece Moon na pewno ma szansę (zobaczcie wątek Tosci...http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosca-ciezko-chora-prosimy-o-pomoc-116269/ ) Quote
izzie1983 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dogo wykomentowało link. W miejsce gwiazdek trzeba wpisać: w w w . e - b e a g l e. p l z tego co się orientuję, tylko bez spacji. Quote
Solen Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Moon jest już w galerii : Logowanie do nasza-klasa.pl Oby szybko znalazł domek :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tragedia psa mrożąca myśli i serce...... :-( Dlaczego tragedia tego psa tak długo trwała ? :-( Ile cierpienia, bólu, głodu i upodlenia musiał znieść ten biedak... :-( Można wyć z przerażenia, że ktoś mógł tak długo i spokojnie patrzeć na powolne umieranie tej biednej, żywej istoty. :-( A te zdjęcia wzbudzają mordercze instynkty.... :shake: Mamy podobno XXI wiek, choć trudno w to uwierzyć, patrząc na te zdjęcia. :-( Zrozumiałe, że nie wszystko można napisać, ale wierzę w to, że właściciel zapłaci za swoje czyny :angryy: Czy na pewno nie jest potrzebne wsparcie finansowe ? Quote
EWA MONTE Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 wujek napisał(a):jakim trzeba być człowiekiem żeby dopuścić do czegoś takiego....:-( jakim bezdusznym zwierzeta maja uczucia atych bydlakow jak nazwac nie wiem:shake::shake::shake::-( Quote
Frotka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 dana napisał(a): Czy na pewno nie jest potrzebne wsparcie finansowe ? Na razie nie. Jeśli coś się zmieni dam znać. Quote
zuzka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 O matuś jak można doprowadzić psa do takiego stanu .Biedne psiątko Quote
warsawmoo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :crazyeye: Słów brak... :-(:-(:-( Porozsyłam gdzie się da. Quote
paros Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Biedaczysko :-( Trzeba mu dać imię, na szczęście, na nowe życie aby chociaż już coś miał na dobry początek :-( imię - może Bill :cool3: Quote
www.e-pies.eu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Witam. To prawdziwa tragedia... Zajmuje sie produkcja i sprzedaza Naturalnych Gryzakow, prosze o adres gdzie moge przeslac temu psiakowi darmowa paczke z przysmakami. Prosze pisac na sklep@gryzaki.pl Pozdrawiam Tomek M. Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='www.e-pies.eu']Witam. To prawdziwa tragedia... Zajmuje sie produkcja i sprzedaza Naturalnych Gryzakow, prosze o adres gdzie moge przeslac temu psiakowi darmowa paczke z przysmakami. Prosze pisac na sklep@gryzaki.pl Pozdrawiam Tomek M. :crazyeye: Quote
warsawmoo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='www.e-pies.eu']Witam. To prawdziwa tragedia... Zajmuje sie produkcja i sprzedaza Naturalnych Gryzakow, prosze o adres gdzie moge przeslac temu psiakowi darmowa paczke z przysmakami. Prosze pisac na sklep@gryzaki.pl Pozdrawiam Tomek M. Ciotuńcie! Info do pana Tomka wysłałam zaledwie 5 minut temu !!! WIELKIE DZIĘKI ZA TAK SZYBKĄ REAKCJĘ I OGROMNE SERCE! Quote
Recommended Posts