Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwona213 napisał(a):
kto będzie pokrywał koszty leczenia, czyżby schronisko?? bo widzę że nie jest potrzebne wsparcie finansowe, a podejrzewam że leczenie będzie raczej kosztowne.

Koszty pokrywa krakowskie schronisko.

Posted

MOON:loveu:mam nadzieje że nikt na tym wątku nie ma watpliwości co do fantastycznej przyszłości moona ,oby tylko w srodku moonowym było wszystko ok,zewnętrze zawsze sie naprawi i jeszcze zobaczymy jaki piękny będzie z niego pies,piękny ,szczęśliwy i z własnym ,odpowiedzialnym domkiem,precz zwatpienie,precz pesymizm,on i tak już wygrał,domek sie znajdzie na bank,nie ma innej opcji!

Posted

Czy ktoś może zebrać w jednym poście wszystkie miejsca, w których ogłoszono psa, żebym mogła wkleić je w pierwszym poście, dla jasności (już nie pamiętam kto z Was wpadł na ten pomysł ale jest bardzo dobry)? Ja niestety nie dam rady tego zrobić.

Posted

Kaaasiaaa napisał(a):
to moze jednak pomyslicie o jakims hoteliku?? mysle ze tam lepiej by sie nim zajeli, chyba ze uda sie znaalezc dom

Ten pies zaraża (a przynajmniej może zarazić) i psy i ludzi. Hotel go nie przyjmie. Julia, która ma wziąc Moona na najbliższe tygodnie wraca do Holandii z końcem lipca więc mamy trochę czasu na znalezienie domu stałego/tymczasowego. Jeśli nic z tego nie wyjdzie wolę upchnąć Moona kątem u kogoś ze sprawdzonych znajomych (wymusić na nich wzięcie Mooona) niż wysyłać do płatnego DT.

Posted

ja nie chcę być pesymistką... ale co będzie jeśli Moon nie znajdzie DS do końca lipca?
Czy np płatny DT też zostanie wówczas opłacony przez schronisko? Bo nie wyobrażam sobie aby w tym stanie psiak miał przebywać nawet w najlepszym na świecie schronisku...
Co do rokowań - trzeba być optymistą. Stan co prawda przerażający, ale przy dobrej i troskliwej opiece Moon na pewno ma szansę (zobaczcie wątek Tosci...http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosca-ciezko-chora-prosimy-o-pomoc-116269/ )

Posted

Tragedia psa mrożąca myśli i serce...... :-(
Dlaczego tragedia tego psa tak długo trwała ? :-(
Ile cierpienia, bólu, głodu i upodlenia musiał znieść ten biedak... :-(
Można wyć z przerażenia, że ktoś mógł tak długo i spokojnie patrzeć na powolne umieranie tej biednej, żywej istoty. :-(
A te zdjęcia wzbudzają mordercze instynkty.... :shake:

Mamy podobno XXI wiek, choć trudno w to uwierzyć, patrząc na te zdjęcia. :-(
Zrozumiałe, że nie wszystko można napisać, ale wierzę w to, że właściciel zapłaci za swoje czyny :angryy:

Czy na pewno nie jest potrzebne wsparcie finansowe ?

Posted

wujek napisał(a):
jakim trzeba być człowiekiem żeby dopuścić do czegoś takiego....:-(

jakim bezdusznym zwierzeta maja uczucia atych bydlakow jak nazwac nie wiem:shake::shake::shake::-(

Posted

Biedaczysko :-(
Trzeba mu dać imię, na szczęście, na nowe życie aby chociaż już coś miał na dobry początek :-(
imię - może Bill
:cool3:

Posted

[quote name='www.e-pies.eu']Witam.

To prawdziwa tragedia...

Zajmuje sie produkcja i sprzedaza Naturalnych Gryzakow, prosze o adres gdzie moge przeslac temu psiakowi darmowa paczke z przysmakami.
Prosze pisac na sklep@gryzaki.pl

Pozdrawiam Tomek M.

Ciotuńcie! Info do pana Tomka wysłałam zaledwie 5 minut temu !!!
WIELKIE DZIĘKI ZA TAK SZYBKĄ REAKCJĘ I OGROMNE SERCE!