Torusia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 nasikał i się w tym wytarzał :evil_lol: ale piękniej wygląda bez kołnierza i gipsu,cudeńko prawdziwe :loveu: miałam dzisiaj okazję poznać Kasię :loveu: ale było ciemno i nie widziałam Reda,szkoda :roll: Quote
Kaja i Aza Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Torusia napisał(a):nasikał i się w tym wytarzał :evil_lol: No co Ty, przeciez wyraznie tarzal sie obok;) Cudny Rudzik jest, a ja nieustanie w zalu, ze nie moge mu dac domu. Quote
Tola Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Redzik cudowny:loveu: A te jego zabawy takie radosne. Nadrania chlopak zaleglosci, bo do tej pory na pewno nie wiedzial, co to zabawa i zabawka:roll: Wymarzylam sobie dla niego cieply, kochany dom... Quote
izzie1983 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Przelałam niedawno za hotelik za wrzesień :-) Quote
Tola Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 izzie1983 napisał(a):Przelałam niedawno za hotelik za wrzesień :-) Dziękuję pięknie:loveu: I wszystkim wpłacającym również:loveu: Quote
Becia2222 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dzisiaj zrobiłam przelew za wrzesień. Buziaczki dla Reda. Quote
Tola Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Becia2222 napisał(a):Dzisiaj zrobiłam przelew za wrzesień. Buziaczki dla Reda. Dziękuję:loveu: Quote
Murka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jutro chyba Red podjedzie do Lublina na kontrolę. Łapka bez zmian, ona jest taka krzywawa trochę, ale zobaczymy czy trzeba coś z tym jeszcze robić, bo jeśli jest to dwukrotne złamanie, to może nie da się lepiej tej łapki złożyć :roll: Przyszły wpłaty: 30 zł Becia2222 10 zł izzie1983 Quote
Energy Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Trzymam kciuki za jutrzejszą kontrolę, żeby nic już nie trzeba było robić:p Quote
Ra_dunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Radosny Redzik :) Filmik z tarzakiem mnie szczerze rozbawił :loveu: Quote
Murka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wczoraj TZ był z Redem w Lublinie, ale minął się z prowadzącym leczenia Reda wetem. Przyjeła go jakaś wetka i stwierdziła, że kontrolę musi przeprowadzić wet prowadzący. Zrobiła opatrunek na łapę z samego bandażu, skasowała 55 zł i odesłała do wtorku (wtedy będzie "nasz" wet) :roll: Opatrunek wytrzymał zaledwie podróż do hoteliku i godzinę więcej; mimo, że Red miał kołnierz to opatrunek sobie jakoś zdjął. Chyba mu się zsunął po prostu, bo jest nienaruszony :roll: No nic, trzeba czekać do wtorku. Tylko kasa dziś niepotrzebnie wydana (55 zł + 60 zł przejazd do Lublina) i nasza strata czasu. Quote
Energy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 O a to ciekawe metody stosuje ta wetka:crazyeye:ciekawe co przy takiej łapce może pomóc bandaż:razz: Redzik pewnie tak samo myślał więć się go pozbył:cool3: No to na pożądną konsultację musimy poczekać, mam nadzieję, że wszystko będzie ok:p Quote
funia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 marta pominęłaś w pierwszym poście drugą moją ciocie która wpłaca 10zł:razz: Quote
Tola Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 funia napisał(a):marta pominęłaś w pierwszym poście drugą moją ciocie która wpłaca 10zł:razz: Juz poprawiam:oops: Jak wpisac imię? Przeproś Ciocię. Quote
robkowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 bazarek dla Reda, szklane witrażyki z psami rasowymi w rozmiarach 21x15 i 18x13: http://www.dogomania.pl/forum/f99/szklane-witraze-po-5zl-z-psami-roznych-ras-dla-reda-do-27-09-a-145920/#post12922911 Quote
funia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ok ,ciocia się nie pogniewa bo nie ma pojęcia co to dogomania :evil_lol:,ona tylko ma płacić i już ale fajnie ze poprawione;) Redzik uroczy;) Quote
marysia55 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 miałam nadzieję, że jak tu zaglądnę to usłyszę , że na Reda czeka domek, ale to jeszcze na odwrót to Red czeka na domek. Szkoda bo to fajny, żwawy piesiorek. Red w takim razie idziemy na samą górę, może tutaj wypatrzymy domek, też byłoby fajnie :loveu: Quote
Tola Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 marysia55 napisał(a):miałam nadzieję, że jak tu zaglądnę to usłyszę , że na Reda czeka domek, ale to jeszcze na odwrót to Red czeka na domek. Szkoda bo to fajny, żwawy piesiorek. Red w takim razie idziemy na samą górę, może tutaj wypatrzymy domek, też byłoby fajnie :loveu: Ja ciągle czekam na jakikolwiek tel, ale na razie cisza:shake: Redzik - gdzie ten domek:roll: Quote
Torusia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 czasem trzeba czekać dłużej, może warto,Fryzia też czekała bardzo długo i jak dobrze trafiła :lol: Quote
Energy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Redzik biegaj po domek:p Murka udało się pokazać Redzika wetowi? Quote
Murka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Red był dzisiaj na kontroli i łapka ma zostać taka jaka jest, nie ma już żadnych opatrunków ani drutowania. Tylko w najbliższym czasie nie może tej łapki forsować (np. bieganie itp.). A to będzie trudne :shake: Wet nie wziął jak zwykle nic za wizytę. Koszty na dzisiaj to tylko 30 zł (połowa kosztów przejazdu do Lublina). Quote
Energy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A on przecież biega, skacze, jak psiakowi powiedzieć, że ma oszczędzać łapkę:cool3: Dobrze, że już nic nie trzeba robić:lol: Quote
Isadora7 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No Redziku siadam do zwalania zdjęć bez oprzyrządowania i przekombinuję allegro. Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Readziu, bądź grzeczny i nie forsuj łapki ;) Quote
Recommended Posts