Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARYSEK - ponad roczny psiak. pamiętam go jako szczeniaczka - prześlicznej urody puchate misiunio:loveu::loveu: nie sposób było oderwac oczu od niego. Został adoptowany tutaj w Tarnobrzegu i wydawało sie, że wszystko ok - jednak po roku sytuacja w rodzinie, która go adoptowała zmieniła się - cos się stało, o czym na wątku raczje jnie wypada mi pisać. Finał jest taki, że psiak został odebrany - przez ponad tydzień był przetrzymywany na balkonie bez jedzenia i picia. Pieska widziałam wczoraj - gdyby nie jego sierść, to po prostu kregosłuyp i wszystkie kosteczki można policzyć. Strasznie wychudzony, masakrycznie, a to taki śliczny psiak. Zobaczcie sami. Przypomina troche coli, ale też cos ma z jakiejś rasy, tylko nie pammiętam jak mi wczoraj koleżanka powiedziała.

PILNIE PARYS SZUKA DOMU!!!

WSZELKICH INFORMACJI NA TEMAT ADOPCJI
PARYSKA UDZIELAJĄ:

1) założycielka wątku Basia1968 - tel. 500 - 649 - 910 po godz. 20-tej lub za pośrednictwem e-mail wray22@interia.pl

2) KASIA 504 010 685 - posiada najwięcej informacji na temat psiaka

3)
TSPZ Tarnobrzeg - telefon interwencyjny 0509 257 404
lub 15 823 45 67, 0602 100 234

OGŁOSZONY NA:

Zwierzaki - cafeanimal.pl

Posted

evl napisał(a):
cudeńko :loveu: czy on jest wykastrowany? ogłaszać go jako mix collie? :razz: gdzie obecnie przebywa?

Jako mix Collie ewentualnie goldena bo taki pół na pół jest. Na tymczasie w bloku u członka TSPZ :)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Jako mix Collie ewentualnie goldena bo taki pół na pół jest. Na tymczasie w bloku u członka TSPZ :)

a miasto? Tarnobrzeg? ;)

Posted

Jezu,jak wyrósł :-o , to przecież tak niedawno było :oops:
Zawsze był taki jakiś... Sallowaty (:evil_lol:) ale teraz to już przeginka normalnie - Sally jak sie patrzy :lol:

Posted

Mam dobre wieści
15 sierpnia przyjeżdżają po Parysa nowi właściciele :multi: (aż z Wrocławia )

Ludzie rewelacyjnie rozmawiałam z kobietą z 20 minut i zzrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie :razz: