Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny, brązowo-miedziany pies błąka się od 3 lat po osiedlu i nikogo z mlodziezy chocby nie ruszylo sumienie i serce , by go przygarnąć ?? To średniej wielkości ,urodziwy pies i widać ,że lgnie do dzieci i mlodzieży ...
I do tego bandyckie polowania na bezbronnego ,spokojnego psa urządzane przez zwyrodnialców,ktore moga skończyć się tragicznie lada dzień a raczej noc ....bo w nocy psychopaci i oprawcy psa są mniej uchwytni i mnie widoczni. Czy w Zamościu nie ma oddzialu Straży dla zwierząt -to duże miasto przecież ..?? Policja urządza najazdy na osiedle ,gdy grupa mlodzieży robi sobie spokojnie kolo bloków grilla wieczorem -a nie może zlapać tych bandytów polujących na bezbronnego psa ...??
Czy u Murki jest szansa na miejsce dla tego miedzianego psa ?

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zajrzyjcie tutaj
http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/
pojechała tam wczoraj zalękniona sunia z radlina,swietni ludzie,pracują z psami,ceny nie sa zaporowe,o ile sie orientuje to miejsce chyba jest ale sprawdzcie,mógłby tam troszkę pobyć ,wyprowdza go z lęków a my na spokojnie poszukamy DT,blisko nie jest ale myslę że warto spróbowac,trasa tez jak od was taka dość dobra bo na warszawę

Posted

Ukryty Smok napisał(a):
Zacznijmy zbiórkę na hotel, tymczas, cokolwiek...
Deklaruję 30 złotych. Oczywiście miesięcznie.

Pzdr,

Ukryty Smok

Wielkie dzieki.
Zmienię tytuł i wpisze do pierwszego postu.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ja moge 50zł jednorazowo wpłacic...jutro podzwonie po jakiś hotelikach mi znanych...powiedzcie jaka on ma wielkość, gdzieś do kolana??

on raczej większy:shake:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ja moge 50zł jednorazowo wpłacic...jutro podzwonie po jakiś hotelikach mi znanych...powiedzcie jaka on ma wielkość, gdzieś do kolana??

Tak; pies jest sredniej wielkości, mniej więcej do kolana lub tuz ponad kolano

Posted

wchodzę na wątek. Narazie żadnego pomysłu nie mam :shake: ale z czasem może cos wpadnie do głowy. Chociaż wiem, że tego co najbardziej tutaj brakuje to właśnie czas

Posted

majqa napisał(a):
Ktoś zaproponował schron, a raczej "numer ze schronem", pomysł dobry tylko lepiej to uskutecznić w przypadku innego schronu. Przychylniejszego zwierzakom. Mylę się Tolu? Wiesz, jakie sprawy mi się przypominają. :-(

Wiem:-(
U nas go nie przyjmą, szczególnie gdy ktos z nas poprosi:roll:

Posted

jogi napisał(a):
(...) Wiem, że to zabrzmi paradoksalnie, ale na chwilę obecną dla niego lepszy będzie schron. (...).

Ktoś zaproponował schron, a raczej "numer ze schronem", pomysł dobry tylko lepiej to uskutecznić w przypadku innego schronu. Przychylniejszego zwierzakom. Mylę się Tolu? Wiesz, jakie sprawy mi się przypominają. :-(

Posted

Tola napisał(a):
Wiem:-(
U nas go nie przyjmą, szczególnie gdy ktos z nas poprosi:roll:

A poprosić jakąś nie znaną przez kierownictwo schronu dogomaniaczkę z Zamościa o odegranie roli osoby, która go znalazła? Nie wiem jak jest u Was w schronie, ale chyba wszystko byłoby lepsze od ewentualnej śmierci w męczarniach :roll:

Posted

[quote name='Tola'](...) U nas go nie przyjmą, szczególnie gdy ktos z nas poprosi:roll:
Toluś, dlatego pisałam o innym obszarze i szopce do odstawienia, a że mam takową za sobą, wiem o czym piszę. To się udaje i już, ja nie żałuję, a pies już dawno w nowym domu.

Posted

Podlinkowany banerek. Kiepski ale zdjęcia też nie najlepsze.
Jakby się pojawiły lepsze to zrobię nowy.
Tola postrajcie o lepsze zdjęcia może sie uda wam zrobić.

.

Posted

majgo ja wiem jak jest w zamojskim schronie, bo sama rozpętałam rok temu o to piekło.
Teraz jednak jest tam lepiej i jeśli na szali położymy życie tego psa, a pobyt krótki w schronie, to szala się przeważa dość znacznie.

Nie da się jednak przeskoczyć prywatnych złośliwości kiero, to jest ponad wszystkim, więc chron zamojski odpada. o tym pisząc swojego posta nie pomyslałam:roll:

Posted

[quote name='Isadora7']

Podlinkowany banerek. Kiepski ale zdjęcia też nie najlepsze.

Jakby się pojawiły lepsze to zrobię nowy.
Tola postrajcie o lepsze zdjęcia może sie uda wam zrobić.

Wielkie dzieki.
Kto ma miejce proszę o wklajanie

Posted

jogi napisał(a):
(...) Teraz jednak jest tam lepiej i jeśli na szali położymy życie tego psa, a pobyt krótki w schronie, to szala się przeważa dość znacznie. (...)

I to jest racja, bez dwóch zdań.

Posted

Poker napisał(a):
ja też jakiś grosz dorzucę i sama pójdę z torbami :roll:
bazarek mogę zrobić.

Dzieki. Teraz kazda zlotóweczka potrzebna.