Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anciaahk napisał(a):
Tola zawsze do usług. Z ogłoszeń mogę robić allegro, bo to umiem, nie zawsze wyróżnione, ale jak trzeba to pisz.

Dzięki:loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
pieknie wyszło Ci to allegro:thumbs: . Trwa dopiero 2 godz. a juz prawie 60 wejść. Trzymam kciuki, żeby przyniosło domek 'Czerwonemu Hrabikowi' :p

Pięknie:pteż trzymam kciuki za dobry domek i człowieka, który zapewni Redzikowi godne, bezpieczne i szczęśliwe życie:thumbs:

Posted

[quote name='REJA']Tydzień internetu nie miałam ,ale od razu odwiedzam Redzika.Widzę ,że specjalistka od tekstów Marysia też tu zadziałała ;).
:oops::oops: jaka tam specjalistka chyba, że taka 'domorosła' :p tak naprawdę to się znam tylko na cyferkach i podatkach :evil_lol:

[quote name='Torusia']bardzo ciekawe allegro tak ładnie tekst wkomponowany na przemian ze zdjęciami :lol:
to cudne allegro to dzieło cioteczki anciaahk :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):

to cudne allegro to dzieło cioteczki anciaahk :loveu:

Ja jestem też od cyferek :diabloti:, a allegro to Twoje dzieło :eviltong:. Oby przyniosło Redsikowi szczęście.

Posted

U Reda wszystko ok. Opatrunek na razie się trzyma. Redzik bardzo grzeczny. Nauczył się za to dawać głos :lol: albo jak domaga się spacerku, albo dla podniesienia image jak się mu jakiś pies za płotem nie spodoba :cool3: