*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy w sobotę :multi: Jedna foteczka Rikusia to za mało :mad::mad::mad: Quote
eve86 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Witamy w niedzielny wieczór :loveu: Bylismy dzisiaj z Rikim na spacerku :p A oto i Riki :loveu: A to owieczki :) Jak nas zobaczyły postanowiły poznać się z Rikim i zaczeły nas gonić ;) Ja się ich nie bałam ale Riki jak najbardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to widok na moje miasto. W pochmurną zimną niedziele :) Quote
iwa63 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy prawie nocnie Rikuś piękniusi i owieczki też,chciała bym mieć takie widoki jak Ty Pozdrawiam;) Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 iwa63 napisał(a):Witamy prawie nocnie Rikuś piękniusi i owieczki też,chciała bym mieć takie widoki jak Ty Pozdrawiam;) Witamy w poniedziałek z rana. Takie widoki mam w 5 minut drogi od domu :) U nas dzisiaj ciepło chociaż pochmurnie. Riki już wstał i jest zły ze zamiast się z nim bawić weszłam na dogo :evil_lol: Quote
karkakarka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Widoki - cudne - te góry w oddali robią wrażenie :crazyeye: A z Rikiego fajny chłopak :) Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się poniedziałkowo:loveu: Ale śliczne widoki:loveu: Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 karkakarka napisał(a):Widoki - cudne - te góry w oddali robią wrażenie :crazyeye: A z Rikiego fajny chłopak :) Doti1986 napisał(a):Witamy się poniedziałkowo:loveu: Ale śliczne widoki:loveu: Dziekujemy :) No to bedę musiała wstawić więcej foteczek z widokami jak tam się wam podobają ;) Quote
megi82 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dzień dobry piękne widoki no cudo zazdroszczę ci ach..ech... chyba namówię wszystkie yoreczki z dogo na odwiedzinki ciebie i tego pieknego widoku Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 megi82 napisał(a):dzień dobry piękne widoki no cudo zazdroszczę ci ach..ech... chyba namówię wszystkie yoreczki z dogo na odwiedzinki ciebie i tego pieknego widoku To nie byłoby takie złe :) Riki miałyby dużo gości :evil_lol: Pozdrowionka :loveu: Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hej w poniedziałek :multi: No to przyjedziemy wszyscy.......:diabloti: Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Cały autokary przyjadą :evil_lol::evil_lol: Korzystając z wolnej chwili wstawie pare fotek :) Nieuczesany poranny Riki :) Drugie ujęcie A oto przedstawiam Wam Meteora. Senior domu :) A to jego pierwsza sesja na dogo :multi: Meteor ma 8 i pół roku, jest kundelkiem. Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy w poniedziałek :multi: http://img200.imageshack.us/img200/9429/meti5.jpg pan i władca Super piesek i to imię piękne :loveu: Riki śliczniutki :loveu: Parking wybuduj aby autokary się pomiściły :diabloti: Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='jot11']Witamy w poniedziałek :multi: http://img200.imageshack.us/img200/9429/meti5.jpg pan i władca Super piesek i to imię piękne :loveu: Riki śliczniutki :loveu: Parking wybuduj aby autokary się pomiściły :diabloti: Imię Meteor wymyślił tata. Faktycznie czuje on się panem i władcą. Jest strasznie zazdrosny o Rikiego :evil_lol: Oj wybuduje Wam nawet pensjonat niech tylko trafie szóstkę w totka :evil_lol: Właśnie u nas pokazało się słoneczko, aż człowiekowi weselej jak na dworze robi się ładna pogoda Quote
Truska34 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cześć! W końcu nas odwiedziliście;). My byliśmy u Was już jakiś czas temu i stwierdziłam, że Riki to na 100% brat mojego Iva. Data urodzenia tylko mi się nie zgadza no i miejscowość, jakby baaardzo oddalona od naszej;) Przychodźcie do nas zatem częściej z "braciszkiem". A może to tylko mnie się wydaje, że oni są podobni, co?? Zdjęcia Rikusia cudne. Pa! Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Truska34 napisał(a):Cześć! W końcu nas odwiedziliście;). My byliśmy u Was już jakiś czas temu i stwierdziłam, że Riki to na 100% brat mojego Iva. Data urodzenia tylko mi się nie zgadza no i miejscowość, jakby baaardzo oddalona od naszej;) Przychodźcie do nas zatem częściej z "braciszkiem". A może to tylko mnie się wydaje, że oni są podobni, co?? Zdjęcia Rikusia cudne. Pa! Jednak coś ze sobą wspólnego mają :) Wyraz twarzy ten sam :loveu: jak już wcześniej pisałam u Was w galerii :loveu::loveu: Quote
pycia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy :) Foteczki jak zawsze świetne,oby dwa pieski piękne:) Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Quote
eve86 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 pycia napisał(a):Witamy :) Foteczki jak zawsze świetne,oby dwa pieski piękne:) Viky i Ja napisał(a):Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Witamy i życzymy miłej nocki :lol::lol::lol: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
iwa63 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy późnym wieczorkiem Fotki z Meteorem w roli głównej urocze:loveu: Quote
eve86 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 jot11 napisał(a):Cześć we wtorek :multi::multi::multi: Witamy z rana :) Życzymy miłego dzionka :loveu: Quote
Juustii Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy się wtorkowo i ślicznie pozdrawiamy :loveu: Quote
Recommended Posts