Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

golden_owner napisał(a):
ale nie przewidują niestety opóźnienia wystawy :((

I tu sie wcale nie dziwie, bo trudno wszystkim dogodzic.
Godzina rozpoczecia jest standardowa, ja bym np. wolala zeby rozpoczelo sie o 13, bo wtedy dojechalabym tego samego dnia, a nie dzien wczesniej, z noclegiem.
Ale coz, takie zycie i jechac trzeba dzien wczesniej. Tz. nic nie trzeba, bo nikt mnie nie zmusza, wiec wychodzi na to, ze chce ;)

Savannah, dzieki za odpowiedz.
Swoja droga to szkoda, ze nie ma np. programu, ktory mialyby wszystkie oddzialy. Program taki automatycznie zliczalby zgloszenia nadsylane wylacznie droga elektroniczna (jak ktos komputera w domu nie ma, to moglby w swoim oddziale przeslac zgloszenie), szeregowal wedlug ras, klas... marzenia ;)

No i duzy plus dla poznanskiego oddzialu za szybkie reagowanie na maile - odpowiedz dostalam bodaj po dwoch godzinach :)

wczęsniej jak tydzień temu dzwoniłam pani mówiła że dużo osób zgłaszało ten problem i że prawqdopodobnie wystawa zostanie opóźniona//

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wfh85 dobry człowieku, to nareszcie cie poznam i twoją przeurocza panienkę :lol: :lol: Czy mi sie wydaje czy byłeś we Wrocławiu na międzynarodówce? Dlaczego ja nie wiem że ty to ty? 8) Byłeś koło grupy hodowców? Bo wygląda na to, że to już trzecia wystawa jak cie mijam :wink:

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Moje tyż zgłoszone, ale stawki nie chcieli podać, łobuzy :wink:

i nie podadzą :wink: dopiero dowiesz sie 6 listopada :lol: :wink:

Savannah.... wysłałam Ci info na PW. Odpisz plizzzz :modla:

Posted

Savannah napisał(a):

i nie podadzą :wink: dopiero dowiesz sie 6 listopada :lol: :wink:

Savannah to dzialaj cosik!!! :lol:
Ja grzywacze poprosze kl.mlodziezy psy i mlodziez suki 8) :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dziewczyny - gratulacje!!! Pięknie wypadłyście!!!

I mała prośba - basenji to jakieś były? Chyba tak. Podacie stawkę?
Pzdr.

Nie sądziłam, że do tej pory nikt nie podał Ci Asiaczku stawki.

Proszę bardzo
24.09.2005
psy puppy
RIBESSITA SPIRIT OUT OF ZULU
champion
ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRIKA

suki
champion
AFRICAN RAINBOW'S ABAYOMI AZANA
STRONG STAEL RESHENI

25.09.2005
bez tej ostatniej suki w katalogu

Posted

Hej,

Poszukuje transportu do Poznania z Lodzi lub okolic < moge dojechac do Warszawy, Konina - miast pobliskich itp >
Jade ze srednim psem, ktory nie sprawia zadnych problemow podczas jazdy.

Oczywiscie dorzucam sie do kosztow podrozy.

Posted

OK, dzieki zatem i czekam.

Ja w sumie moge jechac bez psa, wybieram sie tylko zeby krew oddac < psia > na badanie CEA, takze wystarczy ze zabiore sama probowke. ;-)

Posted

Pearl napisał(a):
Nie mam na myśli wszystkich klubowy, to już zalezy od organizatora.

no, no... a ja napisalam ze IX nie ma bo widze ze Cocerek ma w avatarku ozdóbke ;) ale ze klubówka w kwietniu bedzie to pewnie jej ozdóbka juz bedzie w innej klasie niz baby :lol:

Posted

Szukam transportu na te wystawe na trasie Warszawa-Poznan-Warszawa, dla 1 osoby i psa - czy ktos moze nas zabrac? Oczywiscie dokladam sie do kosztow paliwa.
Ewentualnie prosze o namiary na tanie hotele z dobrym dojazdem do Targow :modla:

Posted

Ja polecam hotel "Lech", przyjmują tam psy, ceny stosunkowo nie tak duże jak w pozostałych. Znajduje się na ul.Św.Marcina czyli niedalekiej odległości od Targów. tel. 061/8530880. Właściwie w najblizszej odległosci od wystawy znajduje się Mecure, ale ceny są troche zbyt wygórowane :)

Posted

Pearl napisał(a):
Ja polecam hotel "Lech", przyjmują tam psy, ceny stosunkowo nie tak duże jak w pozostałych. Znajduje się na ul.Św.Marcina czyli niedalekiej odległości od Targów. tel. 061/8530880. Właściwie w najblizszej odległosci od wystawy znajduje się Mecure, ale ceny są troche zbyt wygórowane :)

niestety fakt jest faktem ze te lepsze hotele sa blisko targów, np Lech, Mercury, Poznan. Jednak ceny sa niestety wysokie. W dalszej odległosci od Targów ceny są już niższe, ale nie w hotelach np. Malta, Novotel Malta itp. :wink: