Biutka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Więc kto będzie? :razz: Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling) Elżbieta Chwalibóg (PL) - Piątek / Friday Zygmunt Jakubowski (PL) - Sobota / Saturday Viera Staviarska (SK) - Niedziela / SundayJa będę tylko w Piątek i Sobotę na Mp, a w niedzielę jako handler :cool3: Liczę na fotorelację, ode mnie fotki też jakieś powinny być :D Quote
Zuza i Noddy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja będę być może nawet we wszystkie 3 dni. Quote
Kaya Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ewka122 napisał(a):Ja jeśli dojadę to będę w Niedzielę ;) No właśnie jeśli dojade :lol: O ile uda mi się wepchnąć do pociągu to dojade :eviltong: Quote
Biutka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Wyniki- Piątek 1.Ania Nowicka z Owczarkiem Australijskim 2.Kasia Żak z Shibą 3.Paulina Lisiak z Wyżłem niemieckim krótkowłosym 4.Antonina Zakrzewska z Tajganem 1.Ala Nowak z (?Wyżłem niemieckim krótkowłosym) 2.Bartosz Strażak z Lhasa Apso 3.Monika Malitka z Sznaucerem miniaturowym Czarnym 4.Ela Jedlińska z Seterem Angielskim Zw. Dnia Ala Nowak Gratulacje! :cool3: Filmiki wstawię w niedzielę. Jestem padnięta :shake: Dziewczyny... Ps. Fikasz? :lol::lol: Quote
Pieseczkowo Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 to był Chart kirgiski tajgan:eviltong:Gosiu!! Quote
Biutka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Poprawiłam :P A na finałach mówił facet że to Saluki heh :lol: Quote
HuSkaCz Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gratulacje!:D A nie wiecie z jakim Owczarkiem Australijskim starowała Ania Nowicka? Quote
MateUsz Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No niestety nie wszyscy spikerzy się na rasach znają (np. tragedia w ustroniu :evil_lol: ) dlatego lepiej polegać na swojej intuicji :D Quote
Pieseczkowo Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Z tym co zawsze:eviltong:-Myriad Y'All BETTER HURRY-chodzi o psa Ani Quote
Kaya Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Piątek grupa młodsza I Ania Nowicka z Ow. australijskim II Kasia Żak z Shibą III Paulina Lisiak z Wyżłem niem. IV Antonina Zakrzewska z Tajganem grupa starsza I Ala Nowak z Wyżłem niem. II Bartek Straszak z Lhasa apso III Monika Malitka z Sznaucerem min. IV Ela Jedlińska z Seterem ang. Zw. Dnia Ala Nowak Sobota grupa młodsza I Ania Nowicka z Ow. australijskim II Paulina Lisiak z Wyżłem niem. III Kasia Żak z Shibą IV Asia Żmijewska z Berneńczykiem grupa starsza I Ala Nowak z Wyżlem niem. II Zuzia Ligocka z Ow. australijskim III Kamila Żmijewska z Goldenem IV Ola Tołopiło z Goldenem Zw. Dnia Ala Nowak Niedziela grupa młodsza I Ania Nowicka z Ow. australijskim II Paulina Lisiak z Wyżłem niem. III Kasia Żak z Shibą IV Asia Żmijewska z Berneńczykiem grupa starsza I Ala Nowak z Wyżłem niem. II Monika Malitka z Czarnym terrierem III Kamila Żmijewska z Goldenem IV Goda Jurgilaite z Pomeranianem Zw. Dnia Ania Nowicka [SIZE="1"]U mnie porażka na całej lini prawie :lol: Quote
ewka122 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Gratuluję wszystkim ;) Ja niestety niedotarłam. Quote
Zuza i Noddy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Biutka']Filmiki wstawię w niedzielę. Jestem padnięta :shake: Dziewczyny... Ps. Fikasz? :lol::lol: No i gdzie te filmiki :mad:Fikam, fikam :lol: Quote
Biutka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Macie, ale jakość przeraża.. :shake: Następnym razem będą lepsze- mam kamerkę :cool3: Młody Prezenter, gr. Starsza, Eliminacje. Młody Prezenter, gr. Młodsza, Finał- Piątek, Part 1 Młody Prezenter, gr. Młodsza, Finał- Piątek, Part 2. Quote
Recommended Posts