UTAAP Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No tak :lol: Ja narazie nigdzie zagramanice sie nie wybieram, ale w przyszlym roku to tak juz bym chciala o jakis cudzoziemski tytul powalczyc - zbieram wiec info ile kasy mam szykowac...a raczej na ile wystaw sie zglaszac :evilbat: :lol: Quote
aleb Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No ja ta wystawe mam w planach, ale na 100% nie wiem... Jak już bede to z Beagle`em :) Quote
Gazuś Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Też chce jechać... Ale oczywiście DOJAZD :(:( Rodzice nie chcą :( Ehhh... Quote
AnkaW Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Jak Tomek67 jedzie - to ja też :lol: :lol: :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 My też jedziemy. Wystawiamy jedną sunię :D Na 100% Quote
Gazuś Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Rodzice praktycznie namówieni :) Zostaje czekać i załatwiać dowóz :) Quote
wanio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 jakby ktos wiedział gdzie w 2006 roku bedzie wystawka o puchar europy srodkowej i wschodniej dajcie znac !!! Quote
Katarzyna Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Też byłabym chętna na wyjazd z podziałem kosztów. Niestety nie dysponuje autem :( Mam suczkę Berneńczka, całkiem dobrze dogaduje się z innymi psami (no o ile 2 pies jest łgodny), jeździ w każdych warunkach (bagażnik, kanapa, przed przednim siedzeniem). Miła i nieliniejąca :) Quote
Kika Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Katarzyna napisał(a):Też byłabym chętna na wyjazd z podziałem kosztów. Niestety nie dysponuje autem :( Mam suczkę Berneńczka, całkiem dobrze dogaduje się z innymi psami (no o ile 2 pies jest łgodny), jeździ w każdych warunkach (bagażnik, kanapa, przed przednim siedzeniem). Miła i nieliniejąca :) Znamy Gucię , znamy - tylko nie wszystkie psy chcą się z nią dogadywać :oops: Quote
Noelani Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Gdyby ktos bardzo chcial to moze jechac bezposrednim pociagiem z Krakowa do Arad :D Jedzie niecale 15 godzin i kosztuje: - w kl.2 bilet normalny - 308 zl - student /w/g oferty wasteels dla osob do lat 26/ - 205 zl - pies 154 zl - w przypadku podrozy tam i powrot mozna zastosowac oferte rumunia specjal - 2 osoby tam i powrot 795 zl (plus pies) Quote
dorotal Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Dzisiaj cos takiego otrzymalam Unfortunatelly we are not using anymore this e-mail adress, but maybe it's not too late that I answer now. We will organize the Romania Schnauzer Pinscher Club Speciality Show, in Arad on 23th of september, begining with 12,00 o'clock a.m..The judges will be Mrs. Elke Peper and Mrs. Eva Vadocz.So if you are interesed to come, the entries are still open and you could send your entries on fax : 0040-265-20.60.55. If you need more infos please write on razvano@email.ro. Razvan ORMENISAN RSPC President Wiec jesli ktos z wlascicieli sznauzerow lub pinczerow jest zainteresowany klubowka w Aradzie 23.09 proponuje napisac na mail razvano@email.ro. Quote
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 sznaucerowcy z Rumunii sie spisali i juz jakis czas temu do wszystkich polskich hodowli meilem wyslana zostala ulotka :) Quote
AnkaW Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Kto jeszcze jedzie z okolic Stalowej Woli, podkarpackie :lol: Quote
nice_girl Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 AnkaW napisał(a):Kto jeszcze jedzie z okolic Stalowej Woli, podkarpackie :lol: A może będzie organizowany jakiś wspólny transport dla członków naszego ZK? Quote
Kika Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='nice_girl'][quote name='AnkaW']Kto jeszcze jedzie z okolic Stalowej Woli, podkarpackie :lol: A może będzie organizowany jakiś wspólny transport dla członków naszego ZK? Dowiadujcie się w oddziale rzeszowskim- wiem ,że dwa lata temu i rok temu jechał autokar do Poznania. Myslę ,że nalezy się skontaktować z Atik ona będzie wiedziała. Quote
Kika Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Katarzyna napisał(a):Też byłabym chętna na wyjazd z podziałem kosztów. Niestety nie dysponuje autem :( Mam suczkę Berneńczka, całkiem dobrze dogaduje się z innymi psami (no o ile 2 pies jest łgodny), jeździ w każdych warunkach (bagażnik, kanapa, przed przednim siedzeniem). Miła i nieliniejąca :) Czy ten berneńczyk już się zdecydował - zostało bardzo mało czasu!!!!!!! Quote
orsini Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 busy wychodza strasznie drogo-1,5zl za km, wiec taniej sie oplaca jechac autem...czy ktos ma miejsce dla 2 osob moze?z malymi pieskami nieklopotliwymi... Quote
caterina1 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 My z lubelskiego oddziały ZK już od kilku lat jeździmy wspólnie wynajetym autokarem. Atmosfera super. Wiem że Rzeszów tez tak jeździ. Quote
caterina1 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Kika']Dowiadujcie się w oddziale rzeszowskim- wiem ,że dwa lata temu i rok temu jechał autokar do Poznania. Myslę ,że nalezy się skontaktować z Atik ona będzie wiedziała. :lol: Pisałysmy wtym samym momencie. Quote
Tomek67 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 AnkaW napisał(a):Jak Tomek67 jedzie - to ja też :lol: :lol: :lol: A Ty, co się do okrętu przyczepiłaś? :evilbat: Quote
Savannah Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 z tego co widziałam dzisiaj do "mojego" ZK napływają wnioski zgłoszeniowe :D a jesli chodzi o stawki,. to zobaczycie w katalogu 6 listopada na wystawie :wink: Pzdr Quote
maga18 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ja poprosze grzywki :bigok: dziekuje :D Quote
Savannah Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 :wink: mam nadzieje że zgłosiłas swoje? Quote
Recommended Posts