Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj nie mamy nowych fotek bo bylam dzisiaj caly dzien w pracy Riki nie narobił szkód ani nie nasmiecil bo w domku byla reszta rodzinki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czeka nas kompanko :cool3: chyba dzisiaj albo jutro bo jestem taka zmeczona a nie wiem czy reszta domowników juz sie wykompała :loveu:

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecia troche gorszej jakości ale robione na szybko :) Dziekujemy za odwiedzinki :) Szykujemy sie z Rikim do strzyżenia i teraz mam problem nie wiem czy samemu kupic masyznke i uczyc sie go strzyc :shake: Piesek po ostatniej wizycie u weta ma straszny uraz maszynja chodzila stasznie glosno mial koszmary chyba przez tydzien :shake: I tak nie mam papierów i nie bede go wystawiac :p Jak radzicie drogie Panie??????? Chce mu oszczedzić stresu :placz:

Posted

Piekna mordka :loveu:

Mozesz kupic maszynke (ale dobra maszynka troche kosztuje), ale ciezko tak z miejsca ostrzyc w miare dobrze ale mozesz sprobowac ;)

Posted

Dziekuje za rady :p Maszynke i tak kupie bo nie bede z nim latała za kazdym razem zeby cos podciac... Chyba pierwszy raz pojdziemy do fryzjera jak tylko popytam o jakiegos godnego polecenia a potem bede sama próbowala :cool3:

Posted

W Nowym Targu niestety nikogo nie polece z psich fryzjerow bo sie nie znam :shake:

A co do maszynki to polecam firme Andis (maszynki specjalne dla zwierzat) ;)

Posted

Nati28 napisał(a):

A co do maszynki to polecam firme Andis (maszynki specjalne dla zwierzat) ;)

Dzieki wielkie juz sprawdzałam na allegro powiem szczerze ze jest to cena kilku wizyt u fryzjera i opłaca sie mieć w domku takie coś jak maszynka... :loveu:

Posted

Pozdrowionka:lol: no jak ktoś ma zdolności to pewnie trzeb być samodzielnym, ale ja:crazyeye::crazyeye:nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bym sama nie strzygła ,Fredzia przypominała by wtedy wszystko ale nie yorka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Drogie Panie nie przesadzajcie :loveu: Gdybyście podpatrzyły jak to sie robi moze by cos z tego wyszło. Strzyge meskie grono w domu nie tylko maszynką za każdym razem coraz to większa wprawa :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja nawet nie zabieram się za obcinanie mojej suni, u fryzjera grzecznie stoi natomiast w domu przy czesaniu strasznie się wierci:).....widać czuje respekt przed obcymi:evil_lol:

Posted

No nie mam juz siły do niego wyczeszę go a on i tak do godziny jest jedna wielką kudła tak biega po domu skacze i rozrabia a jak jeszcze dojdzie tarzanie w trawce na dworze :mdleje:

Posted

Dziekujemy za odwiedzinki i mile słówka... Oj nie słodziak nie słodziak ale szatan... Ta ksywka przylgnęła do niego na dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co on potrafi zbroić przechodzi nasze najwieksze oczekiwania :evil_lol:

Posted

Witamy wtorkowo :eviltong:
Pierwsza fotka pt. Riki po kąpieli :evil_lol:

A to co dzialo się kiedy był baaardzo mokry nazywamy nurkowaniem... Słaba jakosc zdjęc no ale był taki szybki ze nie sposób było go uchwycic