Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Murka napisał(a): UWIELBIA się bawić zabawkami, zwłaszcza piszczącymi; lubi też nosić w pysku pluszaki :lol: Murko, kupilam na bazarku 2 piszczace, gumowe kosci, to moze jedna daj Redowi :lol: Cieszy to bardzo, ze chlopak sie rozkręca. Quote
Filipki Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ciekawe w jakim tempie Redzik rozgryza zabawki. ?Nasz Pusio szaleje za piszczącymi i wystarcza mu taka średnio na pół godziny, zepsuta już go nie interesuje. Czy Red też tak załatwia zabawki? Quote
Energy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Filipki napisał(a):Ciekawe w jakim tempie Redzik rozgryza zabawki. ?Nasz Pusio szaleje za piszczącymi i wystarcza mu taka średnio na pół godziny, zepsuta już go nie interesuje. Czy Red też tak załatwia zabawki? Patrząc na Redzika to myślę, że ich nie rozgryza tylko sobie nosi:pale może się mylę;) Quote
Murka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Redzik na razie nie rozgryza :p Uwielbia się bawić, nosić w pysku, piszczeć, podrzucać... Ogólnie zrobił się niezwykle wesoły i zabawowy. Już się nie mogę doczekać kiedy pozbędzie się rynsztunku, wyobrażam sobie co się wtedy będzie działo :loveu: Quote
Energy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wiedziałam, to delikatny psiaczek:loveu: Po zdjęciu kołnierza będzie na pewno zachwycony:lol: Quote
Filipki Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 On jest cudowny. Po takich przezyciach, taki pogodny. Quote
Energy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Filipki napisał(a):On jest cudowny. Po takich przezyciach, taki pogodny. Aż dziwne jak to możliwe, ale jest:loveu: Quote
marysia55 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Isadora7 napisał(a):Allegro Reda. Czy dałoby się trochę zdjęć nowych zrobić? Duszony, bity za bedomność Red - szuka Domu (723590100) - Aukcje internetowe Allegro:p sorki, ale dopiero dzisiaj weszłam na wątek Reda, Isadorko :loveu: zrobiłaś przepiękny maistersztyk. Jetem pełna uznania :p:p:p:p Quote
Murka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Redzik zdjął sobie dzisiaj sam opatrunek (chwilę wcześniej pękł mu kołnierz). W sumie i tak był czas, więc nie ma w tym chyba żadnej tragedii. Łapka jednak jest trochę krzywa, Red staje na nią, biega i używa, ale też trochę kuleje (jak biega to tego nie widać). Nie rzuca się to bardzo w oczy, ale czasem nawet tę łapkę trzyma w powietrzu. Mam tylko nadzieję, że go już nie boli, bo bryka jak szczeniaczek :p W każdym razie jutro skontaktujemy się z wetem, który prowadził leczenie jego łapki i jeśli będzie taka potrzeba podjedziemy na kontrolę. Quote
Tola Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 te usmiechnięty pycholek Redzika - cudny:loveu: Czemu nikt nie chce takiego przytulasnego piesia... Trzymam kciuki za łapkę. Quote
Isadora7 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Aukcja jest jeszcze 7 dni. Czy istnieje szansa na fajne zdjęcia, bez "oprzyrządowania"? Kolejne allegro zrobiłąbym nie na fundacyjnym koncie i full wypas wyróżnień. Quote
Energy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Mam nadzieję, że Redzik nic w tej łapinie już sobie nie popsuje tylko wykonał pracę za weta;) Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 i jak tam Redzik? Też mam nadzieję, że przez swoją samodzielność niczego nie zmajstrował ;) Quote
Murka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Red gdzieś zapodział swojego ulubionego piszczącego jeżyka, ale inne zabawki też są ok ;) Pluszowe też może być, fajnie się mamle I ciąąągnie :p O ciotka ma jakąś nową zabawkę! Quote
Murka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jestem taaaki śliczny :loveu: Mam jeszcze sporo fotek :cool3: Zaraz będą filmiki dla odmiany. Quote
Murka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tutaj zwykłe psie czynności ;) YouTube - IMGP0863 A tu zabawy YouTube - IMGP0841 YouTube - IMGP0846 Jak widać łapka w niczym Redowi nie przeszkadza, ale nie jest niezauważalna. Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale fajny ten Redzik, najważniejsze, że łapa go nie boli! Quote
Murka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam nadzieję, że Isadora będzie zadowolona :p Z łapką podjedziemy do kontroli, aby upewnić się że go nie boli i czy tak ma zostać. Jak widać Red często trzyma ją w górze, ale też normalnie używa. Nie wiem więc czy trzymanie w górze to przyzwyczajenie czy coś mu tak przeszkadza. Przyszły wpłaty: 50 zł p.Anna z Werbkowic :loveu: 20 zł eloise :loveu: Czy ktoś już może wymyślił karmę dla Reda?? Bo ten 1000 zł czeka na rozporządzenie... Quote
Energy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale szczęśliwy psiak, cudny jest:loveu: Miejmy nadzieję, że to tylko z przyzwyczajenia łapinę trzyma w górze. Quote
Isadora7 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Rewelacja. Wieczorem przerabiam allegro. Filmiki tez wstawie. Quote
anciaahk Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ależ szczęśliwy psiak :), cudnie się bawi, ile ma w sobie radości :). Quote
izzie1983 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Swoją dolę za wrzesień na Redzika przeleję jutro lub w czwartek wieczorem. Zapisałam sobie :-) Quote
Recommended Posts