Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

No tak :lol:
Ja narazie nigdzie zagramanice sie nie wybieram, ale w przyszlym roku to tak juz bym chciala o jakis cudzoziemski tytul powalczyc - zbieram wiec info ile kasy mam szykowac...a raczej na ile wystaw sie zglaszac :evilbat: :lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też byłabym chętna na wyjazd z podziałem kosztów. Niestety nie dysponuje autem :(

Mam suczkę Berneńczka, całkiem dobrze dogaduje się z innymi psami (no o ile 2 pies jest łgodny), jeździ w każdych warunkach (bagażnik, kanapa, przed przednim siedzeniem). Miła i nieliniejąca :)

Posted

Katarzyna napisał(a):
Też byłabym chętna na wyjazd z podziałem kosztów. Niestety nie dysponuje autem :(

Mam suczkę Berneńczka, całkiem dobrze dogaduje się z innymi psami (no o ile 2 pies jest łgodny), jeździ w każdych warunkach (bagażnik, kanapa, przed przednim siedzeniem). Miła i nieliniejąca :)

Znamy Gucię , znamy - tylko nie wszystkie psy chcą się z nią dogadywać :oops:

Posted

Gdyby ktos bardzo chcial to moze jechac bezposrednim pociagiem z Krakowa do Arad :D

Jedzie niecale 15 godzin i kosztuje:
- w kl.2 bilet normalny - 308 zl
- student /w/g oferty wasteels dla osob do lat 26/ - 205 zl
- pies 154 zl
- w przypadku podrozy tam i powrot mozna zastosowac oferte rumunia specjal - 2 osoby tam i powrot 795 zl (plus pies)

Posted

Dzisiaj cos takiego otrzymalam
Unfortunatelly we are not using anymore this e-mail adress, but maybe it's not too late that I answer now.

We will organize the Romania Schnauzer Pinscher Club Speciality Show, in Arad on 23th of september, begining with 12,00 o'clock a.m..The judges will be Mrs. Elke Peper and Mrs. Eva Vadocz.So if you are interesed to come, the entries are still open and you could send your entries on fax : 0040-265-20.60.55.

If you need more infos please write on razvano@email.ro.

Razvan ORMENISAN

RSPC President

Wiec jesli ktos z wlascicieli sznauzerow lub pinczerow jest zainteresowany klubowka w Aradzie 23.09 proponuje napisac na mail razvano@email.ro.

Posted

[quote name='nice_girl'][quote name='AnkaW']Kto jeszcze jedzie z okolic Stalowej Woli, podkarpackie :lol:
A może będzie organizowany jakiś wspólny transport dla członków naszego ZK?

Dowiadujcie się w oddziale rzeszowskim- wiem ,że dwa lata temu i rok temu jechał autokar do Poznania. Myslę ,że nalezy się skontaktować z Atik ona będzie wiedziała.

Posted

Katarzyna napisał(a):

Czy ten berneńczyk już się zdecydował - zostało bardzo mało czasu!!!!!!!

Posted

[quote name='Kika']Dowiadujcie się w oddziale rzeszowskim- wiem ,że dwa lata temu i rok temu jechał autokar do Poznania. Myslę ,że nalezy się skontaktować z Atik ona będzie wiedziała.
:lol: Pisałysmy wtym samym momencie.