Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nareszcie Redzik nie musi bać się zlych ludzi i uciekać przed bandytami z latarkami i kijami na kulawego psa ,ktorego juz raz okaleczyli ...i może żyć spokojnie -nawet z tym talerzem na szyjce ..;) buziaki dla Reda :) czerwonego psa !!;)

Posted

Red miał dzisiaj zmieniany opatrunek na łapce, bo tamten zaczął mu się zsuwać. Wet, który wykonywał nowe usztywnienie stwierdził, że kości się już zrosły, łapka nie jest opuchnięta ani nie ma odparzeń, także generalnie ok. Prawdopodobnie jest lekkie przesunięcie kości, ale nie powinno to stanowić problemu, często tak złamane kości się zrastają.
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie Red pojedzie na kontrolę do Lublina do ortopedów (miał się pojawić ok. miesiąca od założenia usztywnienia). Do tego czasu oczywiście będzie miał usztywnienie nadal.

Mnie trochę martwi, że on praktycznie w ogóle tej łapki nie używa (na początku się podpierał), ale może po prostu bolała go i przyzwyczaił się nosić ją uniesioną :roll:

Koszty dzisiejszych działań to 25 zł zmiana opatrunku + 15 zł koszt dojazdu do lecznicy do Stalowej Woli (1/2 kosztów).

Posted

na Giełdzie ogłoszeń podświetla się motoryzacja, nie wiem skąd bo ogłoszenie umieszczałam w dziale zwierzęta i tam jest:roll: nie będę już dociekać bo padam z nóg

Posted

Tola, zobaczysz że tak się stanie:loveu: Czasami tylko trzeba poczekać troche dłużej. Wiem, że każdego w takiej sytuacji to denerwuje. Ale to na pewno będzie szczęśliwe zakończenie:p

Posted

marysia55 napisał(a):
Tola, zobaczysz że tak się stanie:loveu: Czasami tylko trzeba poczekać troche dłużej. Wiem, że każdego w takiej sytuacji to denerwuje. Ale to na pewno będzie szczęśliwe zakończenie:p

Wierzę w to, bo nie moze byc inaczej:p

Posted

anciaahk napisał(a):
Śpieszę donieść, że ma na allegro 1 obserwatora.
Niech nie obserwuje, tylko bierze :).

To trzymajmy kciuki. Moze to będzie TEN dom...

Posted

anciaahk napisał(a):
Śpieszę donieść, że ma na allegro 1 obserwatora.
Niech nie obserwuje, tylko bierze :).

lepiej niech poobserwuje i podejmie konkretną decyzję:mad: a jaka to wiemy;)