*kleo* Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 W sumie termin przyjmowania zgłoszeń już zakończony, ale tak z ciekawości - kto się wybiera? My jedziemy zakończyć hodowlankę :) Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 My też będziemy, prawdopodobnie ostatni raz w klasie młodzieży. Quote
iberia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 *kleo* napisał(a):W sumie termin przyjmowania zgłoszeń już zakończony, ale tak z ciekawości - kto się wybiera? My jedziemy zakończyć hodowlankę :) Ja niestety nie wiem czy sie pojawię bo samochód rozbity :( na razie szukam kogoś z kim mogłabym się zabrać z okolic trójmiasta Quote
*kleo* Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Iberia, a tak się zastanawiałam czy znowu dwie Gracje będą obok siebie na ringu, miło się rozmawiało. Trzymam kciuki za dojazd :) Sara i Aris, dobrze mi się wydaje, że wczoraj stałyśmy obok siebie na ringu? Quote
*kleo* Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Stawka dostępna na stronie http://www.yorkland.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=434&Itemid=2〈=pl_PL Quote
iberia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 *kleo* napisał(a):Iberia, a tak się zastanawiałam czy znowu dwie Gracje będą obok siebie na ringu, miło się rozmawiało. Trzymam kciuki za dojazd :) Sara i Aris, dobrze mi się wydaje, że wczoraj stałyśmy obok siebie na ringu? No i dobre wieści jedziemy do warszawy!!! Gracje będą obok siebie :) do zobaczenia Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 *kleo* napisał(a):Sara i Aris, dobrze mi się wydaje, że wczoraj stałyśmy obok siebie na ringu? GRACJA Hel-Dar? Stałaś obok mojej mamy :p Quote
*kleo* Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Taaak, Gracja Hel - Dar która udawała królika przed sędziną :P Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Holly wyjątkowo ładnie chodziła. Zawsze skakała jak wariatka, a tu taka niespodzianka :shock: Teraz się znamy, więc na wystawie będziemy mogli się spotkać i porozmawiać :p Quote
*kleo* Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Rozmawiałam z Twoją mamą na ringu jeszcze przed oceną i mówiła mi, że boi się, że Wasza Holly będzie skakać, ale widziałam, że chociaż na nagrody reaguje, bo moja nic. No i nie bardzo lubi chodzić po trawie, więc póki co jeszcze polecę z nią do parku poćwiczyć :) A jutro mam nadzieję, że się znajdziemy jakoś :) Quote
Estera Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 iberia miło było mi poznać :) Dziękuję za rady :) Quote
Recommended Posts