Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Julek
Rasa: kundelek w typie kundelka :) będzie nieduży.
Miasto: Motycz pod Lublinem
Sterylizacja: -
Szczepienia: był odrobaczony, dzisiaj zostanie zaszczepiony.

Został nam podrzucony. Jest bystrym i sympatycznym psiakiem i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś dom dla niego- na stałe. Oczywiście ma u nas dom tymczasowy, ale nie brak nam już obowiązków. ;)

Kontakt: agapumilo@gmail.com, tel. 0691586346.

• 4 weeks later...
Posted

Przypadek Julcia jest mało dramatyczny i mało przez to ujmujący, jak wnioskuję przeglądając PwP ;)
A szkoda, bo nawet jeśli ani wyglądem, ani historią się nie wyróżnia, mógłby przynieść nowym właścicielom wiele radości- to inteligentny i wesoły psiak, ma mnóstwo energii, a przy tym jest też grzeczny :).
Szukamy mu dalej domu, co nie jest takie znowu łatwe... Pomoc oczywiście mile widziana zawsze:cool1: Powinnam mu zrobić jakieś nowe fotki i postaram się jak najszybciej.

Posted

napisz proszę więcej na ten temat - czy pomogły ogłoszenia? Co wiesz o domku? Proszę uważaj - poproś kogoś o sprawdzenie domku, mogę Ci pomóc poszukać takiej osoby. Bo żby nie było tak, że tfu tfu za rok go wywalą, bo nie będzie już taki słodki :-(

Posted

Na razie można raczej mówić o zainteresowaniu / zarezerwowaniu, jednak pośpieszyłam się ze słowami "znalazł dom", w końcu jeszcze w nim nie jest. Trzeba omówić szczegóły, pies powinien trafić do domu w dogodnym momencie, nie ma pośpiechu.
Myślę, że gdyby adopcja doszła do skutku Julek miałby naprawdę dobre warunki, osoba jest wiarygodna. Mamy jakieś doświadczenie, jesli chodzi o ludzi zainteresowanych szczeniakami z naszej hodowli, więc dość łatwo w takich sytuacjach zapala nam się 'lampka ostrzegawcza'. ;) Póki co, nic nie wzbudziło naszych wątpliwości.

• 2 weeks later...
Posted

Julek ostatecznie pojechał do nowego domu przedwczoraj, zamieszkał w Lublinie z sympatyczną rodziną;) Myślę, że będziemy w kontakcie, w razie pytań czy problemów. Wierzę, że fajnie trafił, i wierzę też w Julcia:diabloti:, że spisze się dobrze jako podopieczny m.in. dwóch dzieci i że nie będzie zbytnio świrował :)

• 1 year later...