Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja też się bardzo cieszę, że już jest bezpieczny:loveu: Quote
baldek2 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Trzymam,trzymam a jakze.To znaczy ze,biedaczek noc juz spedzi u Murki ? Ale sie ciesze. Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 fantastycznie!!!!!pewnie bym dzisiaj nie spała i myslała całą noc,że debile sobie ostatnie polowanie urzadzili,brawo chłopaki i dziewczyny,czerwony bezpieczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(bo mnie sie bardzo podoba imię czerwony) Quote
Torusia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 super wieści :multi:,szybka akcja miał jechać jutro,też się cieszę że już w dobrych bezpiecznych rękach :lol: Quote
izzie1983 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Matko ja przez tą ciszę na wątku o mało nie zeszłam, myślałam, że nie żyje :placz: A tu udało się uratować mu życie... Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Juz jestem. Czerwony vel Hrabia jest juz chyba na miejscu. Plany zmieniły sie nagle; wieczorem zadzwoniła Murka, ze pies pojedzie dzisiaj no i bardzo dobrze, bo byśmy chyba dzisiaj wszyscy bardzo denerwowali się. A tak jest bezpieczny. Piesio z niewielkim ociaganiem wszed do auta. Oplakiwaly go 2 panie, ktore go przez te lata dokarmialy. Teraz trzeba czekac co napisze Murka... Quote
Olga7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 jeśli to możliwe-podziękujcie od nas również tym kobietom,za to że dzięki nim nie był glodny przez te 3 lata i mial tam budę nawet swoją -inaczej marnie by tam żył , gdyby nie te kobiety ... dopiszcie proszę ode mnie te 10 zl/m-c dla Hrabiego .... biedak ,warował tam 3 lata i na koniec zostal dotkliwie skopany i pobity -a cudem uniknął śmierci z rąk zwyrodniałych bandytów i psycholi /żeby ich spotkala cięzka kara za to .../ Quote
agusiazet Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Marta, brawo za tak szybką zorganizowaną akcję pomocową:) Quote
marysia55 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 piękna, szybka, wzorcowo przeprowadzona akcja, ogromne gratulacje i słowa uznania. Nigdy nie zrozumiem czym sie kierują takie bezduszne istoty jak oprawcy tego psa. Zawsze wtedy sobie myślę: "nie lubisz zwierząt , twoja sprawa, idź dalej i pozwól im zyć", a te sk........y mało, że nie idą dalej to jeszcze zastanawiają sie jak zabić i w dodatku z największym okrucieństwem:-( Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 agusiazet napisał(a):Marta, brawo za tak szybką zorganizowaną akcję pomocową:) A coz ja bym zrobila bez Waszej pomocy. To dogomaniakom Czerwony vel Hrabia zawdziecza zycie:lol: Mamy 305 zl stalych deklaracji, 50 zl stonki1125 lipiec-sierpien i 50zl jednorazowej wplaty Lu Gosiak:) Wszystkim bardzo dziekuje w imieniu piesia. Moze Murka jeszcze cos dzisiaj napisze... Quote
Ukryty Smok Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mój Boże.... Płakać mi się chce z radości... Tola, dziewczyno droga, niech Ci Pan Bóg wynagrodzi Twoje dobre serce!!!:loveu::loveu::loveu: Proszę o numer konta. Pzdr, Ukryty Smok Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 funia napisał(a):Moja druga cioteńka Misia 10zł Ale masz dogomaniacka Rodzinke:cool3: Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Bardzo prosze wszystkich o pomoc w ogloszeniach, bo nasz Hrabia dopiero rozpocząl nowe zycie. Dom stały potrzebny. Zobazcymy co napisze o nim Murka. Psa na pewno czeka wizyta u weta i leczenie łapy... Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 przelane:lol: a funi rodzinka to rzeczywiście dogomaniacy pełną gębą:multi: Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Mój Boże.... Płakać mi się chce z radości... Tola, dziewczyno droga, niech Ci Pan Bóg wynagrodzi Twoje dobre serce!!!:loveu::loveu::loveu: Proszę o numer konta. Pzdr, Ukryty Smok Nr konta jest w pierwszym poscie:cool3: Quote
izzie1983 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja jutro przeleję, dziś nie dam rady ze względów technicznych. Quote
marysia55 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Mój Boże.... Płakać mi się chce z radości... Tola, dziewczyno droga, niech Ci Pan Bóg wynagrodzi Twoje dobre serce!!!:loveu::loveu::loveu: Proszę o numer konta. Pzdr, Ukryty Smok Smoku:loveu: chyba masz dopchaną skrzynkę bo nie mogę wysłać ci wiadomości na pw. Bądź tak miły i sobie ją trochę przefiltruj:p Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 akcja wzorcowa jak sie patrzy:cool3::cool3: super, że juz dzis bezpieczny...biedny psiak, taki obolały:-( ile potrzeba na hotelik miesiecznie??? Quote
Murka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hrabia już jest u nas. Jest spokojnym, łagodnym, ufnym psem. Ma trochę opory w chodzenie na smyczy, ale to nie problem ;) Sprawia wrażenie bardzo obolałego. Jutro chyba wizyta u weta, więc będę mogła napisać więcej. Quote
Isadora7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Uff druga dobra wiadomośc dzisiaj na dogo. Można spokojniej zasnąc. Quote
Murka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Aha, Hrabia to pies średni czyli koszt 10zł/doba ;) Quote
Recommended Posts