Agappe Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 golden_owner napisał(a):ale nie przewidują niestety opóźnienia wystawy :(( I tu sie wcale nie dziwie, bo trudno wszystkim dogodzic. Godzina rozpoczecia jest standardowa, ja bym np. wolala zeby rozpoczelo sie o 13, bo wtedy dojechalabym tego samego dnia, a nie dzien wczesniej, z noclegiem. Ale coz, takie zycie i jechac trzeba dzien wczesniej. Tz. nic nie trzeba, bo nikt mnie nie zmusza, wiec wychodzi na to, ze chce ;) Savannah, dzieki za odpowiedz. Swoja droga to szkoda, ze nie ma np. programu, ktory mialyby wszystkie oddzialy. Program taki automatycznie zliczalby zgloszenia nadsylane wylacznie droga elektroniczna (jak ktos komputera w domu nie ma, to moglby w swoim oddziale przeslac zgloszenie), szeregowal wedlug ras, klas... marzenia ;) No i duzy plus dla poznanskiego oddzialu za szybkie reagowanie na maile - odpowiedz dostalam bodaj po dwoch godzinach :) wczęsniej jak tydzień temu dzwoniłam pani mówiła że dużo osób zgłaszało ten problem i że prawqdopodobnie wystawa zostanie opóźniona// Quote
Marta Chmielewska Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 wfh85 dobry człowieku, to nareszcie cie poznam i twoją przeurocza panienkę :lol: :lol: Czy mi sie wydaje czy byłeś we Wrocławiu na międzynarodówce? Dlaczego ja nie wiem że ty to ty? 8) Byłeś koło grupy hodowców? Bo wygląda na to, że to już trzecia wystawa jak cie mijam :wink: Quote
PARSONRK Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Moje tyż zgłoszone, ale stawki nie chcieli podać, łobuzy :wink: Quote
Savannah Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 PARSONRK napisał(a):Moje tyż zgłoszone, ale stawki nie chcieli podać, łobuzy :wink: i nie podadzą :wink: dopiero dowiesz sie 6 listopada :lol: :wink: Quote
Iwa-R Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Moje tyż zgłoszone, ale stawki nie chcieli podać, łobuzy :wink: i nie podadzą :wink: dopiero dowiesz sie 6 listopada :lol: :wink: Savannah.... wysłałam Ci info na PW. Odpisz plizzzz :modla: Quote
maga18 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Savannah napisał(a): i nie podadzą :wink: dopiero dowiesz sie 6 listopada :lol: :wink: Savannah to dzialaj cosik!!! :lol: Ja grzywacze poprosze kl.mlodziezy psy i mlodziez suki 8) :lol: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Chyba nici z wcześniejszego poznania stawki. Trudno, ja mogę poczekać, ale inni...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Dziewczyny - gratulacje!!! Pięknie wypadłyście!!! I mała prośba - basenji to jakieś były? Chyba tak. Podacie stawkę? Pzdr. Quote
Kika Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Asiaczek napisał(a):Dziewczyny - gratulacje!!! Pięknie wypadłyście!!! I mała prośba - basenji to jakieś były? Chyba tak. Podacie stawkę? Pzdr. Nie sądziłam, że do tej pory nikt nie podał Ci Asiaczku stawki. Proszę bardzo 24.09.2005 psy puppy RIBESSITA SPIRIT OUT OF ZULU champion ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRIKA suki champion AFRICAN RAINBOW'S ABAYOMI AZANA STRONG STAEL RESHENI 25.09.2005 bez tej ostatniej suki w katalogu Quote
Ajrisz Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Hej, Poszukuje transportu do Poznania z Lodzi lub okolic < moge dojechac do Warszawy, Konina - miast pobliskich itp > Jade ze srednim psem, ktory nie sprawia zadnych problemow podczas jazdy. Oczywiscie dorzucam sie do kosztow podrozy. Quote
kingula Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ajrisz byc moze u nas znajdzie sie miejsce, zabieramy jedna samoyedke- a auto mamy na gaz :wink: Dam Ci znac na priw. jak wszystko bedzie jasne. Quote
Ajrisz Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 OK, dzieki zatem i czekam. Ja w sumie moge jechac bez psa, wybieram sie tylko zeby krew oddac < psia > na badanie CEA, takze wystarczy ze zabiore sama probowke. ;-) Quote
Toller Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 To jak my! My też oddajemy krew, tylko że na PRA. :D Quote
Pearl Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Nie ma, kl.baby można spotkać głownie nie klubowych. Quote
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Cockerek napisał(a):A klasa baby jest w Poznaniu? na klubowych, ale nie IX grupy :lol: Quote
Pearl Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Nie mam na myśli wszystkich klubowy, to już zalezy od organizatora. Quote
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Pearl napisał(a):Nie mam na myśli wszystkich klubowy, to już zalezy od organizatora. no, no... a ja napisalam ze IX nie ma bo widze ze Cocerek ma w avatarku ozdóbke ;) ale ze klubówka w kwietniu bedzie to pewnie jej ozdóbka juz bedzie w innej klasie niz baby :lol: Quote
UTAAP Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Szukam transportu na te wystawe na trasie Warszawa-Poznan-Warszawa, dla 1 osoby i psa - czy ktos moze nas zabrac? Oczywiscie dokladam sie do kosztow paliwa. Ewentualnie prosze o namiary na tanie hotele z dobrym dojazdem do Targow :modla: Quote
Pearl Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ja polecam hotel "Lech", przyjmują tam psy, ceny stosunkowo nie tak duże jak w pozostałych. Znajduje się na ul.Św.Marcina czyli niedalekiej odległości od Targów. tel. 061/8530880. Właściwie w najblizszej odległosci od wystawy znajduje się Mecure, ale ceny są troche zbyt wygórowane :) Quote
AiMiN Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Może tu coś znajdziesz w kwaterach prywatnych: http://www.pokoje.abc-komputer.poznan.pl/ Quote
Savannah Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Pearl napisał(a):Ja polecam hotel "Lech", przyjmują tam psy, ceny stosunkowo nie tak duże jak w pozostałych. Znajduje się na ul.Św.Marcina czyli niedalekiej odległości od Targów. tel. 061/8530880. Właściwie w najblizszej odległosci od wystawy znajduje się Mecure, ale ceny są troche zbyt wygórowane :) niestety fakt jest faktem ze te lepsze hotele sa blisko targów, np Lech, Mercury, Poznan. Jednak ceny sa niestety wysokie. W dalszej odległosci od Targów ceny są już niższe, ale nie w hotelach np. Malta, Novotel Malta itp. :wink: Quote
xochi Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 na stronie zwiazku sa adresy hoteli co przyjmuja z psami. Nie ktore hotele sa jednak dośc drogie. Prawie wszystkie maja swoje www tylko trzeba samemu poszukac. Oto link: http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/Hotele.doc Osobiscie polecam korzystanie z adresu poniżej, aktualne dane i mozna sprawdzic od razu cene. http://zwierzakbezpiecznywpodrozy.pl/hotele2.php?wid=15 Quote
Recommended Posts