Savannah Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Golden Retriver dla Gazusia PSY kl.szczeniąt LONGO z Bractwa Aurelii XENOPOL Dżemojady kl.młodzieży ANATOL z Dziada Pradziada Aricons ANOTHER DREAM OF ARY ATOS Kintana BONETTI Złoto Marty BRUDER Cosmic DANIEL DEFOE Ambergold IMMIGRANT SONG Rejentówka Intencja FCI JANNTIS KING Szczęśliwy Słoń KING MATTHEW UNA LAGRIMA Białe Złoto MIZAR MAC MILO Milo Smile FCI PRIAM od Astrid kl.pośrednia BOND Cosmic BRED Bukowy Dwór DIEGO Adekatos Complement IRONIC KING OF CRAZY COMMEDY Białe Złoto Galans MARCIPAN MIGDAŁ Purpurowe Brzozy NELSON Iwbill RAMIN Lorwet SIMBA Gorzowska Panorama TAFT BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów TARZAN Gorzowska Panorama kl.otwarta Fortibus ALLURING ARTHUR APOLLO Green Street BONO Przechera CENT GOLDI z Farmy Molosów DUKAT Goldenhause Complement ENDURANCE FERRARI Górska Fantazja Dainty's FINAL SCORE FLET od Astrid IGO z Zagłębia JASIEK BUTTERFLY Z Karczewskich Szuwarów KASJAN Lorwet Moondust LEGENDARY SNOWFLAKE MISTRAL Silwanus Sasquehanna NEKTAR NEO z Wiśniowej Krainy NYREGYHAZI JAGER ENDI SHOGUN Pasada VERO z Tureckich Stoków kl.użytkowa AGENT Lorwet - CWC,CACIB, Zw.PL to wiem napewno :wink: ARNOLD Golden Eye IVAN Yavanna STARVINSKY Oligarchia FCI VA BANQUE Kwintesencja FCI kl.championów ARISTO Złota Oaza BARBO Scandinavia Finland BOLD SUNNY z Leśnych Ostępów GAYLORD Golden Erinor (INT.CH) GOLDEN MUSIC Ms.Perkins (CH.PL,LT.U) IMAGINARY FRIEND Yavanna ZANDOR OF THE MUSIC MAKER z Karczewskich Szuwarów SUKI kl.szczeniąt Prima BEL-ESPIRIT DEFA Markowski DESNA Green Street FINGALA Casidi URLICA Odoriko kl.młodzieży ARLIT Ordynacja ARCADIA Goldenpack Marty AUKUBA Sen Wiktorii AZA Kintana BESSY Złoto Marty CHEEKTO CHEEK Vodka Sunrise CHIARA Zimny Nosek DAKOTA Adekatos DELICE Polaris EARWENA SILMARILLON Goldenmania KALA Banda Midasa NIRWANA Gordius OVER FREE SHEILA z Leśnych Ostepów ROMA Goldi kl.pośrednia BAJANA Cosmic BETINA Bukowy Dwór BULLET THE BLUE SKY Golden Biscuit DALILA Polaris FELICJA Jeanton (CH.MŁ.PL) Complement HRABIANKA KAREN Pol-Rot KATHLEEN JOSEPHINE Staszel Złoto z Werbeny LARA Złoto z Werbeny LIBERTY MAMBA Cenna Majolika MILA Golden Dog PRIMA Lorwet RANKO Golden Oasis RITA Władca Skalnej Doliny SZANIA Basileus TARA Złoty Kanion WARTA Złoty Kanion kl.otwarta AMERICAN BEAUTY Brama Słońca ATENA Basileus BONI Owocowe Wzgórze BONI Zofira Golden Shenadoah CAROLINA DESTINY znad Morza Kaszubskiego DINA Akces FIGA Żelazny Jar GELMA Vanile (MŁ.CH.LT) HAPPY DEMI Staszel (MŁ.CH.PL) ITAKA Gorzowska Panorama IVEE Yavanna KITTY z Leśnych Pstępów LEGENDA Ungaro FCI MAŁGOSIA Ungaro FCI PALOMA PICASSO Casidi PALOMA PICASSO Sublimacja PAMPA BUTTERFLY z Karczeskich Szuwarów RATAFIA Vexator SCILLY Iwed SWANAVLY SILVER JOY TOSIA Przechera UP DREAMS SUNSET TASHA de L'Arganerir UVEE des Vives VELVET BLUE Kwintesencja FCI Complement WDNESDAY kl.użytkowa MILKA Złotolandia NANCY Dżemojady SUMMERTIME of the Hellacious Aceres (CH.PL,RUS.MŁ.CH.PL) WELL DONE Kwintesencja FCI prosze :wink: Quote
Savannah Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Musiałek napisał(a)::) bo Savannah się troszkę pomyliło jej klasa uzytkowa to jest OTWARTA natomiast w użytkowej byli BOROWY Herbu Węszynos CZOK Domini Canes CPC TROP od Gajowego Maruchy - nieobecny upssssss :oops: mój błąd :) Quote
Gazuś Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dziękuję Savannah Kochana Jesteś :) A wiesz, może która z suk wygrała NSwR? Quote
Savannah Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Gazuś napisał(a):Dziękuję Savannah Kochana Jesteś :) A wiesz, może która z suk wygrała NSwR? dzięki :oops: :wink: niestety nie wiem...wiem tylko psy...bo akurat ten pies jest u mojej koleżanki.... :) a tak to reszty się nie orientuje... ale chyba własnie suka wzieła boba? :) Quote
Savannah Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Gazuś specjalnie dla Ciebie: MŁ.ZW.PL + Najlepszy Junior w Rasie = CHEEKTO CHEEK Vodka Sunrise ZW.PL, CACIB = AGENT Lorwet ZW.PL,CACIB+ BOB =FELICJA Jeanton (CH.MŁ.PL) Quote
Viz Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Savannah a skad bierzesz to info? :oops: Chcialabym dowiedziec sie dokladnie o jamnikach długowłosych co i jak, bo ciezko o info ;) Quote
Savannah Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Viz'] Savannah a skad bierzesz to info? :oops: Chcialabym dowiedziec sie dokladnie o jamnikach długowłosych co i jak, bo ciezko o info ;) oj to niestety mam od koleżanki od goldenków :) nic więcej nie wiem :cry: przykro mi :( Quote
$andwich Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A mógłby mi ktoś podać link do zdjęć z wystawy, bo ja nowa jestem i się jeszcze trochę gubię :oops: . Z góry dzięki! Trąba jestem :lol: . Gratuluję wszystkim serdecznie! Quote
UTAAP Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='$andwich']A mógłby mi ktoś podać link do zdjęć z wystawy, bo ja nowa jestem i się jeszcze trochę gubię :oops: . Z góry dzięki! Trąba jestem :lol: . Gratuluję wszystkim serdecznie! $andwich, jak wchodzisz na Forum to masz liste wszystkich kategorii topikow - najpierw Generalne, pozniej Specjalistyczne. W tych Generalnych jest min."Galeria" - tam wchodzsz i szukasz topiku o poznanskiej wystawie :wink: Sprobuj najpierw tak, jak Ci nie wyjdzie to lopatologicznie wstawie Ci linka :evilbat: Powodzenia i milego ogladania :wink: Quote
jo-jo Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 tto my może nie bardzo znajomi tu bo się mało odzywamy aele też się pochwalimy Jojo został Młodzierzowym Zwycięzcą Polski ;-) P.S może jakaś relacja zdjęciowa z ringu dożków wam się gdzies zaplątała ? :roll: Quote
AiMiN Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Oto link do galerii : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28584&sid=8eeea609fd176cbe40bad448769bac02 Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='PARSONRK'][quote name='Natalia_W'] Zobaczcie jak sie Milo ucieszyl hehe :wink: Na większości zdjęć Milo merda ogonem :lol: :lol: Parsonrk - Milo to ten biały maluszek z Tobą na ringu czy ten usmiechnięty pan siedzący na krzesełku koło ringu? (oczywiście, żartuję!). Wszyscy juz wiemy, że Milo to psiak! Gratulacje. Pzdr. Quote
Gazuś Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Dzięki wielkie Savannah :):):) A ty którą goldenkę wystawiałaś? :P Quote
Ewelinaa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No ja też sie pochwalę ze piesek z naszej hodowli ( pudelek ) w Poznaniu otrzyma Zw.Ml ukończył Mł.Ch.Pl i otrzymał tytul MLODZIEZOWY ZWYCIĘZCA POLSKI !!! Quote
Natalia_W Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Asiaczek napisał(a):PARSONRK napisał(a):Natalia_W napisał(a): Zobaczcie jak sie Milo ucieszyl hehe :wink: Na większości zdjęć Milo merda ogonem :lol: :lol: Parsonrk - Milo to ten biały maluszek z Tobą na ringu czy ten usmiechnięty pan siedzący na krzesełku koło ringu? (oczywiście, żartuję!). Wszyscy juz wiemy, że Milo to psiak! Gratulacje. Pzdr. Asiaczek tak sie sklada ze ten bialy maluszek jest na tym zdjeciu ze mna :wink: bo ja go na tej wystawce wystawialam :wink: hehe Quote
Savannah Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Gazuś napisał(a):Dzięki wielkie Savannah :):):) A ty którą goldenkę wystawiałaś? :P ja wystawiałam suczke która ma w rodowodzie wpisane"ARKADIA" :) bylismy 4 na 14 suczek w młodzieży :angel: :) Quote
$andwich Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 UTAAP napisał(a):$andwich, jak wchodzisz na Forum to masz liste wszystkich kategorii topikow - najpierw Generalne, pozniej Specjalistyczne. W tych Generalnych jest min."Galeria" - tam wchodzsz i szukasz topiku o poznanskiej wystawie :wink: Sprobuj najpierw tak, jak Ci nie wyjdzie to lopatologicznie wstawie Ci linka :evilbat: AiMiN napisał(a):Oto link do galerii : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28584&sid=8eeea609fd176cbe40bad448769bac02 Dzięki Wam za pomoc :D ! Znalazłam temat sposobem mniej łopatologicznym :lol: . Quote
kattka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Byłabym bardzo, bardzo wdzieczna, jakby ktos zerknął do katalogu, i podał mi australian silky teriery (psy młodzież). Quote
kattka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Byłabym bardzo, bardzo wdzieczna, jakby ktos zerknął do katalogu, i podał mi australian silky teriery (psy młodzież). Quote
Yaki Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 kattka napisał(a):Byłabym bardzo, bardzo wdzieczna, jakby ktos zerknął do katalogu, i podał mi australian silky teriery (psy młodzież). OMAR Chluba Oli OZZY Chluba Oli Quote
kattka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 OMAR Chluba Oli OZZY Chluba Oli[/quote] Bardzo, bardzo dziękuę! ...i jeszcze coś... ...klasa otwarta(?) I już o nic nie będę pytać. Quote
Yaki Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Piccolo Volarius PICCOLO Kamieniecka Terierlandia Co za zbieznosc imion Quote
skubi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Kalunia, dzięki za zdjęcie. Pies ten zdecydowanie wygląda jak beardie, choć nie wiem, czy to ten sam co go widziałam. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Natalia_W napisał(a):Asiaczek napisał(a):PARSONRK napisał(a):Natalia_W napisał(a): Zobaczcie jak sie Milo ucieszyl hehe :wink: Na większości zdjęć Milo merda ogonem :lol: :lol: Parsonrk - Milo to ten biały maluszek z Tobą na ringu czy ten usmiechnięty pan siedzący na krzesełku koło ringu? (oczywiście, żartuję!). Wszyscy juz wiemy, że Milo to psiak! Gratulacje. Pzdr. Asiaczek tak sie sklada ze ten bialy maluszek jest na tym zdjeciu ze mna :wink: bo ja go na tej wystawce wystawialam :wink: hehe Natalia W - sorki za pomyłkę (Parsonrk też jest młodą blondynką) i w takim razie miło mi poznać Cię. Pzdr. Quote
Recommended Posts