PARSONRK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Asiaczek napisał(a):Natalia_W napisał(a):Asiaczek napisał(a):PARSONRK napisał(a):Natalia_W napisał(a): Zobaczcie jak sie Milo ucieszyl hehe :wink: Na większości zdjęć Milo merda ogonem :lol: :lol: Parsonrk - Milo to ten biały maluszek z Tobą na ringu czy ten usmiechnięty pan siedzący na krzesełku koło ringu? (oczywiście, żartuję!). Wszyscy juz wiemy, że Milo to psiak! Gratulacje. Pzdr. Asiaczek tak sie sklada ze ten bialy maluszek jest na tym zdjeciu ze mna :wink: bo ja go na tej wystawce wystawialam :wink: hehe Natalia W - sorki za pomyłkę (Parsonrk też jest młodą blondynką) i w takim razie miło mi poznać Cię. Pzdr. Ja blondynka ?? Tak raczej nie do końca - raczej jasny brąz, do blondu mi daleko :lol: :wink: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ja z Wrocławia pamiętam Twoje raczej jasne włosy, a nie ciemne. Coś z nimi zrobiłaś w międzyczasie?! Pzdr. Quote
PARSONRK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja z Wrocławia pamiętam Twoje raczej jasne włosy, a nie ciemne. Coś z nimi zrobiłaś w międzyczasie?! Pzdr. Nigdy nic z włosami nie robiłam :o Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 No to jaki kolor włosów masz?! Ja typuję (i będę się upierała), że masz ciemny blond! I proszę mnie tu nie mylić! Spotkamy się na najbliższej wystawie, to pogadamy! I proszę nie wymigiwać się od wystaw. :) Pzdr. Quote
PARSONRK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Asiaczek napisał(a):No to jaki kolor włosów masz?! Ja typuję (i będę się upierała), że masz ciemny blond! I proszę mnie tu nie mylić! Spotkamy się na najbliższej wystawie, to pogadamy! I proszę nie wymigiwać się od wystaw. :) Pzdr.Brąz. Ja wystawiam w przyszłym roku dopiero, pewnie spotkamy się w Szczecinie ?? Quote
jborowy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Gratulacje, bardzo mi się podobał i piesek i handlerka. Naprawdę, bez żadnych podtekstów. Facet z łeszem, z zza filara. :D :D Quote
PARSONRK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 jborowy napisał(a):Gratulacje, bardzo mi się podobał i piesek i handlerka. Naprawdę, bez żadnych podtekstów. Facet z łeszem, z zza filara. :D :D Psiak ładny, bo mojej hodowli :wink: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ja raczej nie będę w Szczecinie; planuję Leszno-Prestige, Kraków, Opole, Wrocław. To tyle, jeżeli chodzi o międzynarodówki. A reszta - to zagraniczne wystawy + ewent. 2-3 krajowe w PL. Zobaczymy. Pzdr. Quote
PARSONRK Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja raczej nie będę w Szczecinie; planuję Leszno-Prestige, Kraków, Opole, Wrocław. To tyle, jeżeli chodzi o międzynarodówki. A reszta - to zagraniczne wystawy + ewent. 2-3 krajowe w PL. Zobaczymy. Pzdr. Gdzie ś się na peewno znajdziemy :wink: Quote
jita Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Golden retrievery Wyniki psy Młodzież 1. Aricons ANOTHER DREAM OF ARY 2. BONETTI Złoto Marty 3. BRUDER Cosmic 4. DANIEL DEFOE Ambergold GK Pośrednia 1.DIEGO Adekatos 2.BRED Bukowy Dwór 3.TARZAN Gorzowska Panorama 4.Complement IRONIC Otwarta 1.Moondust LEGENDARY SNOWFALKE 2.BONO Przechera 3.IGO z Zagłębia 4.Sasquehanna NEKTAR Użytkowa 1.AGENT Lorwet NPWR 2.VA BANQUE Kwintesencja FCI 3.IVAN Yavanna 4.STRAVINSKY Oligarchia Championów: 1.BARBO Scandinavia Finland 2.BOLD SUNNY z Lesnych Ostępów 3.GAYLORD Golden Erinor 4.GOLDEN MUSIC Mr.Perkins Quote
Noelani Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ma ktos jakies wiesci od Rumunow w sprawie Championatow? 8) Quote
kaukazy Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 czy mogę prosić o stawkę kaukazów byłabym bardzo wdzięczna Quote
Kika Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Noelani napisał(a):Ma ktos jakies wiesci od Rumunow w sprawie Championatow? 8) Ja wysłałam papiery i wniosek o championat, ale póki co cisza. Quote
Atik Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 A czy stawkę bokserów w obu kolorach można prosić ? ;) Quote
Kika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Atik napisał(a):A czy stawkę bokserów w obu kolorach można prosić ? ;) Postaram się wieczorem. Quote
Musiałek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 a czy ja moge sie usmiechnac po owczarki australijskie - stawkę ??? wielkie dzieki!! Quote
Kika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Możecie się uśmiechac o wszystko - tylko ja muszę znaleźć katalogi, bo je gdzieś skutecznie schowałam " żeby nie zginęły". Proszę o cierpliwość.Chyba że któras z naszych zacnych koleżanek mnie wyręczy. Quote
Noelani Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 KAUKAZY: PSY kl. mlodziezy: Vega de Valeni kl. posrednia: Ayama de Valeni Dixi de Valeni Gioar Dermina Alex Sultan de Valeni Szabo z Novej Srebrnej Talyan iz Legendy Kavkaza kl. otwarta: Aragorn Aramis Athos Novartis Calipso Tornado Fangs Bell kl. championow: Gorby de Valeni Prokhor iz Grada Velikogo SUKI kl. mlodziezy: Nuria Kaukaski Zboj Olga Zaira de Valeni kl. posrednia: Carla de Cazasu Szabolcs Vezere Orka kl. otwarta: Dermina Alex Ela Vera de Valeni kl. championow: Sara de Valeni BOKSER: ZOLTY: PSY kl. mlodziezy: Ciklon CHampion kl. championow: Amadeusz von Schreck Patrick Optima Grata SUKI kl. mlodziezy Bellisima von Schreck kl. posrednia: Alma kl. championow: Camila della Barbariga PREGOWANY: PSY kl. otwarta Carlo kl. championow: Iseo della Barbariga SUKI kl. otwarta: Gamma v. Kaiserfelsen Gete von der Krone AUSSIES nie bylo Quote
Recommended Posts