Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż, we wtorek spotkał mnie niewątpliwy zaszczyt poznania Reda. Odwiedzony w klinice, pokazał zupełnie niezły humor... Pomizialiśmy się (chłopak lubi całuski), podrapalismy za uszkami...
Opatrunek został sprawdzony - trzymał się dobrze.
Jednak Red strasznie nudzi się w psiarni, nawet trochę chuligani...;) Przewrócił płotek i wylał wodę. Ale to nic, zostało natychmiast posprzątane!

Red to pies o cudnym charakterze. Zdjęcia nie oddają też jego urody - jest naprawdę bardzo, bardzo ładnym pieskiem. Myślę, że taki skarb szybko (po leczeniu) znajdzie kochający dom...

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. Murko, nie denerwuj się, dziś zrobię przelew...

Posted

Tak, wczoraj przywiozłem go z Lublina. Ma cały czas opatrunek usztywniający (dr Orzelski mówił że wystąpił opóźniony zrost kości), ale już nieco skrócony, tak że chodząc podpiera się już chorą łapą. Będzie go jeszcze nosił przez 4 tygodnie. Smutek przeszedł mu jak ręką odjął, od razu kiedy zobaczył mnie wychodzącego z samochodu - nie chciał wracać z wybiegu do kojca. Teraz biega merdając ogonem po całym placu i nadrabia zaległości w zaznaczaniu terenu, wygląda na bardzo zadowolonego. Ponieważ był w klinice kilka dni dłużej niż przewidywano, dostawał jedzenie z zapasów katedry - całkowicie gratis. Za pobyt w klinice także nie zażądano ani grosza - dziękujemy bardzo.

Posted

Kochany Redzik:loveu:
Dziękujemy klinice, ze tak potraktowano Redzika; wpłaty z cegiełek i tak zasilą jego konto i juz Murka zadecyduje, jak je dla Reda spozytkowac.

Posted

[quote name='Isadora7']Aukcja charytatywna dla Reda:
Duszony drutem, bity za bedomność - charytatywna (711218445) - Aukcje internetowe Allegro

.

[quote name='Tola']Kochany Redzik:loveu:
Dziękujemy klinice, ze tak potraktowano Redzika; wpłaty z cegiełek i tak zasilą jego konto i juz Murka zadecyduje, jak je dla Reda spozytkowac.

Jestem w szoku. Wygląda na to że cała aukcja sprzedana. Tola czekam na potwierdzenie wpłat zebym mogla cegły wysłać.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jestem w szoku. Wygląda na to że cała aukcja sprzedana. Tola czekam na potwierdzenie wpłat zebym mogla cegły wysłać.

Na koncie jest 25 zl od dwu pierwszych osob. I co teraz?
Na aukcję wchodzą wciąz nowe osoby...

Posted

Tola napisał(a):
Na koncie jest 25 zl od dwu pierwszych osob. I co teraz?
Na aukcję wchodzą wciąz nowe osoby...

ta osoba zalicytowała o godzinie wto 11 sie 2009 13:44:10 CEST czyli nie sposób zęby kasa juz wpłyneła.