Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robkowa napisał(a):
też widziałam, ktoś "wczorajszy" pisał ten artykuł,
pisze że Red przebywa w hoteliku prowadzonym przez fundację:-o
może nieczytelne notatki miał:roll:

Artykuł pisała dziennikarka, nie orientująca się tak szczegółowo w temacie psów i hotelków,jak my tutaj . Dla niej hotelik dla psów, to jakiś kosmos, usłyszała po raz pierwszy o czymś takim ode mnie. Za moją przyczyną ten artykuł powstał,bo ja temat podrzuciłam w związku ze światowym dniem zwierząt. Nie piszę o tym aby się pochwalić ale aby odeprzeć Twoje ataki, bo jestem jak najbardziej "dzisiejsza",tym bardziej w temacie Reda. Nie wiem skąd u Ciebie tyle złośliwości w stosunku do mojej osoby.I dlaczego...
To że nie piszę na wątkach nie znaczy,że nie jestem na bieżąco. Na forum pomoc psom się nie kończy.
Po takich wystąpieniach coraz mniej mam ochotę tutaj zaglądać.

Posted

ala123 napisał(a):
Artykuł pisała dziennikarka, nie orientująca się tak szczegółowo w temacie psów i hotelków,jak my tutaj . Dla niej hotelik dla psów, to jakiś kosmos, usłyszała po raz pierwszy o czymś takim ode mnie. Za moją przyczyną ten artykuł powstał,bo ja temat podrzuciłam w związku ze światowym dniem zwierząt. Nie piszę o tym aby się pochwalić ale aby odeprzeć Twoje ataki, bo jestem jak najbardziej "dzisiejsza",tym bardziej w temacie Reda. Nie wiem skąd u Ciebie tyle złośliwości w stosunku do mojej osoby.I dlaczego...
To że nie piszę na wątkach nie znaczy,że nie jestem na bieżąco. Na forum pomoc psom się nie kończy.
Po takich wystąpieniach coraz mniej mam ochotę tutaj zaglądać.

Ala - robkowej chodzilo o dziennikarkę...

Posted

Tola napisał(a):
Ala - robkowej chodzilo o dziennikarkę...

z całym szacunkiem dia Ciebie : robkowej nie chodziło o dziennikarkę, potrafię czytać ze zrozumieniem. Ale nie kontynuujmy już tutaj tego tematu.

Posted

Na podstawie wlasnych doświadczeń uważam,że dziennikarze są malo profesjonalni i taktują tematy powierzchownie.Na wywiady przychodzą nieprzygotowani i nawet nie widzą o co pytać.W efekcie ich artykuły zawierajabłędy merytotyczne i nieprawdę.

Posted

Jak to po ile jest Red? Red jako, że ma w sobie z pewnością więcej niż jedną rasę nie może być po mniej niż 5 tysięcy :evil_lol:
A tak w ogóle to on jest przecież bezcenny ;)

Posted

Tola, nadzieja jest zawsze tylko nie wolno w nią wątpić. Jestem na wątku psa, którego ogłaszano przez przeszło 5 miesięcy i nikt nie wątpił. Parę dni temu z ogłoszenia zgłosiła sie pani i zaoferowała cudowny dom. Z Redem będzie tak samo. Tylko potrzeba wiele, wiele pozytywnej energii :lol:

Posted

Czas na rozliczonko...

Stan konta na 13 wrzesień wynosił +1769,50 zł
Wpłaty:

10 zł REJA
10 zł Olga7
40 zł Ania z Zamościa
60 zł Ukryty Smok
13 zł kasiek0502 (bazarek robkowej)
55 zł Magdalena z Zamościa
10 zł eloise
20 zł agusiazet
10 zł izzie1983
30 zł Becia2222
Razem: 2027,50 zł

Koszty:
240 zł hotelowanie
20 zł szczepienie (wirusówki)
400 zł karma
Razem: 660 zł

2027,50 zł - 660 zł = 1367,50 zł
Stan konta na 13 październik wynosi +1367,50 zł.

Posted

Redzik jest na
cafeanimal
kokosy
przygarnijzwierzaka
e-anonse.org
gumtree.pl
szukajzwierzaka.pl

na części portali już był, a część dokładam
kontynuacja po weekendzie