Energy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jak on się ufnie przytula:loveu:jemu chyba nawet ten kołnierz nie przeszkadza, tak mu jest dobrze. Quote
Olga7 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nareszcie Redzik nie musi bać się zlych ludzi i uciekać przed bandytami z latarkami i kijami na kulawego psa ,ktorego juz raz okaleczyli ...i może żyć spokojnie -nawet z tym talerzem na szyjce ..;) buziaki dla Reda :) czerwonego psa !!;) Quote
Tola Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 No widzę, ze nasz Redzik wyściskany za te wszystkie 3 lata:loveu: Quote
Kaja i Aza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jakiz to slodki psiak; dlaczego ja nie moge przygarnac wszystkich potrzebujacych domu psow tego swiata? Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 pięknie główkę do głaskania nadstawia :loveu: Dobrze, że jest bezpieczny w hoteliku. Quote
Luzia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 I co odzywał się ktoś już w sprawie adopcji? Czy zero zainteresowania? :razz: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Red, witam cie psinko :loveu: poczekamy razem na tego twojego 'ludzia'. Quote
Murka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Red miał dzisiaj zmieniany opatrunek na łapce, bo tamten zaczął mu się zsuwać. Wet, który wykonywał nowe usztywnienie stwierdził, że kości się już zrosły, łapka nie jest opuchnięta ani nie ma odparzeń, także generalnie ok. Prawdopodobnie jest lekkie przesunięcie kości, ale nie powinno to stanowić problemu, często tak złamane kości się zrastają. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie Red pojedzie na kontrolę do Lublina do ortopedów (miał się pojawić ok. miesiąca od założenia usztywnienia). Do tego czasu oczywiście będzie miał usztywnienie nadal. Mnie trochę martwi, że on praktycznie w ogóle tej łapki nie używa (na początku się podpierał), ale może po prostu bolała go i przyzwyczaił się nosić ją uniesioną :roll: Koszty dzisiejszych działań to 25 zł zmiana opatrunku + 15 zł koszt dojazdu do lecznicy do Stalowej Woli (1/2 kosztów). Quote
Tola Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Nie miałam zadnego tel w sprawiem adopcji Reda:-( Quote
stonka1125 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 tak ogólnie to ostatnio ludzie coś sie do adopcji nie garną,ale wywalic w lesie albo do schronu oddać ,a i owszem:angryy::angryy::angryy: Quote
Torusia Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 czasem bardziej zwracają uwagę jak zostaje mniej dni do końca ogłoszeń :roll: pozdrowienia dla Reda :lol: Quote
robkowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Red - Zwierzaki - cafeanimal.pl Duszony drutem,bezdomny od 3lat pies,uratuj go! Duszony drutem, bezdomny od 3lat pies,uratuj go! / Psy > Pozostałe - Kraków Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Ogłoszenia - Adopcje - Duszony drutem,bezdomny od 3lat Red szuka domu! Duszony drutem,bezdomny od 3lat Red szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia oddam psa - Red to ok 3-4 letni psiak średniej wielkości o brą tel podałam tak jak w Allegro było podane, do Murki, tekst musiałam niestety grubo okroić Quote
robkowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 na Giełdzie ogłoszeń podświetla się motoryzacja, nie wiem skąd bo ogłoszenie umieszczałam w dziale zwierzęta i tam jest:roll: nie będę już dociekać bo padam z nóg Quote
Tola Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Redziku trzymam kciuki za ten jedyny domek. Musisz piesku byc juz tylko szczęśliwy i kochany. Quote
marysia55 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Tola, zobaczysz że tak się stanie:loveu: Czasami tylko trzeba poczekać troche dłużej. Wiem, że każdego w takiej sytuacji to denerwuje. Ale to na pewno będzie szczęśliwe zakończenie:p Quote
Tola Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 marysia55 napisał(a):Tola, zobaczysz że tak się stanie:loveu: Czasami tylko trzeba poczekać troche dłużej. Wiem, że każdego w takiej sytuacji to denerwuje. Ale to na pewno będzie szczęśliwe zakończenie:p Wierzę w to, bo nie moze byc inaczej:p Quote
anciaahk Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Śpieszę donieść, że ma na allegro 1 obserwatora. Niech nie obserwuje, tylko bierze :). Quote
Tola Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 anciaahk napisał(a):Śpieszę donieść, że ma na allegro 1 obserwatora. Niech nie obserwuje, tylko bierze :). To trzymajmy kciuki. Moze to będzie TEN dom... Quote
marysia55 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 anciaahk napisał(a):Śpieszę donieść, że ma na allegro 1 obserwatora. Niech nie obserwuje, tylko bierze :). lepiej niech poobserwuje i podejmie konkretną decyzję:mad: a jaka to wiemy;) Quote
Recommended Posts