Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nasikał i się w tym wytarzał :evil_lol: ale piękniej wygląda bez kołnierza i gipsu,cudeńko prawdziwe :loveu: miałam dzisiaj okazję poznać Kasię :loveu: ale było ciemno i nie widziałam Reda,szkoda :roll:

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Redzik cudowny:loveu:
A te jego zabawy takie radosne.
Nadrania chlopak zaleglosci, bo do tej pory na pewno nie wiedzial, co to zabawa i zabawka:roll:
Wymarzylam sobie dla niego cieply, kochany dom...

Posted

Jutro chyba Red podjedzie do Lublina na kontrolę.
Łapka bez zmian, ona jest taka krzywawa trochę, ale zobaczymy czy trzeba coś z tym jeszcze robić, bo jeśli jest to dwukrotne złamanie, to może nie da się lepiej tej łapki złożyć :roll:

Przyszły wpłaty:
30 zł Becia2222
10 zł izzie1983

Posted

Wczoraj TZ był z Redem w Lublinie, ale minął się z prowadzącym leczenia Reda wetem. Przyjeła go jakaś wetka i stwierdziła, że kontrolę musi przeprowadzić wet prowadzący. Zrobiła opatrunek na łapę z samego bandażu, skasowała 55 zł i odesłała do wtorku (wtedy będzie "nasz" wet) :roll: Opatrunek wytrzymał zaledwie podróż do hoteliku i godzinę więcej; mimo, że Red miał kołnierz to opatrunek sobie jakoś zdjął. Chyba mu się zsunął po prostu, bo jest nienaruszony :roll:

No nic, trzeba czekać do wtorku. Tylko kasa dziś niepotrzebnie wydana (55 zł + 60 zł przejazd do Lublina) i nasza strata czasu.

Posted

O a to ciekawe metody stosuje ta wetka:crazyeye:ciekawe co przy takiej łapce może pomóc bandaż:razz: Redzik pewnie tak samo myślał więć się go pozbył:cool3:

No to na pożądną konsultację musimy poczekać, mam nadzieję, że wszystko będzie ok:p

Posted

funia napisał(a):
marta pominęłaś w pierwszym poście drugą moją ciocie która wpłaca 10zł:razz:

Juz poprawiam:oops:
Jak wpisac imię?
Przeproś Ciocię.

Posted

miałam nadzieję, że jak tu zaglądnę to usłyszę , że na Reda czeka domek, ale to jeszcze na odwrót to Red czeka na domek. Szkoda bo to fajny, żwawy piesiorek. Red w takim razie idziemy na samą górę, może tutaj wypatrzymy domek, też byłoby fajnie :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
miałam nadzieję, że jak tu zaglądnę to usłyszę , że na Reda czeka domek, ale to jeszcze na odwrót to Red czeka na domek. Szkoda bo to fajny, żwawy piesiorek. Red w takim razie idziemy na samą górę, może tutaj wypatrzymy domek, też byłoby fajnie :loveu:

Ja ciągle czekam na jakikolwiek tel, ale na razie cisza:shake:
Redzik - gdzie ten domek:roll:

Posted

Red był dzisiaj na kontroli i łapka ma zostać taka jaka jest, nie ma już żadnych opatrunków ani drutowania. Tylko w najbliższym czasie nie może tej łapki forsować (np. bieganie itp.). A to będzie trudne :shake:
Wet nie wziął jak zwykle nic za wizytę. Koszty na dzisiaj to tylko 30 zł (połowa kosztów przejazdu do Lublina).