Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwróciła sie do mnie o pomoc Magda ze Szczebrzeszyna. Magda pomaga jak moze psom w swoim mieście i okolicack.
Ona opiekowała sie Dorą, onką która pośmierci swojego pana została wyrzucona na bruk.
Dorka już bezoieczna w Warszawie a w Szczebrzeszynie kolejny piesek w potrzebie.

Onka lub onek (raczej sunia ale nie wiadomo na 100 procent).
Psinka pojawiła się kilka dni temu.
Oczywiście przeszkadza ludziom i dlatego pilnie trzeba ja z tamtąd zabrać.

A to onka/onek

Posted

jaka sliczna!jak mozna takiego psa wyrzucic:shake:,trzeba jej jakos pomoc, niestety nie moge jej zabrac do siebie ale moge sie dolozyc do jakiegos hoteliku,czekam na wiecej info o piesiu

Posted

śliczne smutne cudo, może nikt nie wyrzucił, może komuś się zgubił/a, albo jeśli to pies to może za jakąś ponętną suczynką się "wypuścił" i teraz nie może trafić

Posted

Teraz skojarzyłam ,że niedaleko Szczebrzeszyna jest straszna pseudohodowla; człowiek ją prowadzący wykorzystuje też takie przypadki jak ten, czyli zabłąkane i niechciane ONKI wyłapuje a potem - szkoda gadać...
Nie wiele brakowało, aby ten pies ze stacji paliw tam trafił, ale na szczęście jemu się udało i jest teraz bezpieczny .
Boże - mam nadzieję,że i tej psinie też zdążymy pomóc.
Teraz naprawdę totalnie wszystkie znane nam miejsca w Zamościu
i okolicy zajęte i tu jest kłopot.

Posted

ala123 napisał(a):
Teraz skojarzyłam ,że niedaleko Szczebrzeszyna jest straszna pseudohodowla; człowiek ją prowadzący wykorzystuje też takie przypadki jak ten, czyli zabłąkane i niechciane ONKI wyłapuje a potem - szkoda gadać...
Nie wiele brakowało, aby ten pies ze stacji paliw tam trafił, ale na szczęście jemu się udało i jest teraz bezpieczny .
Boże - mam nadzieję,że i tej psinie też zdążymy pomóc.
Teraz naprawdę totalnie wszystkie znane nam miejsca w Zamościu
i okolicy zajęte i tu jest kłopot.

Najważniejsze żeby ja znaleźć,

Posted

co się w tym Szczebrzeszynie dzieje :crazyeye: jak nawet nie wiedziałam dobrze gdzie leży :oops: to już 3 bida z tej miejscowości - wolałabym w inny sposób dokształcać się geograficznie na stare lata :mad:

Posted

Nie wierzę, że ktoś wyrzucił takiego pieknego Onka

Marlena kiedyś znalazła takiego, okazało się, że odnalazł się właściciel, któremu go ukradziono. Takich psów sie nie wyrzuca, takie się kradnie:shake:

Posted

Tola miejmy nadzieję,że jesteśmy przewrażliwione.
A swoją drogą to można byłoby sprawdzić w niedzielę na giełdzie.
Ten człowiek ponoć systematycznie tam sprzedaje psy.

Posted

[Rozmawiałam z Magdą. Psa nie ma :(.
Dziewczyny prosze a może sprawdzicie jeszcze na giełdzie??
I może w tej pseudo???
Ja za daleko jestem