Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

truflaistrucel napisał(a):
Noelani,
a szukasz kogos chetnego na wspolny wyjazd?

TAK :D
No i ewentualnie wspolne ponoszenie ryzyka, bo nie zdaze suce zrobic badan na przeciwciala ;) Nie wiem czy w ogole zdaze w tym czasie do Polski przyleciec, ale na szczescie termin zgloszen uplywa 11 wrzesnia wiec jest jeszcze duzo czasu. Jesli zdarze - bardzo chce jechac!
Zawsze weselej i bezpieczniej jechac z kims, zwlaszcza taki kawal drogi..

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noelani napisał(a):
Noelani,
a szukasz kogos chetnego na wspolny wyjazd?

TAK :D
No i ewentualnie wspolne ponoszenie ryzyka, bo nie zdaze suce zrobic badan na przeciwciala ;) Nie wiem czy w ogole zdaze w tym czasie do Polski przyleciec, ale na szczescie termin zgloszen uplywa 11 wrzesnia wiec jest jeszcze duzo czasu. Jesli zdarze - bardzo chce jechac!
Zawsze weselej i bezpieczniej jechac z kims, zwlaszcza taki kawal drogi..

Badania trwają ciut ponad dwa tygodnie - może zdążysz?

Posted

Noelani napisał(a):
Kika napisał(a):

Badania trwają ciut ponad dwa tygodnie - może zdążysz?

Tak, ale trzeba je zrobic na 3 miesiace przed wyjazdem, wiec nie zdarze :(

"4. Trzymiesięczny okres nie ma zastosowania do ponownego wprowadzenia zwierzęcia domowego, którego paszport zaświadcza, że badanie krwi zostało wykonane z wynikiem pozytywnym zanim zwierzę opuściło terytorium wspólnoty"

Posted

Noelani napisał(a):
O kurcze, to swietnie! To moze faktycznie zdarze i nie bede musiala zostac w Rumunii na wieki ;)

Sądzę,że Rumunom pozostanie Twoje na wieki do niczego nie jest potrzebne :wink: To w druga stronę działa.Jakbys tych badań nie miała to jakis łobuz do UE moze Cię nie wpuścić.

Posted

wow ale fajnie macie że możecie sobie jechac :) ja niestety ma teraz jednego psa w okresie linienia i suke która wyglada super i musi skonczyc Championat by dopiero gdzies mogla za granice sie wybrac :cry:
może w przyszłym roku zabierze sie ktoś ze mną? w zalezenosci gdzie bedzie wystawa ja powinnam sie na 90 % wybrac :) zbieram chetnych na przysżły rok i prosze w zwiazku z tym o jakies info na temat przyszłorocznej wystawy o ile cos wiadomo :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Ja też poproszę o info na temat przyszłorocznego Pucharu o Środkową Europę. Może wiecie gdzie będzie, gdzie tego kochani szukać?
:o

Posted

Ja tez nie mam pojecia gdzie to moze byc, wydaje mi sie ze powinno byc albo na Wegrzech albo w Austriii, bo w ostatnich latach bylo:
2000 - Chorwacja
2001 - Polska
2002- Rumunia
2003 - Czechy
2004 - Słowacja
2005 - Rumunia

Posted

Ja tez nie mam pojecia gdzie to moze byc, wydaje mi sie ze powinno byc albo na Wegrzech albo w Austriii, bo w ostatnich latach bylo:
2000 - Chorwacja
2001 - Polska
2002- Rumunia
2003 - Czechy
2004 - Słowacja
2005 - Rumunia

jak w tych krajach (wegry, austria) to nawet nawet :o chco wolałabym troche inny kraik :) kto jedzie ze mną 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Zaczynam się zastanawiać nad tą wystawą.I to tak całkiem serio 8) Niepokoją mie jednak sędziowie .W obydwa dni tubylcy.Muszę zebrać jeszcze troszkę informacji o hodowlach rumuńskich i samych" układach towarzyskich" :wink:
Może ktoś z was zna w/w sędziów:ŞTEFĂNESCU CRISTIAN (Rumunia)
i PAP VASILE (Rumunia)
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Czy już kiedyś sędziowali w Polsce?Albo chociaż na Słowacji lub w Niemczech?

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Kika napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
korci ta wystawa strasznie :lol: :lol: :lol:

To szybka decyzja i w drogę :wink:

decyzja juz jest :wink:

Jaka, jaka???? :roll:

Posted

Noelani napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
Kika napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
korci ta wystawa strasznie :lol: :lol: :lol:

To szybka decyzja i w drogę :wink:

decyzja juz jest :wink:

Jaka, jaka???? :roll:

A jak myslisz ? Po co te durnowate badania robiłam? :wink:

Posted

a po co te badania????
jak nie przepuszcza to czlowiek zawroci i pojedzie przez Chorwacje,nie???w kilka osob wyjda grosze za nadrobione kilometry:))))jak nie przepuszcza...bo do tej pory powracajacy z Rumunii nie spotkali sie z utrudnionym wjazdem do UE, w koncu Rumunia juz jedna noga w UE jest:)))