Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jofka napisał(a):
Witamy pierwszy raz chyba u Rikiego:multi:
Kolejny piękny chłopczyk:loveu: A jaki pyszczek ma ciemniutki:)
http://img146.imageshack.us/img146/6616/riki.jpg-mój Tolek też ma takiego jeżyka-jego ulubiona piszcząca zabawka:lol:
Pozdrawiamy:lol:

Tak tak pierwszy raz nas odwiedzacie :multi: Mam nadzieję że nie ostatni... Dziekujemy bardzo za komplementy :multi: Buziaki dla Was :loveu:

Posted

eve86 napisał(a):
Tak tak pierwszy raz nas odwiedzacie :multi: Mam nadzieję że nie ostatni... Dziekujemy bardzo za komplementy :multi: Buziaki dla Was :loveu:

No jasne,że odwiedzimy.Dla mnie im więcej yorkasków tym lepiej.Wszystkie kocham:loveu::loveu: Pozdrówka

Posted

Jofka napisał(a):
No jasne,że odwiedzimy.Dla mnie im więcej yorkasków tym lepiej.Wszystkie kocham:loveu::loveu: Pozdrówka

Zapraszamy zapraszamy :p Riki będzie bardzo szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Moj Coco tez ma takie wariacje po kapieli, ostatnio nawet fikolki robil od tej glupawki :evil_lol::evil_lol:

Chyba wszystkie nasze pieski dostają głupawki po kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jest takie śmieczne jak zobaczyłm to po raz pierwszy to nie wiedziałam co mu sie dzieje :lol::lol::lol:

Posted

Witamy w czwartkowy ranek :lol:

Na dzien dobry parę foteczek ;)

Oj gdzie ja nie wyjdę :loveu:

Kiedy zobaczę cos ciekawego w TV najłatwiej mnie sfotografować :evil_lol:

Ej... Proszę zostawić mnie w spokoju :roll:

Posted

[quote name='moniczkaa86']Cześć Wam! :Cool!:

No dokładnie :evil_lol: Co ciekawego oglądał? :hmmmm:
Pozdrowionka :ylsuper:

Telezakupy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale tak serio to faktycznie yorki to maniaki telewizyjne :eviltong: Riki lubi oglądac wiadomości, reklamy a od kreskówek nie moge go odciągnąc, wtedy znika na pół godzinki przynajmniej :loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Moj tez uwielbia widomosci i lubi Animal Planet bo tam szczekaja :evil_lol:

Mojego też szczekanie w tv pociąga :loveu:

Posted

Kochane wyszłam na chwilę do sklepu i Riki zdążył zjeść moją opaskę która dzisiaj sobie kupiłam :placz::placz::placz: Może uda mi sie przykleic to co urwał :shake:

Posted

eve86 napisał(a):
Telezakupy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale tak serio to faktycznie yorki to maniaki telewizyjne :eviltong: Riki lubi oglądac wiadomości, reklamy a od kreskówek nie moge go odciągnąc, wtedy znika na pół godzinki przynajmniej :loveu:

To prawda, Fredzia też skupia się na tv, z mężem żartowaliśmy że ogląda tv, ale z tego co piszecie widzę ze to wcale nie żart:evil_lol::evil_lol: ona jest telemaniaczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eve86 napisał(a):
Kochane wyszłam na chwilę do sklepu i Riki zdążył zjeść moją opaskę która dzisiaj sobie kupiłam :placz::placz::placz: Może uda mi sie przykleic to co urwał :shake:

A to ci urwis:diabloti: