mica_el Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Oto kilka ujęć Borysa - berneńczyka który sprawia same kłopoty prawda ,że piękniś ? Quote
DorkaWD Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Borysek :loveu: Futro moje kochane :loveu: Jak miło znowu zobaczyć ten uśmiechnięty pychol :multi: A więc kiedyś on był taki maleńki :crazyeye:--> http://img32.imageshack.us/img32/9902/dsc01009g.jpg Co z jaszczurem? Został u Moniki? Michale, na dogo w jednym poście może być tylko 5 fotek i w mniejszym rozmiarze. Quote
mica_el Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Monika odbiera paszczurke dziś hmm kurcze, jak je teraz zmniejszyć jak są na imageshack ? Quote
DorkaWD Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jak zmniejszyć? Możesz usunąć te fotki a na ich miejsce wstawić pomniejszone wersje, tzn jeszcze raz wysłać fotki na serwer ;) Nie wiem czy Asia Ci wspominała, że jak Pastele będą robić nowy kurs to mamy na niego darmowy wstęp :loveu: To jak, idziemy z burkami na następny kurs? :multi: Quote
mica_el Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Pewnie ,że idziemy :) ale musze prawo jazdy zrobić hehehe :) Quote
elbe Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Patrzę :crazyeye: i patrzę :crazyeye:, ale jakoś nie widzę na zdjęciach tych kłopotów, które rzekomo ma sprawiać ten przesympatyczny i grzeczny pieseczek :lol:. Quote
DorkaWD Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Bo te kłopoty to tylko hasło reklamowe :evil_lol: Miesiąc temu Borysek otrzymał dyplom grzecznego psa od szkoleniowców Pastela :loveu: Jedyne kłopoty które sprawia to merdanie ogonem przy komendzie "zdechły pies" :diabloti: Drapki dla Boryska ;) P.S. Na gg odezwę się jutro. Dziś miałam zagoniony dzień :shake: Quote
mica_el Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 On jest grzeczny jak śpi...i to nawet nie do końca bo chrapie jak lokomotywa :D a tutaj Borysiątko po operacji Quote
mica_el Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Sesja pt. Kocham Michasia :D Buuuuuuzi Prawda ,że jestem przystojny ? Quote
DorkaWD Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Prawda ,że jestem przystojny ? Owszem, prawda obaj jesteście przystojni :cool3: http://img191.imageshack.us/img191/7074/dsc01287a.jpg Piękne ujęcie :loveu: http://img20.imageshack.us/img20/484/dsc01295a.jpg Widzę, że Borysek wygrał bój o miejsce do odpoczynku :evil_lol: http://img41.imageshack.us/img41/6655/dsc01197a.jpg To są fotki z tego zabiegu co był podczas trwania szkolenia? Robiliście drugi raz prześwietlenie, wszystko jest już O.K.? Quote
mica_el Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Tak tak, to po tej operacji w czasie szkolenia. Ostatnio byliśmy/ a raczej były z nim 4 tygodnie temu, gdy zaczął kuleć na przednie łapki, ale dostał leki, i prześwietlenie wykazało ,że dysplazja została zatrzymana. Więc tyle dobrze... biedaczek się nacierpi P.S miałaś napisać :P Quote
DorkaWD Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Oooo... Widzę, że Ula Was znalazła :lol: Ta to każdego Bernańczyka z okolicy wytropi :evil_lol: Może Tobie uda się ją namówić na wspólny spacer, ja próbuję od pół roku i nic :roll: No ale ja nie mam Bernańczyka :diabloti: Quote
mica_el Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 aa witam witam :) Hmmm ja zawsze chętny i gotowy, chociaż nasza mała krowa ostatnio preferuje stacjonarny tryb życia Quote
DorkaWD Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Stacjonarny tryb życia :crazyeye: Gdyby tylko wyczuł moją sexowną Pandzicę to z miejsca by przyśpieszenia dostał :diabloti: Wścieknę się przez tą cieczkę :angryy: Nie ma zmiłuj się zaraz po będzie sterylka :mad: Quote
Ulaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Spacer, hmmm ;) Dorka, sorry, bylam wtedy w ciezkim stanie psychicznym, Abrunia :-( ..... W pewnym momencie myslalam nawet, ze nie bede mogla juz nigdy patrzec na inne psy, nawet z trudem na swoje pozostale. Ech, masakra. Borysek, a jak Ty se radzisz w grupie, he? Quote
DorkaWD Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ulaa napisał(a):Spacer, hmmm ;) Dorka, sorry, bylam wtedy w ciezkim stanie psychicznym, Abrunia :-( ..... W pewnym momencie myslalam nawet, ze nie bede mogla juz nigdy patrzec na inne psy, nawet z trudem na swoje pozostale. Ech, masakra. Niestety już wiem jak to jest żegnać się z psem... Moja wcześniejsza psica odchodziła w chwili gdy rodziłam dziecko... brryyy... Siądziemy kiedyś razem i wyżalimy się, albo lepiej nie, bo po co to rozgrzebywać :shake: Quote
mica_el Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Borysek w grupie czuje się dobrze, przynajmniej tak mi się wydaje....chociaż boi się na początku, Heh Dorotka pamiętasz co na szkoleniu zaczął biegać i wszystkie psy ruszyły ? hehe Co do pożegnań z psami, mojego ONka żegnałem tylko myślami, usypiali go gdy byłem na wakacjach ;/ Quote
Berneska Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No to ja też do pożegnań się zaliczę ... tzn. mojego psa ;cc ale trzeba iść do przodu i patrzeć w jakiej okolicy Libiąża mieszkacie ? ;) jak narazie to z harców na łąkach znam tylko Maję z flagówki, choć już dawno się z nią nie widziałam ;c a tak to to niestety chyba inne berneńczyki od nas to pilnują tylko posesji :angryy: Quote
DorkaWD Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Odpowiem za Michała :eviltong: Mieszkają koło "startu" naszego sobotniego spaceru ;) (sklep z firankami) Berneska, może Maję namówisz na sobotnie wyjście? Quote
Berneska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 O to berny porozrzucane po całym Libiążu :cool3: Niestety ale kontaktu z państwem od Maji nie mam :shake: ostatni raz widziałyśmy się przed wakacjami ... jeśli już chodzę na flagówkę nigdy nie mogę na nich trafić a coś słyszałam że się zaczęła rzucać na psy ;( mam nadzieję że to nieprawda ... Quote
DorkaWD Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Co tam u Boryska? Wybieracie się dziś na spacer koło 18? My idziemy na "górki" koło kopalni ;) Idziecie? :cool3: Quote
mica_el Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 ojj Dorka teraz to wydaje mi sie ,ze raczej brak sil :D Quote
DorkaWD Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 To było pisane jeszcze zanim wpadłam na pomysł, że możemy Was nawiedzić :lol: Ściągam fotki, jeśli tym razem coś wyszło to będę wstawiać (tzn jeśli Malwcia pozwoli :roll:) Quote
DorkaWD Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kilka fotek :loveu: U Boryska była dziewczyna (po sterylce :diabloti:) Quote
Recommended Posts