Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam, opłaciłam potwierdzenie wpłaty wysłałam faksem ogłaszam wszem i wobec i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa i nawet temperatura mi powoli opada/nie ma to jak lekki stresik-adrenalinka prawie na maxa i po grypie ani"słychu ani widu"/. A tak powżnie to nie polecam-na Poznań zapalenie płuc "murowane" -teraz babciny syropek/czosnek+miodzik+cytryna/ i do Poznania "w try miga" ale drogi Króliczku w listopadzie -kochanieńki-w listopadzie!!! PA PA PA -Zdrówka dla Wszystkich Dogomaniaczków!!! :lol:

Posted

No tak ...w Listopadzie :oops:
Wybaczcie kochani,ja tak pażdziernikową TATĄ teraz żyję :wink:
Jestem w trakcie załatwiania noclegu,dogaduję szczegóły i tak ten pażdziernik w głowie mi siedzi. 8)

Posted

Ja właśnie dostałam informację, że moje zgłoszenie (mailowe!) zostało przyjęte. To mój pierwszy sezon wystawowy i szczerze mówiąc bazując na niektórcyh opowieściach bałam się tych wszelkich formalności załatwianych we wszelkich oddziałach. A tu taka niespodzianka! Jak na razie wszyscy są mili, sympatyczni, wyrozumiali i na prawdę pomocni.
Gratuluję! :D

Posted

:D króliczku - postaram sięaby w tym roku katalog przedwystawowy był jednak ''bardziej oficjalny'' 8) , bo jest to już męczące i tochę śmieszne takie spisywanie ukradkiem stawek....
Trochę cierpliwości kochani, ok?

Posted

Decoris napisał(a):
króliczku - postaram sięaby w tym roku katalog przedwystawowy był jednak ''bardziej oficjalny'' 8) , bo jest to już męczące i tochę śmieszne takie spisywanie ukradkiem stawek....
Trochę cierpliwości kochani, ok?

DECORIS całkowicie się z Tobą zgadzam.Wszyscy cierpliwie poczekamy.Z góry oczywiście dziękuję w swoim jak i innych imieniu. :D

Posted

vigor napisał(a):
Jedziemy do Poznania autokarem. Wyjazd organizuje nasz oddzial - dziekujemy za organizacje tego wyjazdu :klacz: .

No to jedziemy tym samym autokarem. :D

Chyba stałyśmy obok siebie i rozmawiałyśmy podczas finałów w Rzeszowie na wystawie. ;)