Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):Powaznie chcesz :angel: :angel: to ja ci go juz dzisiaj zapisuje :lol: :lol: Tylko czy ci się z czymś nie nałozy :roll: poważnie mówisz :) ???? Jeśli tak to z chęcią moge wystawic :wink: O ile chcesz 8) :wink: raczej nie nałoży sie z niczym :wink: (nie powinno w kazdym razie :) ) Pzdr Quote
Agasia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Jakbys sie komus nakladalo to ja zawsze chetna.. :) :lol: :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Agasia napisał(a):Jakbys sie komus nakladalo to ja zawsze chetna.. :) :lol: :lol: byłam pierwsza z goldenkiem :evilbat: :wink: Quote
Agasia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Savannah napisał(a):Agasia napisał(a):Jakbys sie komus nakladalo to ja zawsze chetna.. :) :lol: :lol: byłam pierwsza z goldenkiem :evilbat: :wink: Co sie bede o goldenka bila.. :evilbat: :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Agasia napisał(a):Savannah napisał(a):Agasia napisał(a):Jakbys sie komus nakladalo to ja zawsze chetna.. :) :lol: :lol: byłam pierwsza z goldenkiem :evilbat: :wink: Co sie bede o goldenka bila.. :evilbat: :lol: wiem wiem :wink: tylko poprostu zastrzegam sobie goldenka :) no chyba że Marta nie chce 8) :wink: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 A w jakiej klasie wystawiasz Lidka? Bo golden juz ok 11 na ringu bedzie i ma 14 konkurentek wiec ciut to podtrwa :roll: Mi sie on nakłada z Softem i moze nawet wejsc na Asanpi, choc watpie, ale róznie bywa :roll: Quote
carotina Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 W razie czego, też moge pomóc :D wychodze pewnie dopiero gdzieś przed 13 8) Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 o to super dziewczyny :angel: :angel: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):A w jakiej klasie wystawiasz Lidka? Bo golden juz ok 11 na ringu bedzie i ma 14 konkurentek wiec ciut to podtrwa :roll: Mi sie on nakłada z Softem i moze nawet wejsc na Asanpi, choc watpie, ale róznie bywa :roll: nie bedzie problemu Marta zapewniam, jak już powiedziałam to tylko zalezy od Ciebie czy chcesz :wink: Twoja wola :) czekam na decyzje :angel: Quote
Agasia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Hoho kolejka chetnych :P Ma goldenek powodzenie.. :evilbat: A ja.. wczesniej niz o 15 nie wejde- bo wchodze na same finaly 8) Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: Quote
carotina Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: spoko :D my bedziemy kibicować :wink: a tak na poważnie, to poprostu pisze to, jakby ktoś inny jeszcze potrzebował pomocy :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Agata, a wiesz coś może więcej o szczegółach dotyczących finału MP: kto się dostał, o której będzie, czy już wybrali osoby do finału itd.? :wink: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Cavalierka napisał(a):Agata, a wiesz coś może więcej oszczegółoach dotyczących finału MP: kto się dostał, o której będzie, czy już wybrali osoby do finału itd.? :wink: z tego co wiem to chyba już niedługo to bedzie wiadomo.... punkty caly czas sa zliczne... :wink: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 carotina napisał(a):Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: spoko :D my bedziemy kibicować :wink: a tak na poważnie, to poprostu pisze to, jakby ktoś inny jeszcze potrzebował pomocy :P no wiem wiem :wink: kto to widzial bic sie o wystawienie psA :evilbat: :evilbat: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Lidka jutro bede rozmawiac w tej spraie z włascielami goldenka :D I co dam znać na pw :wink: Ale raczej będziesz ja męczyc bankowo 8) , bo ja nie dam rady :-? Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):Lidka jutro bede rozmawiac w tej spraie z włascielami goldenka :D I co dam znać na pw :wink: Ale raczej będziesz ja męczyc bankowo 8) , bo ja nie dam rady :-? oki 8) czekam na info na pw, ciesze się że będe mogła pomóc :wink: Pzdr Quote
Agasia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Agata, a wiesz coś może więcej oszczegółoach dotyczących finału MP: kto się dostał, o której będzie, czy już wybrali osoby do finału itd.? :wink: z tego co wiem to chyba już niedługo to bedzie wiadomo.... punkty caly czas sa zliczne... :wink: Wiem ze listy osób, które sie dostaly juz sa, beda wysylane zaproszenia Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Agasia napisał(a):Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Agata, a wiesz coś może więcej oszczegółoach dotyczących finału MP: kto się dostał, o której będzie, czy już wybrali osoby do finału itd.? :wink: z tego co wiem to chyba już niedługo to bedzie wiadomo.... punkty caly czas sa zliczne... :wink: Wiem ze listy osób, które sie dostaly juz sa, beda wysylane zaproszenia to jeszcze lepiej :wink: Quote
Agappe Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: savannah ja przepraszam, ale to ja byłam pierwsza w zaoferowaniu pomocy :) ale jak tak bardzo nalegasz moge Ci odstąpić goldenka :)) Quote
Savannah Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Agappe napisał(a):Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: savannah ja przepraszam, ale to ja byłam pierwsza w zaoferowaniu pomocy :) ale jak tak bardzo nalegasz moge Ci odstąpić goldenka :)) upps ne zauważyłam :oops: :wink: ale ...że tak powiem chętnie wystawie...odstąpisz? :evilbat: :wink: Quote
Savannah Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 sh_maniak napisał(a):Goldenka na topie :ylsuper: no a jak :bigok: :lol: Pzdr Quote
Agasia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Savannah napisał(a):Agappe napisał(a):Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: savannah ja przepraszam, ale to ja byłam pierwsza w zaoferowaniu pomocy :) ale jak tak bardzo nalegasz moge Ci odstąpić goldenka :)) upps ne zauważyłam :oops: :wink: ale ...że tak powiem chętnie wystawie...odstąpisz? :evilbat: :wink: Agappe nie daj sie Lidce :evilbat: 8) Goldenki :drinking: :B-fly: :B-fly: :rainbowa: 0X Quote
Savannah Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Agasia napisał(a):Savannah napisał(a):Agappe napisał(a):Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: savannah ja przepraszam, ale to ja byłam pierwsza w zaoferowaniu pomocy :) ale jak tak bardzo nalegasz moge Ci odstąpić goldenka :)) upps ne zauważyłam :oops: :wink: ale ...że tak powiem chętnie wystawie...odstąpisz? :evilbat: :wink: Agappe nie daj sie Lidce :evilbat: 8) Goldenki :drinking: :B-fly: :B-fly: :rainbowa: 0X agasia... :evil: :evil: :evil: :evilbat: oj oj :wink: Quote
Recommended Posts