Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Na koncie jest 25 zl od dwu pierwszych osob. I co teraz?
Na aukcję wchodzą wciąz nowe osoby...

A może można dodać cegiełki? Lub napisać, że cegiełki się skończyły, ale wpłaty mile widziane? Lub niech Isadora7 wznowi aukcję!

Posted

[quote name='Isadora7']ta osoba zalicytowała o godzinie wto 11 sie 2009 13:44:10 CEST czyli nie sposób zęby kasa juz wpłyneła.

[quote name='eloise']myślę, że trzeba do jutra czekać, bo bank może jutro dopiero zaksięgować wpłatę. o ile to nie żart...

[quote name='Isadora7']Napisałam poprzez allegro zapytanie. Zobaczymy.

[quote name='anciaahk']Użytkownik ma pozytywne komentarze, więc miejmy nadzieję, że to nie żart - trzymam kciuki. Wpłata może być w ciągu kilku dni więc spokojnie.
Tak czy inaczej też mam redsika na aukcji, odnowiłam ostatnio.
Duszony drutem,bezdomny od 3 lat,uratuj go!!!! (704837591) - Aukcje internetowe Allegro

[quote name='Isadora7']Mam potwierdzenie, że to nie jest pomyłka. Jedyne co to Pan sobie życzy imienny dyplom, co oczywiście zrobię i wyślę po potwierdzeniu wpłaty.

[quote name='agusiazet']A może można dodać cegiełki? Lub napisać, że cegiełki się skończyły, ale wpłaty mile widziane? Lub niech Isadora7 wznowi aukcję!

Czekamy. Pan potwierdził wczoraj w odpowiedzi na moje zapytanie że to nie żart. Teoretycznie dzisiaj do wieczora powinny sie pojawić pieniadze na koncie (ostatni sesja w bankach zazwyczaj o 18.

Dopisać juz nic nie daje, natomiast w każdej chwili (bykle nie w pracy) mogę zrobić kolejną edycję niezależnie od tego czy Pan istotnie wpłaci czy nie.

Posted

:multi::multi::multi:
Pan wpłacił na konto.
Wszystko jest ok.
Nasz Książe ma pieniążki na podreperowanie zdrowia.
Wieczorem rozliczę wpłaty.

Posted

izzie1983 napisał(a):
Niesamowite :loveu: Jednak jest sporo dobrych ludzi :-)

Oj tak:loveu:
To spora ilosc cegiełek i dlatego ta nasza niepewnośc- czy to nie żart.
Rozmawialam przed chwilą Murką, dzisiaj przeleję pieniążki. Murka zadecyduje jakie preparaty zakupic dla Reda, zeby nożka jak najszybciej zrastała się

Posted

:klacz: Brawo dla Pana!!! dziękujemy!!! dziekujemy wszytskim darczyńcom, każda kwota i każda pomoc jest bezcenna:iloveyou: Tola, podziękuj Panu w imieniu nas wszytskich za tak hojny gest

Posted

[quote name='Tola']:multi::multi::multi:
Pan wpłacił na konto.
Wszystko jest ok.
Nasz Książe ma pieniążki na podreperowanie zdrowia.
Wieczorem rozliczę wpłaty.

[quote name='Tola']Oj tak:loveu:
To spora ilosc cegiełek i dlatego ta nasza niepewnośc- czy to nie żart.
Rozmawialam przed chwilą Murką, dzisiaj przeleję pieniążki. Murka zadecyduje jakie preparaty zakupic dla Reda, zeby nożka jak najszybciej zrastała się

A ja w związku z tym bardzo proszę o zdjęcia psiaka, bardzo chętnie zbliżenia "twarzy" ale takie nie przerabiane, nie cięte, żywcem z aparatu. Prosże o zdjęcia na maila patyk@cad.pl

Jak wcześniej wspomniałam Pan sobie zażyczył dyplom dedykowany i taki projektuję. dla mnie to zrozumiałe i z chęcią "dopieszczę" Pana a konkretnie dyplom.
Wydrukuję pewnie solventem lub inną dobrą techniką cyfrową. Potrzebne mi dobre zdjęcia.

.

Posted

[quote name='Szerman']Czy "twarz" może być w kołnierzu? Musi go nosić bo zjada opatrunek.

Jak najbardziej może być (reszte photoshop zrobi), byle fajne dobre zbliżenie. Oczywiście inne ujecia tez poproszę, musze fajny design zrobić.

Posted

eloise napisał(a):
:klacz: Brawo dla Pana!!! dziękujemy!!! dziekujemy wszytskim darczyńcom, każda kwota i każda pomoc jest bezcenna:iloveyou: Tola, podziękuj Panu w imieniu nas wszytskich za tak hojny gest

Pięknie dziękujemy wszystkim darczyńcom:loveu:
Isadora7 szykuje dyplomy:loveu:
Nasz kochany Redzik zebrał 1000zl na poratowanie zdrowia, a w szczegolnosci łapki. Murka potwierdzi wpłatę na watku.
Teraz Redzikowi potrzebny własny dom, a w tej sprawie cisza:roll:
Dziękuję bardzo wszystkim za obecnosc na watku, bądzcie nadal z nami i nie opuszczajcie Redzika:loveu:
Niech nasze dobre mysli przyniosą cudowny dom temu cudownemu psu.

Posted

Dziś mija miesiąc pobytu Reda w naszym hoteliku.
Rozliczenie wygląda następująco:
wpłaty:
Sacred PIRANHA 20 zł
becia222 30 zł
stonka1125 50 zł
p. Anna z Werbkowic 30 zł
izzie1938 10 zł
eloise 10 zł
Olga7 10 zł
Ukryty Smok 30 zł
p. Weronika z Dębna Lubuskiego 35 zł
p. Michał ze Szczecina 20 zł
lu_Gosiak 50 zł
p Małgorzata z Denkowic 8 zł
p. Bogusia z Kępna 200 zł
ala123 100 zł
Filipki 100 zł
p. Marcin z Zamościa 55 zł
p. Joanna z Żor 100 zł
REJA 10 zł p. Krzysztof z Zamościa 20 zł
100zł
p. Bogusia 150 zł
eloise 15 zł
becia 222 50 zł
agusiazet 20 zł
izzie 1938 10 zł
Ukryty Smok 30 zł
stonka 1125 50 zł
p. Bogusia z Kępna 150 zł

razem 1463 zł.

koszty

transport 30 zł (Lublin 1/2 kosztów)
RTG i opatrunek 100 zł
transport 15 zł (St Wola, 1/2 kosztów)
zmiana opatrunku 25 zł
transport 30 zł (Lublin)
zmiana opatrunku 30 zł
transport 60 zł (Lublin)
transport 30 zł (St Wola)
kołnierz 20 zł
zmiana opatrunku 20 zł
transport 20 zł (Lublin 1/3 kosztów)
karma 24 zł
hotel 240 zł

razem 644 zł

1463 - 644 = 819

Stan na dziś (13.08.2009) + 819,- zł

Posted

Wpłynęło jeszcze 10 zł od REJA.
Przyszła natomiast faktura z Lublina za opiekę weterynaryjną podczas jego pobytu w klinice w Lublinie, za zmianę opatrunku, RTG itp.: 100 zł.

Tymczasem Red sobie świetnie radzi, używa chorej łapki i czasem nawet biega na tej łapce :multi:
Jak mi się filmik załaduje to Wam pokażę ;)